6 tips voor Valentijnsdag

Valentijnsdag tips

 

Oh yeah volgende week is het Valentijnsdag. Tijd om je helemaal te gaan focussen op je crush of partner! Want Valentijnsdag is dé dag van de romantiek. De dag van de romantische zwijmelfilms. De dag van de romantische dates. De dag dat jij alles uit de kast kan halen voor een romantische look. De dag dat… Ja dat je ook aan je vrienden en familie kan denken. Het hoeft natuurlijk niet alleen maar om romances te draaien. 

 

Zo stuurde ik vroeger anonieme liefdesbrieven naar mijn ouders. Helemaal stiekem natuurlijk, met een lieve tekst erop, slechte spelling en als afzender ‘anoniem’ of ‘je anonieme liefde’ ofzoiets. Nu doe ik dat natuurlijk niet meer (sorry pap, sorry mam, die tijd heb ik echt gehad) maar er zijn natuurlijk wel zat dingen om te doen voor of met je vrienden, familie of partner. Wees lief voor elkaar. Geen commerciële shit maar gewoon pure liefde. Valentijnsdag tips – low budget style dus eigenlijk.

 

1. Liefde gaat door de maag.
Maak zijn/ haar favoriete gerecht klaar, zorg voor een menu kaart en steek wat kaarsjes aan. Je kan het zo romantisch maken als je zelf wilt natuurlijk. 

 

bron

 

2. Loveletters.
Schrijf allemaal kleine lieve briefjes en verstop ze overal waar hij/ zij ze wel kan vinden. Zoals een briefje in een jaszak, briefje in de portemonnee, briefje in de lunchtrommel, briefje op het kussen, briefje op de spiegel, en ga zo maar verder. Wat je erop kan schrijven? Denk eens aan complimentjes, romantische dingetjes of (als je een cadeautje hebt gekocht) hints.

 

3. Secret Lover.
Héél origineel: een anonieme kaart. Laat een kaart op zijn/ haar werk bezorgen met een anonieme afzender. Het is nog leuker als je de kaart iets persoonlijks meegeeft, bijvoorbeeld een foto of een lieve (persoonlijke) tekst.

 

4. Date time.
Plan een verrassingsdate. Als je een partner hebt kan je langs alle plekken gaan (indien mogelijk) waar jullie in het begin hebben gedatet. Of weet je de plek nog van jullie eerste zoen?
Als je geen partner-persoon hebt kan je altijd nog een verrassingsdate doen. Je spreekt zomaar even af en verrast diegene met iets heel gaafs of speciaals (denk aan de interesses van diegene).

 

bron

 

5. Say cheese!
Een loveshoot of vriendinnenshoot, oftewel een fotoshoot! Kan je natuurlijk ook prima doen met je ouders, ik weet nu al zeker dat ze het hartstikke leuk vinden om straks een foto van jullie samen te hebben staan in een fotolijstje. Je kan dit laten doen door een professionele fotograaf of misschien heb je wel een kennis – die als hobby fotograferen heeft – die kan helpen.

 

6. Wees die crea-bea.
Ben je altijd al creatief bezig, dan kan je natuurlijk ook iets maken voor jouw Valentijn. Iedereen vind het krijgen van cadeautjes (en vooral zelfgemaakte cadeautjes) wel leuk, ook al zeggen ze vaak dat het geven ook erg leuk vinden. Met vriendinnen kan je ook afspreken dat je een soort swap doet, een Valentijnsdagswap! Een doos vol met leuke goodies.

 

 

Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wat jij met Valentijnsdag gaat doen, maar ik wil die vraag nog even ‘bewaren’ dus hierbij een andere vraag van de dag…
Wat is het leukste dat iemand jou ooit heeft gegeven voor Valentijnsdag?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “6 tips voor Valentijnsdag”

 1. Vanessa schreef:

  Wat een leuke en originele ideetjes allemaal! Wij geven elkaar niet echt cadeautjes op Valentijnsdag, maar we vinden het wel fijn om samen lekker te gaan eten.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is toch ook al een cadeautje 😉

 2. Els schreef:

  Zelf maken vind ik natuurlijk een heel goed idee :-)!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat dacht ik al :p

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.