Galaxy oogschaduwlook

Galaxy oogschaduwlook

 

De wekker ging. Nee nu nog niet, ik wil er nog niet uit! Ik druk één keer op snooze en toen de wekker nogmaals ging bedacht ik me dat ik wel vroeg op moest staan. Ik zou namelijk naar Arnhem gaan voor een sleepover bij een vriendin! Al starend voor mijn kledingkast zat ik te denken aan kledingcombinaties en uiteindelijk ging ik voor een Galaxy outfit. Daar hoort natuurlijk ook een make-up look bij! En die laat ik vandaag zien.

 

Niet helemaal waar, want die ochtend had ik geen tijd meer om foto’s te maken dus maakte ik de make-up look een paar dagen later opnieuw toen ik wel genoeg tijd had. En ik probeerde weer eens BB cream uit, om alvast te oefenen voor Elfia en Abunaicon. Dat – en tijdens het maken van een make-up look – zijn de enige momenten dat ik BB cream en al die shit gebruik. Want eerlijk gezegd voelde het niet comfortabel. Ik heb liever mijn gezicht zonder de BB cream, lekker au naturel!
Maar goed, terug naar de make-up look!

 

Galaxy oogschaduwlook

 

Galaxy oogschaduwlook

 

Ik heb hierbij gebruikt:
Etos BB Cream
– Essence Mattifying Compact Powder – 07 translucent
– Essence Silky Touch Blush – 10 adorable
– Essence Eyeshadow Base
Max & More Eyeshadow Palette – NO.3 floral palette
– Essence Metal Glam Eyeshadow – 04 sparkle all night
– Essence Eyeshadow – 53 pop eye
– Essence Eyeshadow – 20 cosmic angel
– Essence Kajal Pencil – 04 white
– Essence Long Lasting Eye Pencil – 01 black fever
– Essence Liquid Ink Eyeliner
Sleek I’m Conditional Mascara – O.T.T Black 016

 

Galaxy oogschaduwlook

 

 

Het was toch weer even leuk om zo te ‘spelen’ met make-up. Ik wil sowieso mijn skills nog verbeteren voor augustus (dan is er weer eens een conventie) en eigenlijk wil ik ook wat vaker zulke make-up looks delen. Al zal het meer gaan om de oogschaduw, toch pak ik er soms even iets extra’s bij zoals de BB Cream. Normaal draag ik het niet maar bij zo’n look staat het nog nét even iets beter.
Welke oogschaduwlook zal ik de volgende keer eens proberen? 
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Galaxy oogschaduwlook”

 1. Mariska schreef:

  Vind je look echt tof geworden! Mooie kleuren gebruikt en ze lopen ook mooi in elkaar over 😀

  Als inspiratie voor een volgende look: misschien een sunset look? Vind dat altijd wel een mooie tegenhanger op galaxy 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Thankss 😀
   Dat is wel een goed idee ja, nog nooit geprobeerd eigenlijk…

 2. Irma schreef:

  Wauw wat gaaf! Voor iemand die zich nooit druk maakt over make-up, ziet dit er echt onhaalbaar uit haha!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik oefen (experimenteer) regelmatig wat met make-up 😉

 3. Eva schreef:

  Mooie look! Leuke kleurtjes en overloop!

Geef een antwoord

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.