Pan that Palette 2017 Update #4

Pan that Palette Update 4

 

De tijd vliegt voorbij, en zo ook met de producten van mijn Pan that Palette challenge. Er is wat opgegaan en uit alle wanhoop heb ik ook maar iets weggegooid. Iets wat ik eigenlijk niet zomaar wilde doen bij de challenge maar het kon echt niet anders. Ik heb er ook geen vervanging voor dus voor die categorie houd het gewoon op deze keer. Maar ik heb nog genoeg producten die wel op moeten, kijk je mee?

 

Vorige keer

Pan that Palette Update 4

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette Update 4

Een hele hoop maskertjes.
Oké, het gaat niet zo hard (ook omdat ik een maskertje wilde reviewen die niet bij de challenge hoort) maar er is in ieder geval wat opgegaan. Ik heb twee maskertjes opgemaakt deze maand, eigenlijk wilde ik er vier opmaken maar het heeft geen haast. Met nog zes maskertjes te gaan, gaan we door naar de volgende update!

 

Vorige keer

Pan that Palette Update 4

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette Update 4

Yves Rocher Lelietjes-Van-Dalen douchegel.
Ineens lijkt de douchegel toch wel erg leeg. Ik ben al over de helft heen en ben eigenlijk best trots op mezelf, want zo heel veel heb ik deze douchegel ook weer niet gebruikt. Ik wilde me meer focussen op het zeepje van Lush.
Het scheelt wel dat ik met dit warme weer vaker onder de douche stap, zo gaan mijn doucheproducten van de challenge ook sneller op!

 

Vorige keer

Pan that Palette Update 4

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette Update 4

Lush Bohemian zeep. 
Wat hier gebeurd is weet ik ook niet zo goed. Het zeepje is ineens een stuk kleiner geworden! Ik heb me deze maand natuurlijk meer gefocust op het zeepje waardoor het ook sneller op gaat (dûh). Ik ben erg blij met deze vooruitgang want hoe eerder deze op is, des te beter. Ik begin het namelijk al aardig zat te vinden dat ik met een zeepje douche. Ik hoop stiekem wel dat ze de geur van de zeep in douchegel verkopen, want de geur is namelijk wel een favoriet van mij!

 

Vorige keer

Pan that Palette Update 4

Etos nagellak – 121.
Na de vorige update heb ik de nagellak nog één keer gebruikt maar het was echt hopeloos. Het restje wat er nog in zit krijg ik er moeilijk uit en dan heb ik het nog helemaal niet over hoe lastig de nagellak nu aan te brengen is. Ook het drogen is niet meer wat het geweest is, dus mijn gevoel zegt dat hij gewoon niet goed meer is. Met nog enkele moeite heb ik de nagellak weggegooid, ik vond het eigenlijk nog een beetje zonde; er zat immers nog nagellak in. Maar als de nagellak niet meer te redden valt, dan krijgt deze een enkeltje vuilnisbak… 

 

Vorige keer

Pan that Palette Update 4

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette Update 4

Parfum proefmonstertjes.
Weer even een trots momentje! Ik heb namelijk nog maar twee proefmonstertjes over, waarbij er eentje al over de helft is. Ik ga binnenkort maar weer een paar nieuwe proefmonstertjes uitzoeken voor de challenge. En hoe handig zijn die proefmonstertjes, ik heb al een nieuw parfum uitgezocht die ik erg graag voor mijn verjaardag wil kopen. Alleen zat de proefmonster niet tussen de proefmonstertjes die ik voor de challenge had klaargelegd.

 

Vorige keer

Pan that Palette Update 4

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette Update 4

Donut lipgloss. 
Yes! Hij is terug! Bij de vorige update was ik de lipgloss kwijt maar kwam hem gelukkig nog wel tegen. Nu gebruik ik hem elke avond, net voor het slapen gaan zodat ik niet met droge lippen wakker word. En het werkt best goed moet ik zeggen. 
Ik ben al helemaal blij dat ik over de helft ben van de lipgloss, nog eventjes volhouden en ik heb een klein opbergdoosje!

 

Vorige keer

Pan that Palette Update 4

Catrice oogschaduw – 110 Gilbert’s Grapefruit.
Oei, oei, oei. Weer een maand niet (tot nauwelijks) gebruikt! Ik geef eerlijk toe; ik weet gewoon niet goed hoe ik deze kleur moet combineren (Dinja… Waarom heb je deze dan gekocht….?). Dus als iemand tips heeft, dan hoor ik het graag!

 

Vorige keer

Pan that Palette Update 4

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette Update 4

Catrice oogschaduw – 420 Talk Like An Egyptian.
Er is wat vooruitgang hoor jongens! Nu het telkens zo mooi weer is, vind ik het leuk om deze gouden oogschaduw erbij te pakken. Ik heb al verschillende combinaties gemaakt. Goud met groen, goud met bruin en zelfs goud met blauw! Ik ben op dreef!
Het gaat goed dus, maar ik ben er nog lang niet!

 

Vorige keer

Pan that Palette Update 4

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette Update 4

Max & More – NO.3 Floral Palette.
Kijk! De grijze tinten zijn nu allemaal op! Yes! Weer een product met veel vooruitgang! Ook bij de blauwe kleuren gaat het nu goed, die draag ik nu wat vaker omdat ik bij de Gamma werk (het logo is blauw). Je ziet het niet goed maar de lichtblauwe tinten gaan aardig hard. Ook bij de roze kleuren heb ik niet stil gezeten, deze gaan ook met een redelijk tempo. Nog steeds weet ik niet of ik het hele palette wil opmaken, ik ben al blij dat ik die grijze tinten op heb gemaakt!

 

 

Dat was weer even een fijne update. Veel producten waar echt veel vooruitgang is te zien en ook zelfs al een paar producten die op zijn! Ik ben tevreden. 
Welke kleur oogschaduw draag jij het meest?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Pan that Palette 2017 Update #4”

 1. Nanke schreef:

  Waarom combineer je de roze en goude oogschaduw niet? Goud in de hoeken en dan een steeds zachtere fade naar buiten met het roze.

  Althans zo zou ik het het doen^^. Wel heel leuk om je blog eens te lezen!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Kan het natuurlijk een keer proberen ^^

 2. Nienke schreef:

  Goed bezig! Dit moet ik ook echt weer eens gaan doen, want ik maak echt nauwelijks producten op. Ik heb echt super veel producten en gebruik alles door elkaar. 😉

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat had ik dus ook in het begin, veel spullen en overal maar een beetje van gebruiken 😮

 3. Els schreef:

  Zo veel vooruitgang deze keer :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Gelukkig wel! Even inhalen van de vorige update 🙂

 4. Romy schreef:

  Wauw wat goed van je! Ik denk dat ik dit ook maar eens moet gaan doen, eerst alle oude producten opmaken en dan pas weer nieuw kopen. Ik ben fan van deze challenge!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dit is al het tweede jaar dat ik ermee bezig ben, en het ruimt lekker op! 😉

 5. Linda schreef:

  Goede update! Wanneer je de foto’s naast elkaar plaatst dan zie je echt een vooruitgang. EN jij bent echt goed bezig met dat grote oogschaduw palette, de enige reden waarom ik nooit grote paletten in een project gooi is omdat ik ze dan na een maand al zat ben…..

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik doe m’n best, haha! Het scheelt dat hij steeds minder pigmentatie geeft dus moet ik er meer van gebruiken… Hij is echt op eigenlijk 🙂

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.