Review Mastiha zonnebrandcrème

Review Mastiha zonnebrandcrème

 

Vorige week heb ik nog best vaak de zon gezien, wat ook een reden was waarom ik niet zo vaak heb geblogd of blogs heb gelezen. Wel een mooi moment om zonnebrandcrème te proberen! Normaal neem ik altijd zonnebrandcrème van Nivea maar voor dit artikel heb ik zonnebrandcrème van een ander merk mogen proberen.

 

Van de webshop Treez-Cosmetics mocht ik twee tubes zonnebrandcrème testen van het merk MastihaCare. Het merk gebruikt in al haar verzorgingsproducten 100% natuurlijke Mastiha. Het is de hars van een boom die alleen groeit op het Griekse eiland Chios en heeft een antimicrobiële, ontstekingsremmende en genezende werking. De producten van MastihaCare zijn dermatologisch getest, bevatten geen parabenen en zijn niet op dieren getest. 
Voor deze review mocht ik de Zonnebrandcrème met SPF 20 (die €14,25 kost) en de Zonnebrandcrème met SPF 50 (die €18,80 kost) testen. Beide verpakkingen bevatten 150 ml. 

 

Review Mastiha zonnebrandcrème

 

Review Mastiha zonnebrandcrème

Ik heb ze allebei een paar dagen getest (factor 50 voor de gedeeltes van mijn lichaam die heel snel rood worden en factor 20 voor de rest) maar ik kan er gewoon niet aan wennen. De geur ruikt erg sterk naar grond/ aarde en heeft ook wel iets weg van brandnetel. Verder doen ze hun werk goed, het smeert fijn in en ze beschermen goed tegen de UV stralen! 
Ik kan de geur verder niet echt goedpraten. Maar als je die aardse/ brandnetel geur fijn vind en echt een goede zonnebrandcrème zoekt die dierproefvrij is dan zijn deze producten zeker aan te raden. 

 

Conclusie:
Pluspunten:
+ Smeert goed uit
+ Beschermt goed tegen de UV stralen

Minpunten:
– De geur

 

 

Tja, hoewel dit niet een zeer positieve review was vond ik het wel fijn om nieuwe producten te testen. Ik had namelijk nog nooit gehoord van de verzorgingsproducten van MastihaCare. Ik heb inmiddels wel mijn schoonmoeder heel blij gemaakt met de zonnebrandcrème, want zij vond ze wel erg lekker ruiken. Zo zie je maar, smaken zijn verschillend en de meningen zijn verdeeld!
Kende jij het merk MastihaCare of het ingrediënt Mastiha al?
Liefs, 
Dinja

 

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Treez-Cosmetics

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Review Mastiha zonnebrandcrème”

  1. R&R schreef:

    Ook hier nooit eerder van het merk gehoord, smaken en meningen kunnen inderdaad verschillen!

    1. DinjaDONUT schreef:

      Gelukkig wel, anders vonden we allemaal hetzelfde product lekker en droegen we allemaal hetzelfde :’)

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.