Food: Starbucks ijskoffie

Starbucks ijskoffie

 

Vandaag staat er even een Food artikel op de planning, al gaat het eerder om drinken maar ach dat valt in dezelfde categorie. Ik ben aangemeld bij een aantal testpanels en mag zo nu en dan iets leuks uitproberen! Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje dat ik Starbucks Chilled Classics mocht proberen! Dus vorige week haalde ik het pakket op – je wilt niet weten hoe, het was een zware doos en ik was op de fiets – en werd helemaal verrast van de inhoud!

 

Starbucks ijskoffie

 

Via het testpanel The Insiders – waar ik al een tijdje ben aangemeld – kreeg ik het mailtje dat ik geselecteerd was om mee te doen en dat ze het pakket zo snel mogelijk naar het dichtstbijzijnde Kiala-punt zouden bezorgen. Zelf ophalen dus, geen probleem dacht ik. Groot probleem want het was een behoorlijk zware doos en ik was maar op m’n fietsje (zonder bagagedrager). Uiteindelijk ben ik thuis gekomen en de doos is gewoon nog heel gebleven!

 

Starbucks ijskoffie

De inhoud

In het gigantische pakket zaten dus heerlijke Starbucks Chilled Classics, iets waar ik nog niet eerder over had gehoord. Ik kende wel de ‘gewone’ ijskoffie van Starbucks die al een tijdje te koop waren bij de supermarkten. En als grote fan van Starbucks kon ik deze campagne niet aan me voorbij laten gaan en moest ik die Chilled Classics wel proberen. Maar wat zat er nou precies in:
– Starbucks Chilled Classic Cappuccino
– Starbucks Chilled Classic Caramel Macchiato
– Starbucks Chilled Classic Caffè Latte
– Starbucks Chilled Classic Skinny Latte
– Starbucks Chilled Classic Caffè Americano
– 30x coupons (ook om uit te delen) voor een Starbucks Chilled Classic product naar keuze
– 20x lege bekers om de coupons in te doen
– een zwarte marker
– en een campagnegids

 

De ijskoffie

Starbucks ijskoffie

Caffé Americano:
Deze ijskoffie heeft echt een sterke koffiesmaak! Al zou ik de smaak eerder omschrijven als de smaak van hopjes (je weet wel, die snoepjes). Daar lijkt het zoveel op! Ook al vind ik die snoepjes lekker, toch vind ik deze variant wat minder. Ik zou hem niet zo snel kopen al moet ik wel zeggen dat hij lekker weg drinkt.

 

Starbucks ijskoffie

Cappuccino:
Heeft een sterke cappuccino smaak, alleen dan is het wel koude cappuccino. Het heeft een lekkere smaak, het is zoet maar ook weer niet overdreven zoet. Precies goed eigenlijk. Deze zou ik wel vaker willen kopen.

 

Starbucks ijskoffie

Skinny Latte: 
Bij deze variant proef ik pas ver weg de smaak van koffie. Daarnaast vind ik de smaak ook erg bitter, ik mis de suiker en ook de koffiesmaak heel erg. Dit valt me een beetje tegen. 

 

Starbucks ijskoffie

Caffé Latte: 
De Caffé Latte smaakt zoveel beter dan de Skinny Latte. Deze heeft een romige koffiesmaak, is lichtzoet én is verfrissend. Een goede combinatie van een ijskoffie naar mijn mening! Dit is wel één van mijn favorieten.

 

Starbucks ijskoffie

Caramel Macchiato: 
Dit is een ijskoffie met een lekkere sterke koffiesmaak, en daarnaast proef je ook goed de karamel. En ondanks de smaak van karamel is deze variant niet heel erg zoet. Eigenlijk precies goed. Daarom is ook deze één van mijn favorieten.

 

Starbucks ijskoffie

Conclusie

Ik ben erg onder de indruk van de Starbucks Chilled Classics. Vooral de Caffé Latte en Caramel Macchiato zou ik zeker eens willen kopen. Ze zijn vooral erg lekker nu het weer vaker mooi weer wordt. Lekker om te drinken in die snikhete bus of als je op een andere manier onderweg bent terwijl het zonnig is.
Wat drink jij graag tijdens een mooie lentedag?
Liefs, 
Dinja

 

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.