Pan that Palette 2017

Pan that Palette

 

Ook dit jaar heb ik – net zoals vorig jaar – besloten om weer een Pan that Palette challenge aan te gaan. Tijdens deze challenge wil ik een aantal make-up en beauty producten opmaken, of in ieder geval wil ik zo ver mogelijk ermee komen. Dus de afgelopen paar weken zocht ik naar wat producten die ik niet vaak gebruik of die ik echt op wil maken omdat ik gewoon teveel voorraad heb. 
Gelijk plak ik er dan een soort No-Buy challenge aan vast want ik mag dus geen nieuwe voorraad kopen. 
Ben je benieuwd welke producten ik voor deze challenge heb uitgekozen?

 

Pan that Palette

Ik heb mijn badkamerkastje eens flink opgeruimd en kwam een aantal producten tegen die nu echt op moeten. Van zeep en douchegel tot nagellak en oogschaduw. Ik heb dit jaar juist wat meer verschillende producten bij elkaar gezocht, misschien gaat de challenge dan iets makkelijker. Ook heb ik wat back-ups, mocht er een product eerder op gaan dan het einde van de challenge dan vervang ik hem door iets nieuws. 

 

Pan that Palette

Een hele hoop maskertjes.
Waaronder 4 maskers (één verpakking is een duo verpakking) van Montagne Jeunesse, 3 (duo verpakking) van Balea, 2 (duo verpakking) van Kruidvat en 3 (ook weer een duo verpakking) van Dr. van der Hoog. 
Ik heb echt teveel maskertjes en ik moet er een keer aan geloven: ze moeten echt een keertje op. Niet omdat ze over de datum zijn, maar ik heb laatst een masker geprobeerd van Lush (Mask of Magnaminty) en die vond ik gewoon erg fijn. Zo fijn dat eigenlijk geen enkel ander maskertje eraan kon tippen. Opmaken dus die maskertjes!

 

Pan that Palette

Yves Rocher Lelietjes-Van-Dalen douchegel.
Deze is zoooo zalig! Maar… Ik heb nog genoeg andere douchegels staan die óók zalig zijn. Ik moet ergens beginnen – deze was het goedkoopste – maar ik zou hem zo weer kopen. Hij heeft een heerlijke bloemige geur en schuimt goed. Sorry douchegel, maar ik heb nou eenmaal nog teveel voorraad…

 

Pan that Palette

Lush Snowcake zeep. 
Om eerlijk te zijn: ik laat me nooit meer verleiden om een stukje zeep bij Lush te kopen. Niet dat hij niet lekker ruikt hoor, maar ik ben nou gewoon geen persoon die zeep onder de douche gebruikt. Het schuimt minder dan douchegel en zodra ik een klein stuk lichaam heb ingezeept kan ik weer opnieuw de zeep op mijn douchepuff doen. En het leukste is: ik heb nóg een stuk zeep van Lush. Dat wordt vaak douchen!

 

Pan that Palette

Etos nagellak – 121. 
Het blijft een mooi kleurtje maar ik geloof dat ik deze nagellak al een jaartje of 5 heb. En volgens mij is dat niet zo goed voor nagellak. Hij doet het nog hoor, en hij lakt ook nog fijn maar inmiddels heb ik al een vervanger gekocht – ik kon het niet laten – en is het tijd om deze te laten gaan.

 

Pan that Palette

Tendre Jasmin mini parfum.
Ik heb gewoon teveel kleine mini parfums. En ik wil grote flessen parfum. Die hebben ruimte nodig en daarom maak ik de kleine mini flesjes parfum maar op. De geur is mij ook iets te bloemig, lekker voor in de lente en zomer maar de rest van het jaar vind ik hem niet zo toepasselijk (en ik zoek een parfum die ik het hele jaar op kan doen).

 

Pan that Palette

Donut lipgloss. 
Ik heb teveel lipgloss en/ of lipbalm. En ik gebruik ze eigenlijk te weinig. Deze donut lipgloss is dus aan de beurt om opgemaakt te worden zodat ik hem later kan gebruiken als klein opbergdoosje. Recycling at it’s best.
Maar eerst eens opmaken.

 

Pan that Palette

Catrice oogschaduw – 110 Gilbert’s Grapefruit.
Dit is typisch zo’n kleur die ik vroeger leuk vond om te kopen, een paar keer op te doen en daarna vergeten van zijn bestaan. Nog steeds vind ik het een mooie kleur maar ik kan hem niet goed combineren dus dat gaat nog een uitdaging worden. Deze heb ik al best lang dus deze gaat ook gewoon opgemaakt worden. Ik denk alleen wel dat ik in de zomer maanden deze kleur vaker kan gebruiken dan nu.

 

Pan that Palette

Catrice oogschaduw – 420 Talk Like An Egyptian.
Een oude bekende! Deze oogschaduw heb ik uit de vorige challenge meegenomen omdat ik nog niet helemaal tevreden ben met hoever ik ermee ben gekomen. Hopelijk gaat het nu beter en krijg ik snel meer van de pan te zien.

 

Pan that Palette

Max & More – NO.3 Floral Palette.
En ja hoor, ook deze oude bekende komt uit de vorige challenge. En als je de vorige challenge een beetje hebt gevolgd zie je dat ik sinds de laatste update ook al een stukje verder ben gekomen met deze palette. De grijze tinten zijn nu écht bijna allemaal op en dan blijven alleen de kleuren nog over. Maar ik ga vol goede moed de challenge aan!

 

 

Door de Pan that Palette challenge ben ik wel meer bewust geworden met wat ik allemaal heb. En dat ik eigenlijk niks nieuws meer nodig heb. Ik heb oogschaduw genoeg, douchegel, lipgloss, nagellak, en ga zo maar verder. Ik wil dus ook minder gaan kopen, afgelopen maand is het al goed gegaan want ik heb helemaal geen nieuwe voorraad gekocht en ook geen onzin dingen.
Het zijn dus eigenlijk twee challenges in één!
Aan welke challenges ben jij dit jaar begonnen?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Pan that Palette 2017”

 1. Els schreef:

  Goed bezig hoor! ik wil ook minder kopen en meer opruimen :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dan gaan we samen de goede kant op! 😀

 2. Floor Daasvand schreef:

  Ik ga ook nog steeds verder met het minimaliseren van mijn verzorging stash 🙂 En ik heb ook nog steeds te veel maskertjes haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ben benieuwd hoe ver jij al bent ^^
   Succes!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.