Pan that Palette 2017 Update #3

Pan that Palette 2017

 

Jammer, maar helaas heb ik tijdens deze update niet veel vooruitgang geboekt. Ondanks dat zal ik toch de gemaakte vooruitgang laten zien. Ik weet niet waarom, soms heb je gewoon even wat minder producten nodig of denk je totaal niet aan de producten die op moeten (of heb je gewoon teveel producten zoals ik). Deze update van mijn Pan that Palette challenge zal dus wat korter zijn dan normaal. Maar de volgende keer maak ik het weer helemaal goed hoor! 

 

Vorige keer

Pan that Palette 2017

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette 2017

Een hele hoop maskertjes.
De laatste maskertjes van de eerste paar updates zijn op! Ik had er nog maar 3 te gaan en dat ging nog best snel. In de tussentijd heb ik weer wat nieuwe maskertjes opgezocht en deze moeten ook gewoon op. Voor het eind van het jaar gaat dat zeker lukken! De maskertjes die ik de komende tijd wil opmaken zijn: 3 van Dr. van der Hoog, 1 van Montagne Jeunesse, 2 van Kruidvat en 2 Pilaten Black Head pore strips. Here we go!

 

Vorige keer

Pan that Palette 2017

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette 2017

Yves Rocher Lelietjes-Van-Dalen douchegel.
De douchegel is dan wel weer hard gegaan. Zo heb ik niet veel van de andere producten gebruikt maar de douchegel maakt alles weer goed. Ik gok dat ik nog zo’n 2 á 3 maanden nodig heb om de douchegel op te maken. Dat is niet de laatste douchegel die ik heb, daarvoor heb ik inmiddels ook weer een reserve klaar staan. 
Toch ga ik binnenkort eens kijken bij Yves Rocher, ik kan deze douchegel eigenlijk gewoon niet missen. Die heerlijke bloemige geur van de Lelietjes-Van-Dalen past zo goed bij de lente en ook bij de zomer!

 

Vorige keer

Pan that Palette 2017

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette 2017

Lush Bohemian zeep. 
De vooruitgang is niet erg goed zichtbaar maar toch gaat het ook met de zeep erg goed. Je ziet het vooral in de hoogte van de zeep. Hij is een stuk kleiner geworden! Ik ben wel blij dat ik niet met deze zeep ben begonnen, hij matcht gewoon hartstikke goed met de lente. Een lekker fris citroenachtig geurtje wat me doet denken aan een zomerse vakantie. Toch moet hij op omdat ik een vaste zeep minder fijn vind dan douchegel (sorry milieu)…

 

Vorige keer

Pan that Palette 2017

Etos nagellak – 121.
Zo was ik vorige keer hartstikke goed bezig, en zo heb ik hem helemaal niet aangeraakt deze maand. Gaat niet zo goed, ondanks dat ik nog maar een klein beetje hoef! Voor nagellak heb ik nog geen reserve maar ik heb er wel al eentje in gedachten die misschien de reserve gaat worden. 

 

Vorige keer

Pan that Palette 2017

Parfum proefmonstertjes.
De minimale beetjes die ik uit de proefmonsters haal laat ik niet zien in een update. Dan blijf ik wel bezig. Ik kan alleen zeggen dat er nog geen proefmonster op is. Er is er één die bijna op is dus waarschijnlijk zal die bij de volgende update op zijn. Helaas heb ik tussen deze proefmonsters nog geen lekker luchtje ontdekt maar ik heb nog meer proefmonstertjes dus er zal vast wel een heerlijke parfum tussen mijn stash zitten!

 

Vorige keer

Pan that Palette 2017

Donut lipgloss. 
Om heel eerlijk te zijn, ik was de lipgloss kwijt. Toevallig toen ik mijn tas klaar ging maken voor Elfia kwam ik de lipgloss tegen. Tja nu was het al te laat want voor Elfia nam ik lippenbalsem mee die een beschermfactor heeft voor de zon. Vandaag ben ik inmiddels weer begonnen met het gebruiken van de lipgloss dus bij de volgende update zie je hopelijk dat hij al een stuk leger is 😉

 

Vorige keer

Pan that Palette 2017

Catrice oogschaduw – 110 Gilbert’s Grapefruit.
Eigenlijk weet ik niet eens meer of ik deze heb gebruikt sinds de laatste update. Ik heb geen nieuwe foto geplaatst omdat het verschil echt heel minimaal is – als die er überhaupt wel is. Het komt vanzelf wel als er weer wat mooiere dagen voorbij komen, het is een mooi kleurtje dus de bodem raken voor 2018 moet wel lukken!

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette 2017

Catrice oogschaduw – 420 Talk Like An Egyptian.
Het is er eindelijk eens van gekomen om deze kleur te gebruiken! Met een combinatie waar ik nooit eerder aan had gedacht: ik heb hem met een mooie groene shimmer oogschaduw gecombineerd. Die dag had ik een groen vest aan en het leek me wel een mooie combinatie. Zo kan het dus ook!
Ik ben er natuurlijk nog lang niet, maar alle beetjes helpen.

 

Vorige keer

Pan that Palette 2017

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette 2017

Max & More – NO.3 Floral Palette.
Meestal liet ik bij een update zien dat het met de grijze tinten wel goed ging, maar nu zijn de rollen omgedraaid. Ik heb – doordat ik een Galaxy oogschaduwlook maakte – juist veel gebruik gemaakt van de kleurtjes. Deze keer zelfs ook wat van de blauwe tinten. Voor een Galaxy look is dit echt een ideaal oogschaduwpalette! Ik hoop gewoon dat die ene grijs bij de volgene update toch echt op is. Die kleuren komen vanzelf wel. Bij andere oogschaduwpalettes gaat het ook niet hard…

 

 

Ook al is er nog niet veel op (behalve die maskertjes en de zeep dan) toch blijf ik mijn best doen om al die producten op te maken voor het einde van het jaar. Sommige producten ben ik ook echt zat en moet mezelf er aan blijven herinneren dat weggooien zonde is en dat ik niet zo verwend moet doen. Ik heb het ooit eens gekocht dus daar zal toen vast wel een reden voor zijn geweest. Echte miskoopjes probeer ik trouwens te verkopen, die ga ik nog niet eens proberen om op te maken.
Wat doe jij met miskoopjes?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Pan that Palette 2017 Update #3”

 1. Romy schreef:

  Wat goed dat je jezelf op deze manier uitdaagt om producten op te maken! Ik ben daar vaak niet zo goed in, vooral met doucheproducten, waarvan ik van alles en nog wat tegelijk open heb staan. Ik vind trouwens dat je het nog best goed hebt gedaan hoor! Je ziet bij de meeste producten echt dat er een stuk meer uit is.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat dacht ik eerst ook hoor 😉 maar na een tijdje raak je aan de challenge gewend en maak je ook écht dingen op!

 2. Els schreef:

  Je kunt niet iedere maand even veel opmaken. Je bent al zo goed bezig om hier mee bezig te zijn!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad, en wie weet gaat het deze maand wel beter met het opmaken 🙂

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.