Review Action parfum

Review Action parfum

 

We blijven nog even in de Action sferen. Naast wat gekke spulletjes nam ik namelijk ook een flesje parfum mee. Mijn budget parfum raakt op, dure parfum draag ik niet elke dag en soms ben ik bang dat een proefmonstertje tegen valt. Ik ging met een missie naar de Action en die missie is zeker geslaagd!
Deze review gaat over de Eau de Toilette ‘Choose to Shine‘ van Figenzi, te koop bij Action voor maar €1,59!

 

Review Action parfum

Het doosje moest echt even alleen op de foto, want kijk eens goed hoe vrolijk die verpakking is! Door de mooie vormgeving en de luxe zilveren accenten lijkt het echt niet op een budget parfum. Het is duidelijk wat voor soort parfum je hebt gekocht en hoeveel erin zit. Nu door naar het flesje!

 

Review Action parfum

Dat ziet er ook niet verkeerd uit! Het flesje is van glas en bevat 50 ml. Ik vind het fijn dat de letters duidelijk op het flesje staan. Ik snap best dat niet iedereen daar van houd, maar ieder z’n eigen smaak natuurlijk. Het dopje is van plastic maar bij de parfum die ik heb gekocht is de dop iets te nauw. Ik krijg hem moeilijk open en de dop weer op het flesje doen gaat ook met wat moeite.
Ik vind het trouwens wel mooi dat de parfum een licht roze/ paars kleurtje heeft, dat past nog beter bij de kartonnen verpakking.

 

Review Action parfum

De parfum spuit er net genoeg parfum uit maar dan moet je het wel dichtbij je polsen (of waar je maar parfum wilt hebben) spuiten. De ‘dekking’ is met één keer spuiten prima want de geur ruik je duidelijk. 
Ik kan de geur niet erg goed omschrijven maar hij ruikt wel erg zoet, ergens in de verte ruik ik bloemetjes. Zelf vind ik dit een lekker luchtje voor nu, in de lente. In de zomer ben ik bang dat wespen en bijen op dit lekkere zoete luchtje af zullen komen dus zal ik hem dan niet zo vaak op doen. 
Ondanks dat het zo’n budgetparfum is blijft de geur redelijk lang zitten. De geur vervaagt wel na een tijdje maar na ongeveer 7 uur lang ruik ik in de verte nog het geurtje.

 

Conclusie:
Pluspunten:
+ Budgetproof
+ Mooie verpakking
+ Geur blijft lang hangen

 

Minpunten:
– De dop is te nauw (ligt misschien aan mijn flesje)

 

 

En eigenlijk ook als minpunt: de geur erg zoet is en dat ik bang ben dat er wespen en bijen op af komen in de zomer. Ik wil hem toch niet bij de minpunten schrijven want dat is gewoon iets persoonlijks, ik ben gewoon een beetje (erg) bang voor die beesten en doe er vooral alles aan om straks een wesp en bij vrij balkon te hebben. Misschien nuttige beestjes, maar ik vind ze gewoon eng!
Maar even terug komend op de budget parfum, ik had hem niet zo goed verwacht. Van het luchtje moet je houden maar dat geldt ook bij niet budgetproof parfum.
Wat is jouw goedkoopste parfum?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Review Action parfum”

  1. Els schreef:

    Dan is deze parfum ook niet iets voor mij… ik ben ook echt bang!

    1. DinjaDONUT schreef:

      Gelukkig is ‘ie niet duur 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.