Review Catrice oogschaduw palette

Catrice oogschaduw

 

Omdat de grijze tinten van mijn Max & More palette bijna op zijn, moest ik er wel aan geloven: ik moest een nieuw palette kopen! Ik gebruik namelijk veel grijze tinten op een normale doordeweekse dag. Mijn zoektocht begon online, vele webwinkels en merken heb ik voorbij zien komen totdat ik bij de website van Kruidvat even een kijkje ging nemen. Mijn twee favoriete budgetmerken hadden allebei palettes met grijze tinten! 

 

Uiteindelijk koos ik voor de Catrice Glam & Smokey oogschaduw palette. 
Deze review gaat over de palette 010 Never Grey Up, waarvoor ik €4,99 heb betaald bij Kruidvat.

 

Catrice oogschaduw

 

De verpakking van de palette is simpel, een zwart doosje met een transparante deksel waardoor je de kleuren meteen kan zien. Alleen een beetje jammer dat door de zilveren letters de uitstraling meteen wat goedkoop lijkt (terwijl het nog niet eens zo goedkoop was).
Er zitten 6 kleuren in het palette, van een witte shimmer tot mat zwart. Wel een beetje raar dat niet alle kleuren shimmer bevatten.

 

Catrice oogschaduw

 

De oogschaduw is wat creamy, waardoor het aanbrengen heel gemakkelijk gaat. De kleuren zijn goed van pigmentatie, en ik heb ook geen last van fall-out bij de oogschaduw. De oogschaduw blijft lang goed zitten waar ik heel blij van word want zo kan ik hem tijdens een werkdag op doen en hoef ik niks bij te werken.

 

Catrice oogschaduw

 

Catrice oogschaduw

 

Conclusie:
Pluspunten:
+ Goede pigmentatie
+ Blijft lang zitten

 

Minpunten:
– Goedkope uitstraling
– Niet alle kleuren bevatten shimmer

 

 

Met evenveel pluspunten als minpunten vind ik het toch wel een redelijk palette, hij heeft goede pigmentatie en blijft goed zitten! Dat is natuurlijk wel het belangrijkste. Zodra mijn andere palette op is zal ik deze vaak in gebruik nemen. 
Heb jij een favoriet palette? Zo ja, welke is dat dan?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Review Catrice oogschaduw palette”

 1. Vanessa schreef:

  Deze oogschaduw staat jou heel mooi! Ik draag het liefst nude kleurtjes op mijn ogen dus ik zou voor een andere palette gaan.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! Ik ben zelf echt een beetje verslaafd aan zulke grijze tinten 🙂

 2. Ik geef toch de voorkeur aan mijn Urban Decay palette. Wel een fijne review!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Voor mij ligt zo’n palette net wat buiten mijn budget (helaas, want ik zou ze graag willen proberen haha!)

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.