10 Bizarre items om nagellak aan te brengen

Bizarre items om nageallak aan te brengen

 

Nagellak breng je natuurlijk altijd aan met het kwastje wat erbij zit. Want waarom zou je het met iets anders aanbrengen? Ik ben eigenwijs en wil wel eens proberen waarmee je nagellak nog meer kan aanbrengen. En ik ben benieuwd wat de eventuele effecten hiervan zullen zijn. Dus probeer ik om nagellak aan te brengen met o.a. een spons, een pleister en zelfs als extra (omdat het bijna pasen is) een paasei! Kijk je mee naar het resultaat?

 

Bizarre items om nageallak aan te brengen

 

Want de vraag is… Kan je nagellak wel met iets anders aanbrengen dan het meegeleverde kwastje? In theorie zou het moeten kunnen, want alles kan. Maar of het ook werkt met deze lijst aan bizarre spullen? 
Ik gebruik hiervoor de Etos nagellak uit de Pan that Palette challenge, zo gaat hij iets sneller op en baal ik niet omdat ik een goede nagellak bijna leeg heb gemaakt. Bij elk product dat ik gebruik doe ik twee laagjes van deze nagellak op, omdat ik ook normaal twee lagen hiervan zou gebruiken. Ondertussen heb ik – veel – nagellakremover gebruikt om tussen de producten door mijn nagels weer schoon te maken. Mocht je nog nieuwsgierig zijn naar de nagellak die ik heb gebruikt, in het verleden heb ik ook ooit eens een review hierover gemaakt!

 

Bizarre items om nageallak aan te brengen

1. Een spons
Iedereen heeft wel een spons in huis, en mocht je dat niet hebben dan is een spons helemaal niet zo duur in de aanschaf. Ik gebruikte de zachte kant van de spons om ermee te stempelen. Het resultaat valt me best tegen, het lijkt net alsof ik gewoon heel slecht mijn nagels heb gelakt. 

 

Bizarre items om nageallak aan te brengen

2. Wattenschijfjes
Weer iets wat wel iedereen – tenminste de meeste vrouwen dan – in huis heeft. Na twee lagen nagellak aanbrengen via een wattenschijfje is het resultaat toch wat twijfelachtig. Het is niet iets dat ik verwacht had (het lijkt wel alsof het wattenschijfje de boel juist heeft weggeveegd) maar toch vind ik het niet verkeerd. Je zou het nog als een topcoat kunnen gebruiken op een effen nagellak.

 

Bizarre items om nageallak aan te brengen

3. Een pleister
Tenminste, de binnenkant van een pleister dan. Wat je normaal op een wondje legt. Maar goed, het werkt gewoon niet. Ik zie alleen maar een streperige nagel en dat zou er niet eens mooi zijn voor een nailart. 
Weg met die pleister!

 

Bizarre items om nageallak aan te brengen

4. Een stuk panty
Misschien heb je nog wel ergens een kapotte panty liggen – of eentje voor een DIY project waar je uiteindelijk niks mee hebt gedaan. Het gaat alleen niet makkelijk. Op mijn wijs – en middelvinger heb ik geprobeerd de nagellak al vegend aan te brengen en op mijn ringvinger en pink al stempelend. Beide zijn geen succes want het resultaat vind ik behoorlijk tegenvallen.

 

Bizarre items om nageallak aan te brengen

5. Een stuk handdoek
Hiervoor heb ik geen handdoek kapot geknipt, deze was al zo omdat ik oude handdoeken gebruik om de kraan in de douche af te drogen na het douchen.Wederom heb ik weer geprobeerd om op mijn wijs – en middelvinger te vegen en op mijn ringvinger en pink te stempelen. Al vegend dient deze niet zo goed, maar al stempelend wilt deze nog best goed werken. Je moet wel veel moeite doen om je hele nagel te bedekken met nagellak maar het resultaat mag er zijn. 

 

Bizarre items om nageallak aan te brengen

6. Plastic (boterham-) zakje
Hierbij had ik nooit gedacht dat ik überhaupt nog nagellak op mijn nagels zou krijgen. Maar het is gelukt – vraag me niet hoe want het was een rommeltje op mijn handen! – en het resultaat mag er best wezen. Vegen is hier geen succes maar door te stempelen krijg je een speels effect. En het dekt redelijk goed.

 

Bizarre items om nageallak aan te brengen

7. Noppenfolie/ bubbelfolie
Waar iedereen – inclusief ik – gek op is om op die bubbels te drukken! Maar of het ook werkt als ‘nagellakkwastje’? Dit keer is het de manier van het vegen die wint. Door te vegen met de bubbels (die onder de nagellak zitten) krijg je een leuk effect, bijna camouflage effect. Het stempelen met de bubbels is helaas geen succes. Wat een zooi, het lijkt wel een slagveld!

 

Bizarre items om nageallak aan te brengen

8a. Wattenstaafje
Op de wijs – en middelvinger zie je het resultaat van een wattenstaafje als ‘nagellakkwast’. Dit werkt gewoon niet. Er zit meer nagellak op het wattenstaafje dan op mijn nagels. Hierdoor krijg ik rare vegen op mijn nagels, het heeft op zich ook wel wat. Lekker abstracte nailart, laten we maar zeggen.

 

8b. Satéprikker
En op de ringvinger en pink zie je het resultaat van een satéprikker die als ‘nagellakkwast’ dient. Ik wilde eerst de satéprikker gebruiken om kleine tekeningetjes te maken maar dat ging al helemaal niet. Dan maar proberen om de nagellak ‘normaal’ aan te brengen. Lukte ook niet. Het ziet er wel uit als een giraf. Misschien wel leuk om als topcoat te gebruiken over zwarte of donkere nagellak.

 

Bizarre items om nageallak aan te brengen

9. Een tandenborstel
Maak je geen zorgen, deze ga ik straks niet weer gebruiken om mijn tanden te poetsen! Vegend met de tandenborstel ging aardig goed, je krijgt er leuke streepjes van die je ook weer als topcoat zou kunnen gebruiken. Maar al stempelend is dit waardeloos. Mijn vingers zaten onder de nagellak! 

 

Bizarre items om nageallak aan te brengen

10. Een paasei
Ja, eigenlijk is het pas 16 april pasen toch is hier als extraatje een ‘nailart’ gemaakt met een paasei. Uit voorzorg heb ik uiteindelijk maar de paasei weggegooid omdat ik bang was dat de nagellak in de chocolade was getrokken. 
Het is absoluut niet makkelijk om nagellak met een paasei aan te brengen. De kleur van de folie geeft af waardoor het wel een special effect krijgt. Door te vegen (wijs – en middelvinger) krijg je een speels streperig effect maar al stempelend (ringvinger en pink) wordt het echt een zooi. 

 

 

Dit was pas echt spelen met make-up. Het was maar goed dat deze nagellak toch op moest voor de challenge, anders had ik heel hard staan janken. Het flesje is voor 1/3 opgegaan aan dit ‘experiment’. Maar meer daarover bij de volgende Pan that Palette update! Ik vond dit zeker wel een leuk projectje om te doen, ben er wel een hele dag zoet mee geweest. De volgende keer zou ik wel willen experimenteren met een ander soort make-up, maar wat dat is zal nog een verrassing worden!
Wat is het meest rare product dat je hebt gebruikt om make-up aan te brengen?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “10 Bizarre items om nagellak aan te brengen”

  1. Priscilla schreef:

    Wat een supergrappig artikel. Ik zou er nooit opgekomen om naggelak aan te brengen met bijvoorbeeld een boterhamzakje, haha. Ik vind het resultaat allemaal twijfelachtig maar ik kan me voorstellen dat dit een leuk experiment was om uit te voeren.

    1. DinjaDONUT schreef:

      Tja ik was wel benieuwd naar het resultaat – ik ben gewoon een heel nieuwsgierig type :’)

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.