Kaarten versturen (voor Valentijnsdag)

Kaarten versturen

 

Met Valentijnsdag is het krijgen van kaarten heel leuk, maar niet alleen tijdens deze dag; het is eigenlijk altijd heel leuk! Het ligt eraan wat het is maar meestal word ik wel vrolijk als ik post ontvang. Ik wil dit jaar weer wat vaker kaartjes gaan sturen, ik heb namelijk nog zoveel kaarten in voorraad. Vandaag ga ik het even ouderwets hebben over kaarten!

 

Kaarten versturen

 

Maar wat is er nou nóg leuker dan die standaard kaarten?! Fotokaarten
Speciaal voor deze kaarten wilde ik wat tekeningen gaan maken, ik begon met een paar donut tekeningen maar ik heb er uiteindelijk al wat meer gemaakt. Deze tekeningen heb ik ingescand en geüpload bij Greetz om er kaarten van te maken. Het proces gaat heel snel, je tikt er een leuk stukje tekst bij, voegt er naar smaak wat stickers bij en uiteindelijk kan je ze bestellen.
Mijn kaarten (ik heb er 8 in totaal besteld) kreeg ik de volgende dag al in huis, dus als je je Valentijn nog een kaartje wilt sturen dan heb je nog een paar dagen 😉 (maar wees wel snel want dinsdag is het al Valentijnsdag!)

 

Kaarten versturen

 

Speciaal voor Valentijnsdag maakte én bestelde ik dus deze vier kaarten. Allemaal met een rode envelop die ik wel bij deze categorie vond passen. Ik wilde de kaarten niet zo saai laten dus voegde ik bij elke kaart wel één of meerdere stickers toe. 

 

Kaarten versturen

 

Kaarten versturen

 

Bij sommige kaarten vond ik het leuk om óók een tekst aan de binnenkant neer te zetten, want dat kan ook nog namelijk! Op deze manier kan je gewoon je gehele eigen kaart ontwerpen. Ideaal dus voor creatieve mensen!

 

Kaarten versturen

 

Omdat ik naast kaarten voor Valentijnsdag ook mijn andere tekeningen op een kaartje wilde zien, bestelde ik nog wat extra kaarten. Altijd leuk om je eigen design kaarten in voorraad te hebben! 

 

 

Ik was al best bekend bij Greetz en had al eens eerder een fotokaart gemaakt. Maar ik kreeg een mailtje van een medewerker van Greetz dat het haar wel leuk leek als ik mijn creativiteit voor de kaarten zou gebruiken. Dat gaf me zoveel motivatie om weer wat vaker te gaan tekenen, en dat is nu nog sterker geworden want het was heel gaaf om mijn tekeningen op een kaartje te zien!
Ook na deze leuke samenwerking blijf ik doorgaan met tekenen, het is gewoon te leuk om te doen en daarnaast kan ik de donuts mooi gebruiken voor wat blogartikelen. 
Heb jij wel eens een fotokaart besteld bij Greetz?
Liefs, 
Dinja

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Greetz.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Kaarten versturen (voor Valentijnsdag)”

 1. Els schreef:

  Wat een leuke kaartjes. Ik ga ook zeker kaarten versturen, zeker nu met de PostNL actie :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Leuk was die actie hè?! Ik heb er ook gebruik van gemaakt 😀

 2. Anke schreef:

  Wat zijn de kaartjes mooi geworden! X

 3. Joanne schreef:

  Oh wat zijn ze schattig!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.