Kijkje in ons huis: De slaapkamer

 

De slaapkamer

 

Druk in de weer met schoonmaakspullen en stressen omdat ik meer ruimte wil. Dat is iets waar ik een paar weken geleden dus druk bezig mee was. Ik wilde alles een grote schoonmaak geven, en spullen uitzoeken die weg konden (en ja, ik heb al heel veel weggedaan of ligt apart om verkocht te worden). Eén van de ruimtes was de slaapkamer. Een groot karwei maar toen ik eenmaal klaar was werd het gelijk een stuk rustiger. Tijd om er eens wat foto’s van te maken!

 

Eindelijk heb ik dus eens wat foto’s van hoe onze slaapkamer eruit ziet. Je moet nou niet denken dat het een ‘VT Wonen’ waardige slaapkamer is, maar ik ben er tevreden mee en daar gaat het om. De zooi is al minder geworden en sommige spullen kan ik echt nergens anders kwijt (zo heb ik nog een aantal spullen bovenop de kledingkast staan waar ik geen ander plekje voor weet). Bijna alle meubels komen van IKEA vandaan, behalve de kledingkast. 

De slaapkamer

 

De slaapkamer

 

De slaapkamer

 

De slaapkamer

 

De slaapkamer

 

De slaapkamer

 

De slaapkamer

 

De slaapkamer

 

De slaapkamer

 

De slaapkamer

 

 

Een andere plek voor alle knuffels heb ik trouwens niet, ik kan ze echt niet weg doen en eigenlijk vind ik het wel leuk staan. Extra gezelligheid. Vroeger had ik ook al veel knuffels, en een deel daarvan heb ik nog zelfs bewaard. Een paar die staan nu in een plastic bak, klaar om naar de schuur te gaan. Ze zijn leuk maar om ze nou allemaal neer te zetten… En weg doen kan ik gewoon niet!
Heb jij nog veel knuffels van vroeger, of heb je een huidige knuffelverzameling?
Liefs en knuffels ;),
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Kijkje in ons huis: De slaapkamer”

  1. Rebecca schreef:

    Ohhh die knuffels zijn echt om verliefd op te worden! Hele leuke details hebben jullie in de slaapkamer.

    1. DinjaDONUT schreef:

      Haha daarom heb ik er ook zoveel, ik kan ze gewoon niet laten liggen :’)

  2. Ik spot een Oshawott aaaaaaaaaaah! 😀

    1. DinjaDONUT schreef:

      Er zitten meerdere Pokémon verscholen haha :p maar Oshawott is denk ik wel de grootste die ik heb

  3. Els schreef:

    Wat een heerlijke slaapkamer, fijne kleuren bij elkaar :-).

  4. Vanessa schreef:

    Leuk om te zien! Ik vind je bed en kledingkast heel mooi. Mooie kleuren aan de muren ook!

  5. Leuke, gezellige kamer! Die grijze kleur die je op de muur hebt, heb ik ook. 😉

    1. DinjaDONUT schreef:

      Aah leuk zeg 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.