Favorites #6

Favorites

 

Het duurde weer eens een tijdje – de laatste keer dat ik mijn favorieten deelde was in november geloof ik – dat ik weer eens wat favoriete items van de afgelopen tijd deel. En ook deze keer zijn mijn favorieten weer lekker uitlopend. Van koekjes en kaarsen tot een oogschaduw palette en nog meer! Kijk je mee naar mijn favorieten van de afgelopen tijd?

 

Favorites

Geurkaars
De afgelopen maanden vind ik geurkaarsen echt ‘de bom’. Ik heb van allerlei soorten, grote geurkaarsen, waxinelichtjes met geur of waxmelts. Maar deze keer wil ik de geurkaarsjes van Kruidvat in het zonnetje zetten. En dan vooral de geur ‘Wild Orchid’. Ik weet niet precies waarom maar de geur doet me denken aan vakantie, op de camping in Zwitserland. De camping stond vol met allerlei planten dus misschien kwam de geur wel van één van de planten. Ik vond het altijd een fijne camping en de streek was ook leuk. De camping lag in de kanton Ticino (oftewel Tessin) dat tegen Italië aanligt. Oké, ik draaf al teveel door. Laten we verder gaan naar het volgende product!

 

Favorites

Koekjes
De koekjes van Lidl, of eigenlijk moet ik zeggen van het merk Sondey, vind ik echt heel lekker. Het zijn chocolade biscuits met een laag witte chocolade erop. Verslavend gewoon. Ik moet ze niet te vaak gaan kopen want één zo’n pak kan ik binnen een dag opeten. Echt zo’n guilty pleasure dus.

 

Favorites

Tekenblok
Of een soort van tekenblok. Het is magisch. Deze won ik ooit eens bij een winactie op LoisLorinde. De blaadjes van dit magische tekenblok zijn holografisch met een soort zwarte kraslaag eroverheen. Door met een speciaal pennetje te tekenen (of krassen) krijg je mooie effecten. Ik heb wat enkele dingetjes uitgeprobeerd en het is best rustgevend om te doen. 

 

Favorites

Shower scrub
Tegenwoordig gebruik ik een mini shower scrub als ik eens even wil scrubben. Ooit kocht ik deze omdat het me handig leek voor op reis maar daarvoor vind ik hem eigenlijk te groot. Daarom gebruik ik hem maar gewoon thuis. Deze Saigon Pink Lotus shower scrub van Therme bevalt me wel. De geur vind ik echt heerlijk, en de scrub is van fijne structuur. Ik ben eigenlijk een wat grovere structuur gewend maar dit scrubt ook wel goed. 

 

Favorites

Oogschaduw palette
Naast het Max & More palette uit de Pan that Palette challenge gebruik ik ook wel vaak dit palette van W7 (Purple Haze). Voor mij zijn dit vrij neutrale kleuren die toch wel een beetje kleurrijk zijn. Ik gebruik hem als afwisseling, na een aantal dagen grijs (uit het palette van Max & More) heb ik soms wel zin in een beetje kleur. Daarnaast ben ik ook gewoon gek op zulke kleurtjes. 

 

 

En dat waren weer eens wat favorieten van mij, inmiddels zijn de koekjes al op en is de geurkaars al bijna aan z’n einde gekomen (maar ik heb voorraad!). Tijd om weer eens wat nieuwe favorieten te gaan zoeken. Al houd ik me nog wel aan de geurkaars… Binnenkort maar weer eens naar de Kruidvat om een mooi voorraadje in te slaan.
Waarvan heb jij het meeste in voorraad?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Favorites #6”

 1. Eva schreef:

  geurkaarsen zijn gewoon altijd goed. In de winter zijn ze sfeervol en in de zomer brandt ik graag frisse of citroen geurenkaarsen 🙂 En hoe tof is dat holografische tekenblok! Weet je toevallig waar die vandaag komt? ik zou er graag zelf eentje aanschaffen.

  1. DinjaDONUT schreef:

   In de zomer brandt ik alleen maar citronella kaarsen (tegen de verschrikkelijke muggen en het schijnt ook te helpen tegen verschrikkelijke wespen).
   Het tekenblok komt volgens mij van de Action, maar dan is het altijd nog maar de vraag of ze nog in het assortiment zitten :\

 2. Vanessa schreef:

  Leuke favorieten! Die geurkaars klinkt heerlijk. Mooie oogschaduw palette ook. En oh, die koekjes van de Lidl ga ik volgende keer eens kopen! Waarschijnlijk eet ik ook een heel pak op in één keer 😀

  1. DinjaDONUT schreef:

   Pas maar op, ze zijn echt verslavend! :p

 3. Anke schreef:

  Oh, die koekjes zien er echt goddelijk uit… X

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ze… zijn… zo… lekker… 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.