Pan that Palette 2017 Update #1

Pan that palette

 

Welkom bij de eerste update van mijn Pan that Palette challenge van 2017. Vorige keer liet ik zien welke producten ik heb geselecteerd voor deze challenge en vandaag laat ik de eerste update alweer zien. Ik heb nog lang niet alles opgemaakt, maar ik heb gelukkig nog bijna een heel jaar. Sommige producten lijken zelfs sneller te gaan dan anderen, en daarvoor heb ik al wat back-ups voor klaarliggen. Dit jaar vind ik het wel iets makkelijker omdat ik meer verschillende beauty producten op wil maken. Dus laten we maar eens gaan kijken hoever ik al ben gekomen!

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that palette

Een hele hoop maskertjes.
Inmiddels zijn het er niet meer zoveel gelukkig. Ik heb nog een aantal maskertjes te gaan, en zelfs als deze op gaan heb ik nog een hoop maskertjes. Ik weet in ieder geval wel dat ik nooit, maar dan ook nooit meer zulke maskertjes moet kopen. Ik heb er tot nu toe nog niet één gehad die ik écht fijn vond en die goed z’n werk deed. Misschien zit die nog wel tussen mijn maskertjes stash. Met nog 6 stuks te gaan, ga ik door naar de volgende update!

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that palette

Yves Rocher Lelietjes-Van-Dalen douchegel.
Het blijft een heerlijke douchegel. Bijna te zonde om op te maken daarom heb ik geprobeerd om voorzichtig te zijn, maar het is lastig omdat het zo’n lekkere geur is! Ik ga gewoon verder maar ga hem wel minder gebruiken want ik wil hem eigenlijk voor de zomer bewaren. Dan vind ik hem net iets toepasselijker.

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that palette

Lush Snowcake zeep.
Deze zeep probeer ik zo vaak mogelijk te gebruiken. Niet dat hij niet lekker is maar ik vind hem een beetje tegenvallen – vooral in vergelijking met de douchegel van Yves Rocher – qua geur en schuim. Ik zal blij zijn als deze eindelijk op is. Ik ben al wel goed op weg, de zeep is een stuk dunner en kleiner geworden. Ik ben alleen wel een klein beetje bang dat hij binnenkort door midden breekt. 

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that palette

Etos nagellak – 121.
Ik besef me eigenlijk nu pas dat nagellak helemaal niet snel op gaat. Ik heb hem sinds de vorige keer wel een aantal keren gebruikt en er is nog helemaal niet zoveel uit. Maar ik moet de hoop niet opgeven!
Het scheelt wel heel erg dat de nagellak met één laag niet goed dekt en dat ik twee royale lagen moet aanbrengen. Zo gaat het toch iets sneller. Ik ben benieuwd hoe ver ik kom met deze nagellak.

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that palette

Tendre Jasmin mini parfum.
Jaaaa deze gaat snel! Ik gebruik hem ook (bijna) elke dag dus hier komt wel snel een einde aan. Zodra deze op is heb ik nog een aantal proefmonstertjes die ik ook op wil maken. Ik heb gewoon teveel (zooi).

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that palette

Donut lipgloss. 
IJverig blijf ik maar met de lipgloss smeren. Zo graag wil ik gewoon het doosje hebben! Het werpt echt z’n vruchten af want ik ben al best ver met de lipgloss, en dat terwijl ik nog bijna een jaar heb! Maar hoe eerder ik hem leeg heb, des te beter natuurlijk. Ik moet gewoon met dit tempo door blijven gaan.

 

Pan that palette

Catrice oogschaduw – 110 Gilbert’s Grapefruit.
Helaas heb ik deze helemaal niet aangeraakt sinds de vorige keer. Geen vooruitgang dus.

 

Pan that palette

Catrice oogschaduw – 420 Talk Like An Egyptian.
En ook deze oogschaduw heb ik sinds de vorige keer niet aangeraakt. Wie weet bij de volgende update dat ik hem weer ga gebruiken.

 

Vorige keer

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that palette

Max & More – NO.3 Floral Palette.
Jawel hier zit vooruitgang in! De kleuren heb ik niet echt aangeraakt maar ik heb alleen nog de twee grijze tinten over. Ik focus me helemaal daarop, zodat ik me straks – als het lente en/ of zomer is – kan focussen op de kleurtjes. Dat past wat meer bij die seizoenen. Ik blijf mijn goede moed bij dit palette houden! We gaan gewoon verder 🙂

 

 

Dat was alweer de eerste update van deze challenge. Ik begin echt steeds meer na te denken over wat ik allemaal heb gekocht, en waarom ik het ooit heb gekocht. En dan baal ik toch wel een beetje dat ik ooit zoveel heb gekocht. Misschien zit je dit nu wel te lezen en denk je van “Ja maar, zoveel heb je toch niet?” dat is ook wel zo maar ik gebruik er zo weinig van dat ik er spijt van heb. 
Dus we gaan gewoon vrolijk verder met de challenge en ik probeer zoveel spullen op te maken dit jaar. 
Heb jij ooit wel eens spijt gehad van een aankoop?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Pan that Palette 2017 Update #1”

 1. sabrina schreef:

  Ik vind het echt super leuk om te zien, ben heel benieuwd naar je verdere updates! zet m op!
  die eerste nagellak heb ik ook, die doe ik vaak over een andere

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik doe mijn best 😀
   Met twee laagjes doet de nagellak ook wel z’n werk en ik vind hem ook nog wel mooi maar ik heb een vervanger gevonden die nóg net iets mooier is!

 2. Anke schreef:

  Leuk om te zien, zo ben je er inderdaad wel meer bewust van wat je koopt! Ik snap dat je die maskertjes niet zo fijn vind, ik krijg er namelijk altijd zo’n nare allergische reactie van. Doe mij maar maskertjes van de Lush! X

  1. DinjaDONUT schreef:

   Zeg dat wel, hoeveel zooi een mens eigenlijk koopt… Of in ieder geval hoeveel zooi ik eigenlijk koop :’)
   Ik heb ook eens een masker van Lush geprobeerd en die beviel me vele malen beter!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.