Pan that Palette 2017 Update #2

Pan that Palette 2017

 

De tijd gaat weer lekker snel, het is namelijk alweer tijd voor de 2e update van mijn Pan that Palette challenge! Gingen de producten maar net zo snel op als dat de tijd gaat… Dat zou een stuk makkelijker geweest zijn. Sommige producten heb ik zelfs sinds de vorige keer niet eens aangeraakt! Daar moet echt verandering in komen *kijkt zichzelf streng aan in de spiegel*. Kijk je mee naar mijn vooruitgang?

 

Vorige keer

Pan that Palette 2017

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette 2017

Een hele hoop maskertjes.
Zoals je ziet is het aardig hard gegaan! Nu alleen nog deze drie opmaken en daarmee zou de challenge over zijn voor de maskertjes. Maar… Ik heb nog meer maskertjes en aangezien het zo goed gaat met opmaken pak ik die er de volgende keer wel bij. Ik denk namelijk wel dat ik deze 3 maskertjes kan opmaken voor de volgende update. Maar helaas heb ik nog steeds geen fijn maskertje ontdekt tussen deze maskertjes. Het zet me echt aan het denken (vooral omdat ik nu probeer om op te ruimen en te minimaliseren) want waarom heb ik ze ooit gekocht? Ze doen bij mij niet echt veel voor mijn huid, terwijl mijn huid wel zulke verzorging nodig heeft. Ik heb al een maskertje op het oog die ik na deze challenge wil gaan kopen.

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette 2017

Yves Rocher Lelietjes-Van-Dalen douchegel.
De douchegel gebruik ik regelmatig en dat is ook terug te zien aan de hoeveelheid die eruit is. Ik zou het zonde vinden als deze eenmaal op is, maar als ik kijk naar de voorraad douchegel moet ik wel verder gaan met deze douchegel. Als ik in de toekomst door mijn voorraad heen ben kan ik hem altijd nog kopen!

 

Vorige keer

Pan that palette

Lush Snowcake zeep.
Het duurde even – en op een gegeven moment kon ik hem gewoon niet meer gebruiken omdat de zeep zo klein was geworden – maar deze zeep is dan eindelijk op! In het begin vond ik de zeep heerlijk ruiken maar op een gegeven moment was ik de geur zat. Ik koop geen nieuwe zeep meer, ik vind het toch iets fijner douchen met een goed schuimende douchegel.

 

Pan that Palette 2017

Lush Bohemian zeep. 
Gelukkig past deze geur wel beter bij de aankomende twee seizoenen, een fris citroengeurtje is niet verkeerd tijdens mooi weer. Maar het is een aardig groot blok om op te maken. Maar ik heb nog tot het einde van dit jaar om deze op te maken en stiekem hoop ik toch eigenlijk dat ik voor het einde van de zomer deze zeep heb opgemaakt. 
Helaas heb ik, net zoals bij de andere zeep, ook bij deze zeep spijt dat ik hem ooit heb gekocht. 

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette 2017

Etos nagellak – 121.
Goed bezig hè?! Oké, eerlijk gezegd heb ik een beetje gespeeld met deze nagellak. Voor een artikel wilde ik juist alleen maar deze nagellak gebruiken, omdat hij dan ook iets sneller op zou gaan. Ik heb namelijk nog zoveel nagellak en voor deze heb ik ook zelfs een vervanger (die net iets mooier is). Het laatste kleine beetje ga ik wel normaal gebruiken hoor 😉 

 

Vorige keer

Pan that palette

Tendre Jasmin mini parfum.
En de mini parfum is dan eindelijk op! Het was zeker geen verkeerd geurtje maar aan proefmonsters heb ik nog genoeg voorraad. Ik kan natuurlijk niet alles bewaren. Of ik deze parfum nog eens zou kopen ben ik nog niet over uit. Ik wil eerst een paar andere geurtjes ontdekken voordat ik een (dure) parfum ga kopen.

 

Pan that Palette 2017

Parfum proefmonstertjes.
Zoals deze dus, een aantal proefmonstertjes om even uit te testen welke geur ik lekker vind zodat ik daar ooit een grote fles van kan kopen. Zie het als een soort zoektocht, een zoektocht naar het perfecte geurtje voor mij! 
Binnenkort wil ik een artikel maken over proefmonstertjes, wat voor soort artikel het gaat worden is nog een verrassing (om heel eerlijk te zijn weet ik nog niet precies wat ik ermee wil doen, haha).

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette 2017

Donut lipgloss. 
Ik ben aardig verrast! Ik had niet gedacht dat er zoveel uit zou zijn. Ik ga natuurlijk niet constant de foto’s erbij pakken zodra ik de lipgloss op doe dus bij het maken van dit artikel zie ik het verschil ook voor het eerst. Dit gaat de goede kant op! Nog even volhouden en dan zou ik misschien bij de volgende update al op de helft kunnen zijn. 

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette 2017

Catrice oogschaduw – 110 Gilbert’s Grapefruit.
Het gaat niet snel maar het verschil is al een beetje zichtbaar. Ik probeer deze kleur steeds vaker te gebruiken, ook omdat het steeds mooier weer wordt. En bij mooi weer hoort gewoon een vrolijke kleur oogschaduw zoals deze kleur.

 

Pan that palette

Catrice oogschaduw – 420 Talk Like An Egyptian.
Oei. Deze oogschaduw heb ik weer niet gebruikt! De pan is zichtbaar dus het opmaken zou helemaal niet zo lang hoeven te duren. Ach wie weet gebruik ik hem tijdens de komende periode wel.

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that Palette 2017

Max & More – NO.3 Floral Palette.
Bijna… Bijna zijn alle grijstinten op! Ik hoef alleen nog maar een klein beetje te gebruiken van de donkergrijs en de grijze tinten zijn op. De rest van de kleuren wil ik de komende periode wel weer vaker gaan gebruiken. Het is immers lente en bij de lente horen kleurtjes. Maar ik denk eerlijk gezegd niet dat dit palette helemaal op gaat komen voor het einde van het jaar, ook omdat sommige kleuren niet mijn ding zijn.

 

 

En zo zijn we weer een update verder. Inmiddels is het alweer april en dat betekend dat ik nog 7 maanden de tijd heb om al die producten op te maken. Het klinkt nog ver weg, maar pas op; de tijd gaat snel! Voor je het weet zitten we alweer met dekentjes op de bank en de kerstboom in huis. Voorlopig hoef – en wil – ik daar nog niet aan te denken en ga ik gewoon rustig verder met mijn challenge. Door de challenge ben ik bewuster geworden van al mijn zooi, daarom wil ik meer dan alleen mijn make-up opruimen. Daarover heb ik ook al een apart artikel gemaakt: Personal: aan het minimaliseren?
Is er iets wat jij graag wilt opmaken? Zo ja, wat wil je precies opmaken?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Pan that Palette 2017 Update #2”

  1. Els schreef:

    Kijk jij gaat hard! Nu ik je maskertjes zag, denk ik aan mijn collectie…

    1. DinjaDONUT schreef:

      Ik doe mijn best, haha 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.