Creatief: Donut tekeningen #1

Donut tekeningen

 

In mijn vrije tijd doe ik graag creatieve dingen. En één van die creatieve hobby’s is tekenen. Ik heb ook al ooit een teken challenge gedaan waarbij ik elke dag een tekening moest maken maar ik vind het toch leuker om op mijn eigen houtje te gaan tekenen. Zo ben ik vanaf kerst bezig geweest om wat toepasselijke tekeningen te maken. Kijk je mee naar een selectie van de tekeningen?

 

Donut tekeningen

Ik begon met het tekenen van een simpele donut. Achteraf gezien heb ik een te donkere kleur gebruikt voor ‘het glazuur’. Het leek me een leuk idee om deze donut bij een artikel te gaan gebruiken maar inmiddels heb ik wel een andere bestemming gevonden voor alle donut tekeningen, hierover volgt later nog een artikel 😉

 

Donut tekeningen

Kijk nou eens hoe lief, deze donut geeft je een bosje bloemen. Bij deze donut ben ik wel tevreden over de kleur van ‘het glazuur’. En kijk die blik in zijn ogen nou, wie kan daar nou nee tegen zeggen?!

 

Donut tekeningen

Je raad nooit waar ik mijn inspiratie vandaan haalde voor deze donut. Ja, het was die dag gewoon heel koud dus wilde ik een toepasselijke donut tekenen. De sjaal is niet helemaal gelukt maar dat is een klein leermomentje.

 

Donut tekeningen

Awww, deze donut is jarig! Ik wilde hem een extra feestelijke uitstraling geven dus gaf ik deze donut wat sprinkels. Met ballonnen en een verjaardagshoedje is hij klaar voor een feestje. Door de lichte kleur van ‘het glazuur’ lijkt het net echt of het glimt.

 

 

Door het tekenen van de donuts ben ik ook vaker gaan tekenen. Iets wat goed past bij mijn blog en wat ik ook nog eens leuk vind om te tekenen. Ik zou zo meer donuts willen tekenen!
En, wat denk jij? Moet ik verder gaan met het tekenen van de donuts?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Creatief: Donut tekeningen #1”

 1. Els schreef:

  Zeker vaker tekenen :-). Ze zijn kei leuk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! En ik ben alweer bezig met nieuwe tekeningen 😉

 2. sammie schreef:

  Ze zijn allemaal erg grappig geworden, echte donuts 🙂

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.