OOTD Irritante wind

Irritante wind

 

Inmiddels is het al weer twee weken geleden dat ik tijdens mooi weer outfitfoto’s heb laten maken. Hopelijk is het dit weekend ook mooi weer want dan is het tijd voor Elfia (Elf Fantasy Fair). Het is helaas nog niet warm genoeg om in je T-shirt rond te lopen maar om even te poseren voor outfitfoto’s in een trui (die trouwens nog erg koud is, met al die gaten erin) dat gaat nog wel. Tweede Paasdag was nog best een drukke dag. Zo heb ik de ramen gezeemd, outfitfoto’s laten maken en heb ik nog een aantal rondjes gefietst voor wat Pokéstops. Gelukkig scheen de zon.

 

Een zonnige dag met irritant veel wind. Wind blaast mijn haar weg en dat haar komt dan voor mijn gezicht. Niet fijn wind, niet fijn. Ook niet fijn dat die wind precies door de gaten van mijn Zwitserse trui waait. Dat maakt het wel erg koud. Maar ja, welke idioot koopt nou een trui met gaten (ik dus!). Ach hij was toen in de sale en nog net geen €10,- 

 

Irritante wind

 

Irritante wind

 

Irritante wind

 

Ik draag hier:
Blauwe gaten trui 
(Manor)

 

Zwarte basic top
(Primark)

 

Zwarte jeans
(C&A)

 

All Stars
(Zalando)

 

Star Wars tas
(Primark)

 

 

Ik ben trouwens nog steeds blij met mijn gaten trui. Voorlopig ga ik maar kleding kopen als souvenir want dat draag je tenminste, je hebt er plezier van en kan tegen iedereen wel roepen: “KIJK MIJN TRUI, HIJ KOMT UIT ZWITSERLAND. KIJK DAN!”. Je draagt het vol trots en dat is gewoon meer waard dan dat er ergens weer een beeldje of magneetje ligt rond te zwerven. Dit jaar gaan we niet echt op vakantie – ja Center Parcs maar dat is ‘er even tussenuit’ en dat tel ik niet mee als vakantie – maar volgend jaar ga ik hard op zoek naar souvenirs die een functie hebben. Zoals kleding of een tas ofzo.
Heb jij een souvenir met een functie? Zo ja, wat is dat dan 🙂 (ben totaal niet nieuwsgierig hoor)?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “OOTD Irritante wind”

 1. Eva schreef:

  Leuke foto’s! Je ziet wel duidelijk dat het waait ja haha maar dat is ook wel weer leuk 😉
  De kleur van je trui vind ik btw erg mooi, zo pastel blauw <3
  Als ik souvenirs meeneem uit andere landen dan zorg ik ook altijd dat die bruikbaar zijn. Uit Rome had ik twee tassen meegenomen, maar meestal koop ik een mooi armbandje of kettinkje als herinnering.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is ook handig! Vroeger kocht ik altijd prulletjes en nu ik aan het opruimen ben vind ik het maar moeilijk om ze weg te doen. Daarom wil ik meer nuttige souvenirs gaan kopen 🙂

 2. Esmee schreef:

  Hahaha oké, een trui met gaten is niet heel praktisch als het om warmte gaat, maar hij staat je wel heel leuk! Ik kan hem niet heel goed zien, maar volgens mij is die star wars tas wel heel erg gaaf… die wil ik ook!

  1. DinjaDONUT schreef:

   De tas was een tijdje geleden (oei misschien al een jaar geleden) bij Primark te koop, je kan het proberen of je ‘m nog hebben 😉

Geef een antwoord

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.