New in: nagellak #3

New in: nagellak

 

Je kent het vast wel, loop je even de Kruidvat in om iets nuttigs te halen en je loopt de winkel uit met een hoop onzin. Nou valt de nagellak bij mij ook onder onzin omdat ik het eigenlijk helemaal niet nodig had! Dat gevoel heb ik nou niet als ik een nagellakje koop die ik al langer wilde hebben. En als je die eindelijk hebt gevonden dan is een beloning toch ook wel op z’n plaats?
Ik laat mijn 3 nieuwe nagellak aanwinsten zien, inclusief de nagellak die ik al zo lang wilde hebben!

Essence Out of Space Stories – 05 intergalactic adventure

Ik begin natuurlijk wel met de nagellak van Kruidvat. Helemaal niet nodig, maar toch gekocht. De kleur sprak me meteen aan en hij moest meteen mee naar huis. Maar zeg nou zelf, de kleur is toch ook geweldig?!

 

New in: nagellak

 

New in: nagellak

 

De nagellak smeert fijn uit en het kwastje doet z’n werk goed. Ik vind het alleen wel een beetje jammer dat hij met twee laagjes nog niet goed genoeg dekt. Ach dan maar nog een laagje smeren, wat niet uitmaakt omdat de nagellak best snel opdroogt.
De kleur vind ik op mijn nagels trouwens ook nog heel mooi, op de foto zie je het niet goed maar het is een blauwe kleur met daarin nog meer kleuren (ik ben gek op kleurtjes), het is net holografisch!

 

H&M – Green as Gold 

Zo deelde ik nog ergens rond januari een wishlist met daarin een nagellakje en nu heb ik hem toch eindelijk gekocht. Ik zat eigenlijk nog erg te twijfelen toen ik hem voor het eerst zag bij H&M, de twijfel was toen te groot en heb hem uiteindelijk niet gekocht. Maar eenmaal thuis had ik toch best spijt en besloot hem te gaan kopen zodra ik hem tegen zou komen. Nou dat is gelukt! 

 

New in: nagellak

 

New in: nagellak

 

Deze nagellak lijkt heel erg op de nagellak uit mijn Pan that Palette challenge, maar ik vind deze net iets mooier. Alsof hij meer shimmers heeft en de kleur lijkt ook meer intenser. Een mooie goud achtige kleur met een blauw/ groene gloed erin.
Met twee laagjes dekt de nagellak perfect en hij droogt ook redelijk snel op. Maar deze lak heeft wel wat meer aandacht nodig, ik red het namelijk niet om hem langer dan 2 dagen te laten zitten zonder enige chip in de lak.

 

Essie – it’s genius

Een merk waar ik nog niks van heb. Daar moest verandering in komen. Toen ik rond de feestdagen op zoek was naar cadeautjes kwam ik deze nagellak tegen. De kleur vond ik zo mooi dus ging ik op zoek naar reviews en die bevielen me wel! Helaas had ik ‘m niet gekregen voor kerst, waar ik een verlanglijstje voor had gemaakt. Na de feestdagen ben ik het helemaal vergeten dat ik hem op mijn lijstje had staan totdat ik op Marktplaats aan het zoeken was naar nagellak. En daar stond ‘ie hoor. Samen met een paar andere kleuren (die ik alweer weg heb gedaan omdat ik ze niks vond maar ja ik kreeg ze er voor niks bij) werd hij opgestuurd en betaalde ik maar €3,12 voor het hele pakket (ik heb dus alleen de verzendkosten hoeven te betalen).

 

New in: nagellak

 

New in: nagellak

 

Ondanks dat het mijn eerste Essie nagellak is vind ik hem wel een beetje tegenvallen (zou het komen omdat hij tweedehands is?). De lak is wat aan de dunne kant waardoor hij niet zo goed dekt. De nagellak heb ik in totaal 3 keer aangebracht voor de foto, hij droogt gelukkig wel snel! Maar ik vond de kleur ook wel een beetje tegenvallen, ik had een meer intensere kleur verwacht met meer shimmers. Mij hoor je trouwens niet klagen hoor, ik heb hem gewoon gratis gekregen en dan mag je niet klagen. Of ik ooit nog eens een Essie nagellakje ga kopen is duidelijk; ik koop liever een paar Essence nagellakjes voor dat geld.
Maar het flesje ziet er wel leuk uit.

 

 

En nu moet ik echt stoppen met nagellak kopen. Ik heb gelukkig ook niks meer op mijn wishlist staan wat betreft nagellak en ik heb mezelf een winkelverbod voor de Kruidvat opgelegd. Voorlopig tenminste. Hopelijk brengen de budget merken voorlopig ook geen mooie limited editions uit want die wil ik meestal wel kopen. Ik heb trouwens geen oranje nagellak, maar die mag ik ook niet gaan kopen. Oranje is niet zo mijn kleur en draag ik eigenlijk maar één keer per jaar tijdens Koningsdag.
Wat ga jij vandaag doen (met Koningsdag)?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “New in: nagellak #3”

  1. Jouvence schreef:

    Wauw, wat een prachtige lakjes! xx

    1. DinjaDONUT schreef:

      Hihi ja, ik kon het gewoon niet laten 🙂

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.