Verjaardagswishlist

Verjaardagswishlist

 

Over bijna een maand ben ik alweer jarig, en wat gaat de tijd toch snel. Ik kan me nog goed herinneren dat ik vorig jaar mijn verjaardagswishlist maakte! Grappig om erop terug te kijken want dit jaar vraag ik totaal andere dingen. Zo wilde ik dit jaar wat meer nuttige dingen op mijn lijstje zetten.

 

Het is nog een aardig lijstje geworden, en dat mag ook wel want ik ben na de feestdagen in december al begonnen om een aantal dingen op een lijstje te zetten. Dat werkt sowieso beter dan dat ik last-minute nog een lijstje moet maken. Dan komen er voornamelijk nutteloze spullen op te staan. Deze keer is dat dus niet het geval!

 

Verjaardagswishlist

1. Betonlook onderzetters
We hebben nu een verzameling aan onderzetters in huis, maar ze zijn niet echt mijn stijl. Ik wil een beetje de industriële kant op met het interieur en de accessoires.

 

2. Lush cadeaubon
Altijd fijn, vooral handig voor als ik de Lush producten van mijn verjaardagswishlist niet krijg, dan kan ik de altijd nog zelf aanschaffen!

 

3. Gourmet spatels
Handige houten spatels om mee te gourmetten. Ik weet niet hoe maar onze vorige gourmetspatels zijn we kwijt, en aangezien zulke spatels wel handig zijn om mee te gourmetten, vraag ik ze maar voor mijn verjaardag.

 

4. Oogschaduw palettes
En om eerlijk te zijn weet ik nog niet precies welke (de Sleek Snapshots of Sunset, of de Eat, Sleep, Makeup, Repeat palette van Makeup Revolution). Het is in ieder geval de bedoeling dat ik deze voor mezelf koop als cadeautje.

 

5. Ringlamp of ringflitser
Weer een ‘cadeautje’ voor mezelf, ik wil namelijk een ringlamp of een ringflitser kopen. Welke het gaat worden durf ik nog niet te zeggen, ik moet er nog even wat meer research naar gaan doen.

 

6. Mask of Magnaminty
Dit masker is echt heel fijn! En ik heb het idee dat het ook gewoon werkt, in tegenstelling tot de ‘goedkope’ maskertjes die je tegenwoordig overal wel kan kopen.

 

7. Kaasmes/ briemes
Ik eet nog wel eens brie, en een speciaal mesje ervoor is wel erg handig. Vaak snijd ik het nu gewoon met een boterhammes maar zo gemakkelijk gaat dat niet.

 

8. Bandshirt
En het liefst van Rammstein! Je kan geen bandshirts teveel hebben!

 

9. Iets met donuts
Dit kwam ook voor op mijn lijstje van vorig jaar. Het lijkt me gewoon heel leuk om verrast te worden met iets van een donut. Echte mag ook, die zijn lekker!

 

10. Geld!
Zegt genoeg, lijkt me.

 

11. Lemony Flutter
De beste (hand-) crème die er is! Vooral in de winter gebruik ik hem vaak, vooral voor mijn droge handen maar ook voor mijn ellebogen en soms ook voor mijn knieën. 

 

12. Knoflookpers
Iets wat nog niet in mijn keukenlade ligt. En omdat verse knoflook toch net iets lekkerder is dan knoflookpoeder.

 

13. Cadeaubon van Douglas
Er staat nog een heerlijke parfum op mijn ‘To-buy’ lijstje dus een cadeaubon zou al een hele hoop helpen. 

 

14. Nagelverharder
Niet echt boeiend maar sinds ik de nagelverharder bijna elke dag gebruik, gaat hij ook een stuk sneller op. En deze wil ik graag in voorraad hebben!

 

15. Fondue vorken
Telkens wil ik fondue prikkers intypen, maar google leerde me dat ik naar ‘fondue vorken’ moest zoeken. Ik heb trouwens wel de vorken maar ze zijn zo klein..

 

16. Aquarelblok
Ik ben graag creatief bezig en ik wil ook wat gaan proberen met aquarel potloden en ook andere materialen die het best werken als je ze nat gebruikt. En daar is een aquarelblok heel handig in.

 

17. Bacardi Razz
Geen alcohol onder de 18! 
Bacardi Razz valt onder mijn favoriete drankjes. Het probleem alleen is, de fles is op en de aanschaf is vrij prijzig. Dus waarom niet op mijn verjaardagswishlist?!

 

18. Camerastrap
Mijn camera hangt nu aan een band die alleen om je nek kan, maar ik zou er graag een willen die ik ook fijn en handig om mijn schouder kan dragen waardoor ik – als ik onderweg ben – snel mijn camera erbij kan pakken.

 

19. Mini fotostudio
Ik wil eigenlijk veel meer met productfotografie (o.a. voor mijn blog) gaan doen, en daarom lijkt me zo’n minifotostudio echt ideaal! 

 

 

Zo, dat was weer een lange lijst. Tegen de tijd dat ik de cadeautjes heb gekregen zal ik wel weer eens een artikel delen, of ik ook écht de spullen van mijn lijst heb gekregen. 
Wat staat er op dit moment heel hoog op je verlanglijstje?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Verjaardagswishlist”

 1. Vanessa schreef:

  Leuke wishlist heb je! Ik hoop dat je veel van je lijstje zal mogen schrappen. Lush producten zou ik ook graag krijgen 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik hoop het stiekem ook! Maar ik moet nog een maand geduld hebben 😉

 2. Sandra schreef:

  Die betonnen look onderzetters zien er gaaf uit! Wat trouwens een super vervanger voor van die gourmet spateltjes is zijn de flexibele spatels (eigenlijk is het zo’n ‘pannenlikker’ haha, weet niet of het echt zo heet) van de Ikea. Ze zijn wel groter, maar ze buigen een beetje waardoor je met gourmetten of grillen veel beter alles kan omkeren. Kwam ik afgelopen weekend toevallig achter. :’)
  Leuk lijstje hoor! Ben benieuwd wat je straks allemaal kan afstrepen. 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Hm dat is ook wel een goed idee! Zal het eens onthouden zodra ik geen gourmetspatels krijg 🙂

 3. Nienke schreef:

  Wauw, dit is nog eens een verjaardagswishlist! Ik weet meestal niet zo goed wat ik wil hebben, maar met cadeaubonnen en lush producten zit je inderdaad altijd wel goed.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Als ik te laat begin met mijn lijst dan weet ik het ook nooit, maar nu was ik al na de feestdagen in december begonnen en kwam telkens wel iets tegen dat ik eigenlijk zelf wilde kopen maar het leek me leuker om dat op mijn verlanglijstje te zetten 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.