Creatief: Handletteren

Creatief: Handletteren

 

Weet je nog, ik ging een poosje terug naar een gaaf bloggerevenement waarbij we 3 workshops mochten volgen. Eén daarvan was de workshop handletteren. En ik kan je vertellen, ik heb de smaak flink te pakken! Ik probeer dagelijks (lukt niet altijd) om even te oefenen, en ik heb er zelfs al een schriftje voor. Ik laat jullie een paar pagina’s van dat schriftje zien waarin ik mijn handletter kunsten flink uitprobeer. Het zijn voornamelijk nog oefeningen, al heb ik wel al een paar kaarten voorzien van een handletter-groet.

 

Handletteren is echt iets nieuws voor mij, ik wilde eerst nog zelfs een boek kopen ervoor maar nadat ik de workshop heb gehad vind ik dat een beetje onnodig (en anders had ik wéér een boek in huis, meer rommel, etc…). Ik zag er tijdens de workshop wel een beetje tegenop maar toen ik het eenmaal doorhad – vooral doorhad hoe simpel het eigenlijk kan zijn – vond ik het echt super leuk om te doen. Ik probeer dagelijks te oefenen, lukt helaas niet altijd omdat ik er echt voor wil gaan zitten. Maar af en toe een aantal minuten oefenen is ook al erg leuk. Ik merk wel dat ik steeds meer andere vormen probeer, nog heel voorzichtig maar ik doe het wel. 

 

Creatief: Handletteren

 

Creatief: Handletteren

 

Creatief: Handletteren

 

Creatief: Handletteren

 

Creatief: Handletteren

 

Creatief: Handletteren

 

Creatief: Handletteren

 

Creatief: Handletteren

 

Creatief: Handletteren

 

Creatief: Handletteren

 

Een simpele hobby voor erbij, gewoon omdat het kan. Ik heb ook al een aantal kaarten voorzien van een handletter-groet en die vielen wel in de smaak! Ik wil nog wel gaan oefenen met kleine doodle tekeningetjes erbij te maken zodat ik het volgend jaar misschien ook kan gebruiken voor mijn travel journal.
Wat vind jij van handletteren?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Creatief: Handletteren”

 1. Leoniae schreef:

  Super leuk! Je kan het goed :)!
  Xxxx, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Aah dankje! Ik moet nog wel veel oefenen hoor 😉

 2. Romy schreef:

  Superleuk om te horen dat je lekker aan het handletteren bent! Je hebt al mooie handschriften gemaakt! Ik ben heel benieuwd naar je creaties 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankjewel 🙂 ik heb nu even een paar dagen niks aan handletteren gedaan, maar dat komt wel weer!

 3. Anke schreef:

  Wauw, het gaat je goed af zo te zien! Ik zou dat dus echt niet kunnen, heb het geduld er niet eens voor denk ik…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Gewoon eens proberen joh 😉 het is eigenlijk heel simpel!

 4. DQ schreef:

  Haha, leuk om al die pagina’s vol andere lettertypes te zien! Oefening baart kunst. Xx

 5. Rebecca schreef:

  Oh wauw je kan het behoorlijk goed!
  Zelf lijkt me dit ook wel wat maar heb het geduld er niet voor hihi

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankjewel! Het oefenen duurt echt niet zo lang hoor 😉
   Al met een paar minuten per dag kan je zo handletteren!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.