Gekke spulletjes van de Action

Gekke spulletjes van de Action

 

De Action. Een heerlijke budget winkel waar je maar moeilijk met lege handen uit loopt. Zo haal ik er vaak schoonmaakmiddelen, beauty producten en nog een boel andere snuisterijen. Deze keer had ik een gekke bui, ik zag items liggen die nieuw waren en wat items die er wel grappig uitzagen. Ik stopte ze zonder verder na te denken in mijn winkelmandje en rekende af.
Eenmaal thuis vond ik de producten zelfs leuk genoeg voor een geheel eigen – en nieuw – artikel!

 

Gekke spulletjes van de Action

Gekke spulletjes van de ActionBrush pens

€0,99
Ik ben graag creatief bezig en ik wil eigenlijk ook graag eens een beginnetje maken aan handlettering. Daarvoor leken deze ‘Brush pens’ mij wel geschikt. De pennen zijn eigenlijk gewoon stiften met een penseel achtige punt. 
Helaas vond ik de stiften wel een beetje tegenvallen. Ik had een veel beter effect verwacht en ik baal ook dat ik niet voor andere kleuren ben gegaan (zoals zwart, ik houd van zwart). En misschien had ik gewoon meer moeten oefenen, maar dat geduld had ik niet.

 

Gekke spulletjes van de Action

Gekke spulletjes van de ActionEmoji stempels

€1,59
Kleine stempels met verschillende emoji’s erop. Ja dat sprak me wel aan! Ik gebruik vooral bij WhatsApp veel emoji’s, mijn favoriet is diegene die aan het lachen is met tranen uit z’n ogen. En laat die nou net tussen deze stempels zitten! Ik moet zeggen, ik had niet verwacht dat het nog zulke goede stempels zijn! Ze stempelen heel fijn en nemen de inkt goed op. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Zelf heb ik nog andere inktkussentjes (helaas niet zoveel meer omdat ze waren uitgedroogd, heeft iemand hier een tip voor?) dus ik kan eindeloos stempelen met deze leuke emoji stempels. Ik ben blij.

 

Gekke spulletjes van de Action

Gekke spulletjes van de ActionMake-up remover doekje

€0,89
Stiekem had ik op internet zo’n soort make-up remover doekje al voorbij zien komen maar die vond ik allemaal wat aan de prijzige kant. Dus hoe gaaf is het dat ik zo’n doek zomaar tegenkom bij de Action? Voor dat bedrag wil ik het zeker wel proberen. Bij deze make-up remover heb je alleen maar warm water nodig. Met ronddraaiende bewegingen haal je dan je make-up eraf. Say whut?
Ik probeerde het doekje uit op een dag dat ik – voor mijn doen – veel make-up op had. Omdat ik het verschil wel eens wilde weten haalde ik mijn make-up aan één kant eraf met micellair water en bij de andere kant gebruikte ik de remover doek. Ik was wel erg verrast dat de doek er meer make-up afhaalde dan het micellair water. Het werkt gewoon! Dat gaat geld schelen! Inmiddels is hij al een keer na gebruik in de was geweest en er zitten nog lichte make-up vlekken op. Dat is wel een minpuntje…

 

 

Zie je, niet alle spulletjes hoeven per se gek te zijn. Het voelde wel een beetje gek toen ik deze (samen met mijn andere aankopen) afrekende. Maar ik neem aan dat de medewerkers bij de Action er wel aan zijn gewend dat wij sommige spullen maar gek vinden. 
Wat is het laatste dat je bij Action heb gekocht (is het iets geks, hihi)?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

9 reacties op “Gekke spulletjes van de Action”

 1. Sandra schreef:

  Heb op meerdere blogs nu gelezen dat die brush pens geen aanrader zijn. Heb er wel pas nog naar gekeken maar ben toch wel blij dat ik ze niet gekocht heb. Die makeup doek wil ik ook! Lijkt me ideaal zeg. 😀

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is maar goed dat die brush pens niet zo duur waren. Inmiddels heb ik ze alweer weggegeven via een weggeefgroep op Facebook, toch nog iemand die er blij mee is 🙂

 2. Nicole schreef:

  Wat een leuke spulletjes allemaal. Leuk om te zien!

 3. Els schreef:

  Wat een leuke aankopen, vooral de brush pennen en stempels vind ik heel leuk.

  1. DinjaDONUT schreef:

   De stempels zijn mijn favoriet, haha 🙂

 4. Mariska schreef:

  Dat doekje heb ik al eens eerder gekocht, die doet het best prima! Maar ik ben ‘m kwijt 🙁 die emoji stempels zijn zo cute!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Of goed zoeken, of een nieuwe kopen (gelukkig is hij niet zo duur 😉 )

 5. Romy schreef:

  Leuke dingen heb je gekocht! Jammer dat de brush pennen een beetje tegenvielen. Ik gebruik ze zelf als een soort verf in een pen in plaats van om mee te schrijven. Daarvoor zijn ze best geschikt. Die emoji-stempels vind ik ook erg leuk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Misschien gebruikte ik ze wel helemaal verkeerd hoor, kan ook :’)

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.