Favorites #7

Favorites

 

Dit gaat een beetje een combinatie artikel worden. Soms heb je namelijk niet genoeg geshopt voor een hele shoplog (oké, toevallig heb ik gisteren nog wat spullen gekocht bij de kringloop, maar die kan je al vinden op mijn Instagram account) dus vond ik het leuk om deze spullen een plekje te geven in mijn ‘Favorites’, zie het maar als nieuwe favorieten!

Work-outs

Ik ben echt geen sport-fanaat. Maar wat als je dan wel wilt afvallen..? 
Tegenwoordig doe ik elke ochtend een aantal work-outs, gewoon lekkere simpele die je thuis kan uitvoeren. Ik ben al een beetje trots op mezelf dat ik dit al 3 weken volhoud, en ook raak ik amper nog ongezonde snacks en frisdrank aan. Dus het gaat goed! 
En elke week probeer ik de work-outs langer te doen, steeds een beetje opbouwen. Het kost wel wat meer tijd in de ochtend maar met een wekker die iets eerder af gaat lukt het tot nu toe nog wel.

 

Favorites

Printjes

En dan wel hele gave printjes! Ik kocht (*ahum* kreeg) deze gave broek met Pusheen print laatst bij H&M in Hilversum. Het is een ‘gewone’ broek of eigenlijk moet ik ‘joggers’ zeggen (al heb ik geen idee wat dat inhoud). Om heel eerlijk te zijn moet ik de moed nog verzamelen om deze in het openbaar te dragen. Zou het wel graag willen want de print is gewoon awesome!
Ook kwam ik deze gave tas tegen in Hilversum, bij de Claire’s. Nou raad eens, ik kon hem dus echt niet laten liggen. Een donut rugtas had ik namelijk nog niet! De print is helemaal geweldig en van de kleurtjes word ik ook nog eens heel vrolijk. Ik ben helemaal in de wolken!

 

Favorites

Magikarp Jump

Ik ben nog steeds verslaafd aan Pokémon GO hoor, maar deze nieuwkomer is wel gelijk een favoriet geworden. Het spel is heel simpel, misschien net iets te simpel want het is wel een beetje verslavend als je niet uitkijkt.
Het doel is om je Magikarp te trainen om hem mee te laten doen in een league en hem te laten winnen door hem te laten springen. Het trainen is heel simpel en door hem te voeren krijgt hij ook al punten waardoor zijn level omhoog gaat!
Beter dan dit kan ik het gewoon niet uitleggen, je moet het maar eens proberen eigenlijk…

 

Favorites

Prosilk bodyscrub

Deze bodyscrub kocht ik laatst bij Zeeman. Ik had helemaal niks op voorraad en voor €1,49 wilde ik deze wel eens proberen. Ondanks dat hij inmiddels al bijna op is vind ik het toch nog een aardig goede scrub. Er had alleen wel wat meer scrubdeeltjes in mogen zitten en de scrub had iets vloeibaarder mogen zijn want echt makkelijk aanbrengen is het niet. Maar de geur vind ik wel erg lekker. Heerlijk zoet. Hij zou naar pink grapefruit moeten ruiken, en het lijkt er aardig op. Een fijne budgetproof bodyscrub!

 

Favorites

Lolita outfit

Vroeger was ik al een grote fan van jurkjes en rokken, en ook vind ik ze tegenwoordig gewoon heel fijn om te dragen. Zo ook mijn lolita outfit/ jurkje. Ik heb nog steeds geen spijt dat ik deze ooit heb gekocht, het liefst wil ik eigenlijk nog eens goede schoenen erbij kopen zodat mijn outfit compleet (en comfortabel) is! Eigenlijk heb ik ook speciaal een pruik bij de lolita outfit maar die bewaar ik meer voor conventies. 

 

 

Heb jij een favoriete outfit?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Favorites #7”

 1. Ik ben dus zo ver met Magikarp dat ik alle leagues al heb gehaald en binnen 5 minuten een Magikarp tot maximaal niveau train… :’)

  1. DinjaDONUT schreef:

   Woooow *jaloers*

 2. Vanessa schreef:

  Knap dat je je work-outs zo goed volhoud. Ik vind printjes ook heel leuk. Ik heb niet echt een favoriete outfit, maar de laatste tijd draag ik wel graag harembroeken (heel goedkoop in de Action!) en t-shirts. Lekker luchtig bij dit warme weer.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik doe m’n best, haha!

 3. Sheila schreef:

  Lolita rules!! Ik vind die outfits zo fantastisch mooi!! Dus leuk om te lezen dat je ze ook draagt. Zelf ben ik ook gek op Victoriaans/gothic. Ook houd ik wel van steampunk, maar weer niet té. Dus combineer ik de eerste stijl met bruin tinten bijvoorbeeld. En ik vind het leuk om die stijl ook te combineren met mijn dagelijkse kleding. Corsetten zijn ook mijn ding. Al draag ik die meer als ik naar Elfia ga ofzo. En al helemaal niet met dit weer 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ohh leuk zeg! 😀
   Ik heb toevallig gisteren nog een nieuw corset besteld voor mijn Piraten outfit

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.