Outfit inspiratie: Zomer

Zomer outfit inspiratie

 

Op het moment dat ik dit typ is het helemaal geen zomers weer, en toch wil ik wat zomerse inspiratie delen. Want hey, het is namelijk al bijna zomer! Ik raak vaak geïnspireerd door het strand, de zee is rustgevend en tijdens een strandwandeling kan je soms de mooiste schatten vinden (denk aan mooie schelpen of zeeglas). Mocht je nog op zoek zijn naar zomerse kleding, bekijk dan gerust even deze inspiratie post!

 

Zelf kan ik altijd genieten van outfit inspiratie. Of het nou moodboards zijn of looks, het is beide inspirerend. En dan blijf ik me afvragen hoe het toch komt dat mijn kledingkast zo vol zit… Ik koop niet alles wat los en vast zit maar té leuke aankopen kan ik vaak niet laten liggen omdat ik dan bang ben dat ik spijt zou krijgen als ik ze had laten liggen (herkenbaar?). Binnenkort wil ik weer eens even een shopdagje gaan inplannen, ik kwam erachter dat ik bijna niks kleurrijks voor de zomer heb. Ik draag het liefst zwart maar in de zomer is een kleurtje ook niet verkeerd!

 

Outfit 1

Geïnspireerd door het strand… In deze outfit zou ik zo een strandwandeling willen maken, sandalen los meenemen (omdat anders het zand in de sandalen terecht komt, iets waar ik een hekel aan heb). Met een zuchtje wind en zonnige dag kan je vast hele mooie outfitfoto’s maken!

Zomer outfit inspiratie

1. Blauw strapless jurkje
2. Strooien hoedje
3. Set armbanden
4. Sandalen met sleehak

 

Outfit 2

Voor de liefhebbers van kleur is dit echt een aanrader, veel kleur en een gave jumpsuit met een zomers printje. De slippers vond ik wel iets grappigs aan de outfit geven. De strik maakt het gewoon af.

Zomer outfit inspiratie

1. Vrolijke oorbellen
2. Set chokers
3. Strapless jumpsuit
4. Stoffen tas met print
5. Teenslippers met strik

 

Outfit 3

De mermaid trend is al een tijdje in Nederland! En met deze outfit match je helemaal met de trend. Een mermaid bikini voor aan het strand, en ’s avonds trek je een jurkje eroverheen voor als het koud wordt. De ketting is eigenlijk van de kinderafdeling, maar *ssjt* dat is ons kleine geheimpje!

Zomer outfit inspiratie

1. Wit kanten jurkje
2. Mermaid bikini
3. Ketting met zeepaardje
4. Visnettas
5. Mermaid slippers
6. Roze zonnebril

 

Outfit 4

Ook voor degene die het niet zo op kleur hebben *ahum*, heb ik ook een outfit bij elkaar gezocht! Niet geheel in het zwart (zie het witte shirtje met toffe tekst) en helemaal zomerproof! 

Zomer outfit inspiratie

1. Wit shirt met tekst
2. High waist shorts
3. XL tas met gaasstof
4. Hartjes choker
5. Sandalen met strass

 

 

Weinig kledingstukken en/ of accessoires deze keer. Maar wat wil je, in de zomer ga je natuurlijk niet lopen met 3 dikke vesten (althans, laten we hopen dat we mooi krijgen zodat we inderdaad die 3 dikke vesten niet aan hoeven). 
Wat draag jij het liefst in de zomer?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

12 reacties op “Outfit inspiratie: Zomer”

 1. Anke schreef:

  Hele leuke outfits en die mermaid bikini vind ik stiekem echt super mooi! <3

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ook! Ik heb alleen net een bikini gekocht :’)

 2. Toffe items!! Dit jaar heb ik ook een high waist bikini gekocht. Ben er super blij mee, van de H&M. En ik heb een paar leuke jurkjes gekocht online bij Aliexpress

  1. DinjaDONUT schreef:

   Nu alleen het mooie weer nog (al hebben we al een paar dagen mooi weer erop zitten) 😀

 3. Esmee schreef:

  Gave stijl, ik vind ze allemaal mooi! Die mermaid-bikini is zooo tof!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat vind ik leuk om te horen 🙂
   En hihi ik wist gewoon dat de mermaid-bikini in de smaak zou vallen!

 4. Romy schreef:

  De derde outfit vind ik echt heel mooi! Wat een leuke kleurtjes en die bikini is heel gaaf!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Staat wel vrolijk toch 🙂

 5. Robin Valentine schreef:

  al die outfits zijn zoooo cute <3 ik draag het liefst in de zomer alsnog spijkerbroeken lol!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ohh nee ik echt niet hoor 🙂
   Geef mij maar een jurkje of rokje ^^

 6. Eva schreef:

  De jumpsuit met citroentjes is echt super schattig! 😀 En de eerste outfit vind ik ook erg leuk

  1. DinjaDONUT schreef:

   Lekker zomers hè 😀 ?!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.