Favorites: Music #2

Favorites Music

 

De laatste tijd heb ik weer veel muziek geluisterd. Radio, Youtube en Spotify stonden elke dag wel aan (niet tegelijk natuurlijk). Ik draaide vaak Radio 10, NPO Radio 2 en Arrow Classic Rock. Op Youtube luisterde ik naar verschillende openingsnummers van anime. En op Spotify luister ik wekelijks naar Discover Weekly en heb ik al mijn afspeellijsten opgeruimd. Tijdens het opruimen kwam ik een aantal nummers tegen en ontdekte ik dus wat nieuwe nummers tijdens het luisteren naar die Discover Weekly. Gelijk zijn het (weer) favorieten geworden!

 

The Black Keys – Lonely Boy
Heb je die clip gezien? Ja die man danst echt de hele clip door.
Maar goed, hoe heb ik dit nummer of eigenlijk deze band leren kennen? Nou mijn vriend is daarbij echt een soort van Yoda want ik heb zoveel nummers en artiesten door hem leren kennen! Ook deze band, and I love it! Sinds kort hebben we twee albums in huis en die zetten we maar al te graag op (noem het ouderwets maar wij luisteren af en toe nog cd’s).
Even over het nummer; het is gewoon een lekker vrolijk (geen idee of de songtekst ook vrolijk is) rock nummer!

 

3 Doors Down – Kryptonite
Dit nummer is al een oudje, maar toch blijft ik het een goed nummer vinden. Bij dit nummer heb ik al een aantal keren de songtekst erbij gepakt zodat ik nu een beetje weet waar ze het over hebben. 
Soms is het maar goed dat ik mijn afspeellijsten op Spotify af en toe opruim, zo kom ik weer goede nummers tegen die ik eigenlijk al een tijdje in mijn lijst had staan.

 

Blue Stahli – ULTRAnumb
Dit is een goed voorbeeld van een nieuw ontdekte artiest (ik was eerst van mening dat het een band was maar na wat research is het gewoon één persoon). Dit nummer stond namelijk in mijn Discover Weekly een paar weken geleden. Ik heb gelijk een aantal nummers van deze artiest in mijn lijst gegooid omdat ze allemaal wel goed zijn.

 

Disturbed – Immortalized
Gelijk weer een heel ander soort muziek. Dit nummer is nog niet eens zo heel oud maar ik ‘herontdekte’ hem weer in mijn afspeellijst. Wat wil je, ik heb maar liefst 384 nummers in deze afspeellijst staan!
Ik vind dat het nummer echt heel veel power heeft en dat vind ik er juist zo gaaf aan. Vooral met fietsen is het echt een lekker tempo! 

 

Battle Beast – Touch in the Night
Deze band heb ik ook via Discover Weekly ontdekt. Het is anders dan wat ik normaal luister (al luister ik nog best veel genre’s en nummers uit verschillende decennia) maar vond het wel meteen heel gaaf toen ik het hoorde. Die moest maar in mijn afspeellijst komen, samen met nog meer nummers van deze band. 
Het nummer doet me denken aan een nummer van vroeger terwijl het album waar dit nummer opstaat uit 2015 kwam, dus zo heel oud is het niet. Ze hebben in 2017 ook een album uitgebracht met ook veel leuke nummers (ik kon al amper een nummer kiezen voor dit artikel).

 

 

Dit waren weer hele andere nummers dan ik de vorige keer deelde. Zoals ik net al zei, ik luister naar best veel genre’s en muziek uit verschillende decennia. Zo vind ik nummers uit de ’70s ook nog heel leuk. Maar het beste decennium waren denk ik toch wel de ’80s. Zoveel goede nummers, echte ‘classics’! 
Ik ben nu best benieuwd; wat is jouw favoriete genre?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.