OOTD Galaxy wolf

Galaxy outfit

 

Je kan wel merken dat ik echt last had van een soort winterdipje. Ik heb niet eens één outfitfoto gemaakt (of laten maken)… En is het vorige artikel waarin ik een outfit laat zien alweer bijna 7 maanden geleden, dat was van mijn Butterfree cosplay. Tijdens de winter had ik er gewoon geen zin in, ik zat niet zo lekker in mijn vel en had ook geen zin om na te denken over outfit combinaties. Maar inmiddels is de winter – gelukkig – voorbij en is het weer volop tijd voor wat outfitfoto’s!

 

Afgelopen donderdag (en vrijdag) was ik bij Sanne, we hadden een sleepover en het leek ons van tevoren leuk om foto’s te maken. Niet wetende dat het zo koud zou zijn! We hebben ons plan maar afgeblazen en zijn maar wat gaan shoppen en zijn we ook nog Pokémons wezen vangen (yay voor Pokémon GO!). Toen ik vrijdag weer thuis kwam – het was nog steeds koud – wilde ik toch nog outfitfoto’s maken. En nadat ik alle rolgordijnen helemaal omhoog had gedaan zag ik dat ik eigenlijk ook wel binnen wat foto’s kon maken want het was hartstikke licht! Zodra het volgende keer weer wat warmer is, zal ik weer foto’s buiten nemen maar ik wil gewoon niet ziek worden door wat outfitfoto’s. Dat je het effe weet…

 

Galaxy outfit

 

Galaxy outfit

 

Galaxy outfit

 

Galaxy outfit

 

Ik draag hier:
Wit galaxy shirt
(NewYorker)

 

Zwarte hotpants
(C&A)

 

Galaxy legging
(Large.nl)

 

Kniesokken
(Primark)

 

All Stars 
(Zalando)

 

Tattoo choker
(Ebay)

 

Galaxy ketting
(Ebay)

 

Studs armband
(onbekend)

 

 

 

Zo dat was weer eens een outfit look! Ik had er ook speciaal een ooglook bij gemaakt die te vinden is op mijn Instagram account. Deze ooglook had ik even snel gemaakt maar het beviel me wel dus ik ben van plan om die binnenkort wat uitgebreider te maken en om hiervan ook een artikel te maken. 
Combineer jij wel eens een make-up look met je outfit?
Liefs, 
Dinja 

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

12 reacties op “OOTD Galaxy wolf”

 1. Vanessa schreef:

  Leuke outfit! Ik vind je haar ook heel mooi. Tof dat je er een ooglook bij hebt gemaakt. Ik combineer make-up eigenlijk weinig met mijn outfits, ik draag altijd dezelfde nude kleurtjes.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! Ik draag echt heel zelden nude kleurtjes maar je kan zo’n look wel makkelijk combineren 😉

 2. Els schreef:

  Gave outfit! Die legging maakt het echt helemaal af!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Die moest ik ook gewoon hebben 🙂

 3. Rachel schreef:

  Wat een toffe outfit zeg!

 4. Daniëlle schreef:

  Wat een mooie outfit. Heel gaaf shirt !

 5. TypischKim schreef:

  Wat een gave outfit!

 6. Marielle schreef:

  Toffe galaxy legging

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.