Creatief: Donut tekeningen #2

Donut tekeningen

 

Een tijdje terug had ik mijn eerste paar donut tekeningen laten zien. Ik kon daar natuurlijk niet mee stoppen en had er gelijk wat meer gemaakt. Nu heb ik even een kleine break wat betreft tekenen maar ik was vergeten dat ik die andere tekeningen nog helemaal niet had gedeeld! Vandaag is dus de dag dat ik ze met jullie deel, en leuk nieuws: je kan de donut tekeningen bestellen…

 

Laten we maar eerst eens beginnen met de tekeningen. In het vorige artikel liet ik er al 4 zien en als voorproefje op vandaag liet ik in het artikel over de donut kaarten al wat ‘nieuwe’ tekeningen zien. Ik moet echt de draad oppakken en weer verder gaan met de tekenen. Het is en blijft leuk om te doen (zorgt ook voor wat ontspanning) en ik krijg er leuke reacties op – bedankt 🙂 !

 

Donut tekeningen

Een zakelijke donut. Ik maakte deze donut zodat hij gebruikt kon worden voor een kaartje met een toepasselijke tekst: ‘Gefeliciteerd met je nieuwe baan’. Hier kreeg ik het inkleuren wat meer onder de knie. Niet dat iets inkleuren zo moeilijk is maar ik probeerde de donut wat meer tot leven te laten komen door sommige stukken iets donkerder in te kleuren.

 

Donut tekeningen

Een romantische donut die zijn hartje wel aan jou wilt geven. Omdat Valentijnsdag toen voor de deur stond werd ik erg geïnspireerd om lieve romantische donuts te tekenen. Het glazuur hield ik dit keer weer eens simpel.

 

Donut tekeningen

Nog zo’n romantische donut. Deze is dan wel helemaal in de wolken, zo verliefd dat hij is! Ik wilde weer een ander soort glazuur uitproberen. 

 

Donut tekeningen

Sorry voor alles wat deze donut fout heeft gedaan… Maar zo’n lief kijkende donut kan eigenlijk gewoon niks fouts doen. 

 

Donut tekeningen

Omdat ik eens een keer een andere vorm donut wilde tekenen is hier dan de hartvormige donut! Speciaal voor de romantische mensen onder ons. (Zelfs mét hartjes sprinkles)

 

Donut tekeningen

Om eerlijk te zijn is dit niet mijn beste werk. Ik wilde een ander soort glazuur proberen en rond die tijd was ik ook bezig om wat zentangle patronen te proberen. En tja dan krijg je zo’n (mislukte) donut. Laten we het maar houden op kunstzinnig.

 

Donut tekeningen

En de laatste alweer voor vandaag; een donut die jou een bosje bloemen geeft. Deze donut kan overal voor worden gebruikt. Heb je een romantische bui, is er iemand jarig of wil je je excuses aanbieden; het kan allemaal met een bosje bloemen.

 

 

En het leuke extraatje van vandaag: je kan deze donuts bestellen! Nee, ik heb helaas nog geen webshop maar ik heb wel een account op Redbubble (een webshop waar artiesten hun kunstwerken tentoonstellen) waar ik mijn donut tekeningen en meer ‘kunstwerkjes’ met de rest van de wereld deel. Ik was het account eigenlijk al een beetje vergeten, totdat ik een paar weken terug een mailtje kreeg dat iemand een design van mij had besteld! Ik werd gelijk enthousiast en dacht meteen aan mijn donut tekeningen, ze moesten in mijn portfolio komen. Ik zal het erg waarderen als je een kijkje neemt 🙂
Zou jij een webshop willen runnen? Zo ja, wat voor artikelen zou je willen verkopen?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Creatief: Donut tekeningen #2”

 1. Els schreef:

  Wat een schatjes weer :-).

 2. Eva schreef:

  Wat schattig en echt een leuk idee om allemaal verschillende donuts te maken 😀 De zakelijke donut vind ik het leukste! Ik ga zo even een kijkje nemen op je webshopje. Ik wil zelf ook echt graag binnenkort een webshop beginnen voor mijn illustraties. Ik denk via Etsy 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Tja ik wilde iets toepasselijks tekenen, haha :p
   Leuk dat je een webshop wilt beginnen!

 3. Noortje schreef:

  Aahh zo schattig! Ik vind die ‘mislukte’ donut helemaal niet mislukt, mooi geworden zelfs! Ga zo door!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Lief van je, dankjewel! 😀

 4. Leoniae schreef:

  Super leuk en mooi gedaan :)!
  Xoxo, leoniae

 5. Rebecca schreef:

  Ahw wat super schattig! Vooral de donut met het hartje, so cute!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.