Outfit inspiratie: Lente

Lente outfit inspiratie

 

De lente is nu al een weekje geleden begonnen en gelukkig zie je dat ook wel aan het weer. Het is vaker zonnig en ook is het niet meer zo koud. Mijn winterjassen heb ik voorgoed opgeborgen (totdat het weer wat kouder wordt) en eigenlijk moet ik nog op zoek naar een goede tussenjas. Door dit heerlijke weer heb ik veel inspiratie gekregen, ook inspiratie om weer eens wat outfit combinaties samen te stellen. Kijk je mee naar wat lente inspiratie?

 

Omdat het nu elke dag steeds een beetje beter weer wordt (ik mag niet te hard gaan juichen), heb ik tussen wat nieuwe collecties gezocht naar leuke combinaties. Ik heb van de verschillende winkels en webshops (Primark, H&M, VanHaren, C&A, NewYorker, Forever 21, Attitude Holland en Large.nl) kleding gemixt en gematcht om wat leuke lente outfits te creëren. 

 

Lente outfit inspiratie

Outfit 1.
Een outfit die je prima kan dragen als het buiten nog fris aanvoelt. En prima geschikt om aan te doen voor een shopdag.
1. Leren jasje
2. Jurkje
3. Hoed
4. Laarzen
5. Halssieraad
6. Tasje
7. Horloge

 

Lente outfit inspiratie

Outfit 2.
Zie je het al voor je, een zonnige lentedag en jij loopt in een blouse zonder jas! Nog even wachten en we hoeven niet verder meer te dromen over mooi en warm weer! Trouwens, een échte cactus fan zoals jij mag toch niet zonder een cactus tas rondlopen? Hij past echt perfect bij de blouse, daar staat namelijk ook een cactus op.
1. Blouse
2. Skinny jeans
3. Gympen
4. Cactus tas
5. Bandana
6. Brede armband

 

Lente outfit inspiratie

Outfit 3. 
Omdat het niet altijd even warm is hoort er bij deze look een spijkerjasje. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest (of waren ze misschien nooit helemaal weg…) en staan overal wel leuk bij! De sandalen lijken trouwens alsof ze zijn gemaakt voor het jurkje, ze matchen zo leuk!
1. Spijkerjasje
2. Jurkje
3. Sandalen
4. Hoed
5. Tas
6. Choker
7. Armbanden
8. Brede armband

 

Lente outfit inspiratie

Outfit 4. 
Oké, even een kleine shoutout naar het shirtje: hoe gaaf is ‘ie?! Ik zag hem laatst al hangen bij Forever 21 en moest voor mezelf echt streng zijn. Ik heb al zoveel shirtjes! Maar hij is wel heel leuk. 
1. Shirt
2. Vest
3. Sandalen
4. Rokje
5. Tas
6. Armbanden
7. Choker

 

 

Ik zit eraan te denken om bij elk seizoen zo’n soort artikel te maken. Vorige keer kon je al wat inspiratie voor de herfst vinden, en deze keer was het tijd voor wat lente outfits. Het is nog lang geen zomer maar ik kan niet wachten om daar ook wat inspiratie looks voor te maken! Dat knippen en plakken blijft leuk, zelfs al is het in Photoshop.
Voor welke outfit combinatie zou jij gaan?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Outfit inspiratie: Lente”

 1. Sushy schreef:

  Ik denk dat mijn voorkeur uitgaat naar de eerste outfit 😀

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk! Ik vind het zelf een beetje een stoere lente look 🙂

 2. Aneta schreef:

  Hele leuke setjes! Lijkt me erg leuk om dit vaker terug te zien. Zelf kan ik niet zo goed combineren. Jouw inspiratie is meer dan welkom

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ben er ook geen held in hoor 😉 ik probeer maar wat en hoop dat het bevalt!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.