PLOG: Verjaardag + EERSTE TATTOO??!

Plog verjaardag

 

Dit jaar deed ik iets speciaals op mijn verjaardag, een feest had ik al gehad (een erg leuk verrassingsfeest!) en op mijn verjaardag zelf zou ik wat gaan shoppen met mijn moeder. Maar ik zou ook nog een cadeautje krijgen van Roy en dat gebeurde deze dag. Nou is een plog maken niet mijn beste eigenschap omdat ik constant vergeet foto’s te maken, toch wil ik mijn (mini) plog delen van mijn verjaardag!

 

Plog verjaardagHiep hiep hoera! Ik stond lekker vroeg op zodat ik wat aan de dag had. De vlaggetjes had ik nog laten hangen, anders blijf je bezig (opruimen, weer ophangen, weer opruimen…) en natuurlijk kon een verjaardagsselfie mรฉt de vlaggetjes ook niet ontbreken aan deze dag! 

 

 

Plog verjaardag

Mijn moeder kwam naar ons toe om gezellig mijn verjaardag te vieren, ik kreeg cadeautjes en we aten een taartje. Omdat er niet veel meer over was besloot ik om gewoon lekker uit de taartvorm te eten. Daarna gingen mijn moeder en ik naar de stad toe, we hadden niet echt iets nodig (ondanks dat heb ik toch een broek, een trui en een tas gekocht) maar het was wel erg gezellig! 

 

Plog verjaardag

Even een winkeltje in het zonnetje zetten omdat ik hem zo gaaf vind (ik vond er trouwens een leuke donut kaart en kreeg een donut sleutelhanger van mijn moeder). It’s a Present is een leuk cadeauwinkeltje waar je altijd wel iets kan vinden. Ze hebben echt van die leuke hebbedingetjes (net zoiets als de Expo van vroeger)! Het winkeltje heeft een aantal verdiepingen en in de kelder aangekomen heb je een soort mini buitenplaatsje waar je op de gracht uitkijkt. 

 

Plog verjaardag

Ik had met Roy afgesproken (hij moest ’s ochtends thuis werken) dat hij ook even naar de stad zou komen, ik zou namelijk nog een cadeau van hem krijgen. Het was geen verrassing maar wel iets wat ik graag wilde: een tattoo! Ik wilde eigenlijk vanaf mijn 18e al een tattoo maar durfde het nooit goed en wist ook niet precies waar ik hem wilde. Nu ik 25 werd vond ik het toch tijd worden om hem te laten zetten. Bij Magic Tattoo heb ik dus mijn tattoo laten zetten en ik ben zo blij dat ik daar heen ben gegaan. De tattoo artist (Lex van der Laan) heeft hem echt heel netjes gezet en was ook heel aardig. Ik was namelijk echt hartstikke zenuwachtig en door de zenuwen voelde ik me soms licht in mijn hoofd. Hierdoor werd er even een pauze ingelast en kreeg ik dextro en water. Het was een hele ervaring maar het was het zo waard! 

 

Plog verjaardag

Heel toevallig kwam ik op Hoog Catharijne kwam ik nog een luik tegen met donuts! Tja die moet wel op de foto natuurlijk.

 

Plog verjaardag

Mijn moeder ging nog even mee naar ons huis, haar spulletjes stonden er nog en ze wilde nog heel even zitten om energie op te doen om weer terug naar huis te fietsen. Gelukkig was het een mooie dag!
Toen mijn moeder weg was besloten Roy en ik om nog even uit eten te gaan. We hadden om internet een leuk (nieuw) restaurant gevonden in de buurt dus pakten we de fiets en gingen we erheen. Maar helaas, er zaten briefjes op de ruiten dat ze op vakantie waren. Lekker dan. We zijn gelijk doorgefietst naar het Griekse restaurant waar we meestal heen gaan: Oniro. We hebben heerlijk gegeten en ik vond het een leuke afsluiter van de dag!

 

 

Ik heb een hele leuke dag gehad en heb ook veel felicitaties mogen ontvangen. Heel raar maar ik voel me absoluut geen 25. Waar ik met mijn geestelijke leeftijd zit weet ik niet maar het is absoluut geen 25.
Voel jij je naar de leeftijd die je hebt?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

12 reacties op “PLOG: Verjaardag + EERSTE TATTOO??!”

 1. Els schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd! Een tattoo is wel heel speciaal en blijvende herinnering :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankjewel! Dat is het zeker ๐Ÿ˜€

 2. Kimberly schreef:

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Inderdaad heel mooi je tattoo! Wat betekent ‘ie precies? ๐Ÿ˜€ Ik heb even de site van it’s a present bekeken en wat leuk! Daar wil ik echt een keer naartoe haha.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! Binnenkort vertel ik meer over mijn tattoo ๐Ÿ˜‰

 3. Nienke schreef:

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Toffe tattoo, misschien is het leuk om er een artikel over te schrijven met wat meer informatie?

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankjewel! Binnenkort vertel ik er iets meer over, maar een geheel artikel over m’n tattoo vind ik zelf een beetje too much worden haha. Hij is niet zo groot :p

 4. Typisch Kim schreef:

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag en wat gaaf die tattoo! Wat betekend het precies, of heb je er een verhaal achter zitten?

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje!
   Binnenkort meer info over mijn tattoo ๐Ÿ˜€ haha

 5. Joanne schreef:

  Gaaf dat je de tattoo hebt laten zetten! En natuurlijk nog gefeliciteerd ๐Ÿ™‚

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje ๐Ÿ˜€
   Ik voelde me wel ontzettend stoer hoor nadat ik hem had laten zetten!

 6. Lenny de Klein schreef:

  Wat betekent de tattoo? Leuk zeg!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Daar vertel ik binnenkort meer over ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.