Personal: Nieuwe baan!

Personal: Nieuwe baan!

 

Daar zat ik dan. Thuis en zonder baan, maar stiekem vond ik het wel even lekker. Ik had nu namelijk tijd genoeg om het huis grondig schoon te maken en op te ruimen. Dat is allemaal gelukt, ik heb zelfs al een muur geverfd in de hobbykamer en het balkon is ook weer helemaal zomer-proof! Allemaal nog net op tijd want… Ik heb weer een baan!

 

En wat voor één… In het verleden heb ik al wel eerder bij de Gamma gewerkt en nu zochten ze weer mensen. Tja als je zonder baan zit en je komt zo’n vacature tegen (via een vriend)… Wie zegt daar nou nee tegen?!
Ik ben dus momenteel weer werkzaam in de Gamma. En inmiddels heb ik er al twee weken op zitten en het bevalt me echt heel goed, ik heb het heel erg naar mijn zin (en gelukkig niemand die tegen me schreeuwt… weet je nog mijn vorige baan?).

 

Verleden?

Zo ongeveer rond februari in 2010 begon ik aan mijn stage bij Gamma. Ik zou hier meer leren over verf en woninginrichting zoals raamdecoratie en behang voor mijn Bouwkunde vormgeving, design en architectuur opleiding (waarom ben ik daar ooit aan die opleiding begonnen?). Dit beviel me toen wel en blijkbaar viel ik in de smaak want ze boden me een parttime baan aan. In de weekenden en een paar avonduren zou ik dus gewoon werken bij Gamma! Dit heb ik volgehouden (en uiteindelijk fulltime) tot september 2013. Ik wilde iets anders gaan doen en ben toen begonnen aan de basisopleiding Fotografie.

 

Personal: Nieuwe baan!

Ik in mijn Gamma shirt, in 2011

Dus weer terug…

En nu ben ik dus weer terug! Ik was helemaal hyped – ik kon het eerst niet geloven – dat ik was aangenomen. Maar ja, geef ze eens ongelijk. Ik heb al aardig wat ervaring bij Gamma, alleen is niet alle kennis is in mijn hersenen bewaard gebleven dus het voelt nog wel even nieuw. BEHALVE… Bij de verfmengbalie. Echt een vertrouwd plekje – I love it!.
Ik heb namelijk meer dan een jaar als verfspecialiste bij de Gamma gewerkt dus logisch dat het vertrouwd aanvoelt. Ik heb zelf al een paar verfpotten gemengd én advies gegeven. Ik wist eigenlijk niet hoe erg ik dat miste.

 

Werkzaamheden

Maar ja, wat doe ik nou precies bij de Gamma? Voorlopig is in ieder geval het idee dat ik achter de informatiebalie sta, iets waar ik nog niet zoveel ervaring mee heb. Maar ik sta open om het gewoon helemaal te leren. Ik moet zeggen dat het al aardig goed gaat, ik kan al retouren terug nemen, pakketjes (we hebben een PostNL verzendpunt) aannemen en ik begin de verhuur nu al meer te snappen. Ik ben er nog lang niet maar ik werk natuurlijk ook pas twee weken parttime (ik heb een 16-32 uren contract). 
Ik heb zelfs dus al een aantal keren verf gemengd, er was gelukkig niet veel verandert alleen de Flexa verfmengmachine is in een nieuw jasje gestoken. Maar na één keer meekijken met een collega had ik die machine ook al onder de knie.
Dus mocht je (verf-) advies nodig hebben, I’m here
En ik loop natuurlijk ook gewoon in de winkel, producten aanvullen en klanten helpen. 

 

Personal: Nieuwe baan!

Ik in mijn verfspecialiste blouse, in 2012

Hoe zit dat dan met bloggen?

Ik probeer natuurlijk mijn normale blogrooster aan te houden maar ik moet zeggen dat het wel lastig is als het telkens zulk mooi weer is. Dus het ligt niet eens aan mijn nieuwe werk als je een artikel mist! Ik doe in ieder geval mijn best om 3 dagen per week te blijven bloggen, het is gewoon te leuk! Blogs lezen zal wel op een lager pitje gaan staan, niet omdat ik het niet leuk vind hoor maar in het bloggen zelf gaat al veel tijd zitten. 
Nu ik er trouwens over na zit te denken, ik kan ook wel eens een keertje wat klustips met jullie delen – tenminste, als daar interesse voor is 🙂 

 

 

Ik vind het nu helemaal niet erg meer dat ik een tijdje werkloos ben geweest, als ik terug kijk is dat misschien net een maand geweest dus daar kan ik wel mee leven. Ik weet in ieder geval dat we nu een lekker fris en opgeruimd huis hebben, dat geeft best veel rust aan mijn hoofd. Nu kan ik weer lekker verder gaan met bloggen en met mijn andere creatieve hobby’s (het zijn er al een stuk minder maar nog steeds een hoop).
Waar werk jij eigenlijk?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Personal: Nieuwe baan!”

 1. Els schreef:

  Heel veel succes met je nieuwe baan :-). Het klinkt dat het helemaal goed gaat komen.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat weet ik wel (bijna) zeker 🙂

 2. Vanessa schreef:

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Lijkt mij een leuke en sociale job. Klus- en verftips zijn hier wel welkom want we hebben net een huis gekocht 🙂 X

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik hoor het wel als er vragen zijn 😉

 3. Lesley schreef:

  Wat fijn dat je weer een baan hebt! Zo leuk dat het ook echt iets is wat goed bij je past. Als ik vragen heb over verf zal ik je wel even een berichtje sturen 😉 !

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja zeker 😀 en laat me het weten als je iets wilt weten 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.