Personal: Werk update!

Werk update

 

Het komt er even niet van, sorry jongens! Op het werk zijn we heel druk bezig met de opening van een nieuwe winkel en daar gaat toch best veel tijd en energie in zitten. Iets meer energie dan ik had gedacht. Vandaar dat jullie een paar artikelen hebben gemist de afgelopen paar dagen. Ook blogs lezen zit er even niet in. Maar geen zorgen, na een korte blogbreak zal ik weer terug komen! En ik zal proberen om minimaal één keer per week te bloggen. 

 

Voor als jullie het nog niet wisten, ik werk bij de Gamma. Nu al bijna twee maanden (gôh de tijd vliegt voorbij) en ik voel me er zo thuis! We hebben een heel gezellig team! We waren de afgelopen paar weken druk bezig met een verhuizing, en nu sinds ons oude pand dicht is zijn we druk bezig voor de opening van het nieuwe pand. Er moet nog een hoop gedaan worden maar met z’n allen gaat dat zeker lukken. Morgen gaan we al open en ik ben heel benieuwd wat de klanten ervan vinden!

 

Inspiratie

Maar omdat we zo druk bezig zijn geweest ben ik wel een beetje mijn inspiratie en zin om te bloggen kwijt geraakt. Ik weet gewoon even geen artikelen meer te bedenken en voor de blogfoto’s zit het weer ook niet bepaald mee. Als het te zonnig is moet ik alle rolgordijnen in huis dicht doen omdat het anders een sauna wordt, maar als het regent is het ook te donker in huis omdat er dan donkere wolken in de lucht hangen. Het beste weer is zo’n ‘gewone’ bewolkte dag. 

 

En nu?

Tja mijn inspiratie en zin is dus even weg, en ik weet van mezelf dat het weer terug komt. Meestal is dat wanneer ik weer iets meer rust in mijn hoofd heb. Ik zal dus nog gewoon door blijven bloggen, misschien wel iets minder maar dan weet je in ieder geval wat er aan de hand is! Ik heb gelukkig nog wat back-up plannen en foto’s waarvan ik een artikel kan maken. De Pan that Palette challenge zal een week opgeschoven worden omdat ik het deze week gewoon niet red om foto’s van de producten te maken. 

 

Blogs lezen

Daar loop ik behoorlijk mee achter, net zoals bij het bloggen heb ik gewoon te weinig energie om jullie leuke blogs te lezen. Af en toe lees ik er een paar die in mijn Bloglovin’ lijst staan maar ik heb ook nog genoeg blogs in een lijstje staan die ik nog wil ontdekken! Het komt allemaal vanzelf wel weer, hopelijk hebben jullie nog even geduld en blijven jullie lekker door bloggen 🙂

 

 

Zo dat was weer even een update. Zo heb je geen blogbreak omdat het te mooi weer is (welk mooie weer….?) maar omdat je gewoon druk bezig bent met je werk. Ik vind het echt knap als mensen met een fulltime baan ook nog kunnen bloggen én hun huishouden kunnen regelen. Mij lukt het simpelweg niet en heb gewoon af en toe een break nodig.
Hoeveel uur werk jij per week?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Personal: Werk update!”

 1. Els schreef:

  Soms heb je het helaas gewoon druk, ik herken het!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Helaas wel 🙁 maar het is voor een goed doel haha

 2. TypischKim schreef:

  Ik herken het ook, maar dan met stage! Ik dacht dat het zou lukken, maar dit was toch niet zo. Daarom koos ik ervoor om me te storten op stage, want stage/school gaat altijd voor… Wanneer ik thuis was heb ik wel een aantal keren een life update online gezet of een swatch van een nagellak. Nu ben ik over 2,5 week klaar met stage en kan daarna dus weer lekker aan de slag!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Lekker toch, dat je weer aan de slag kan 🙂
   En inderdaad, school en stage gaan voor!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.