Sinterklaas cadeautjes

Sinterklaas cadeautjes

 

Sinterklaas is inmiddels alweer het land uit en de kerstbomen worden massaal opgezet (yep ook onze kerstboom en het kerstdorp staan er weer). Twee weken geleden vierde ik samen met Roy, mijn vader en stiefmoeder Sinterklaas. Wij hadden lootjes getrokken van tevoren en voor het lootje hadden we cadeautjes gekocht. Sommige cadeautjes kwamen met een gedichtje of als een fopcadeautje. Zo kreeg ik mijn cadeautjes ingepakt in allerlei verschillende dozen (bedankt hè pap 😉 !).
Vandaag laat ik jullie de cadeautjes zien die ik heb gekregen.

 

Sinterklaas cadeautjes

De stapel met cadeautjes lag klaar, het was tijd om uit te pakken! Om de beurt pakten we een cadeautje voor iemand anders, degene voor wie het pakje was en had uitgepakt moest weer een nieuw pakje voor iemand anders pakken. Zo doen we het eigenlijk elk jaar wel en het werkt nog steeds. Dan hoef je nooit te vechten wie er een pakje mag pakken! Ondertussen stonden de pepernoten, suikerbeestjes en plakjes amandel letter op tafel en dronken we gezellig een bakje thee erbij. 

 

Sinterklaas cadeautjes

Wat heb ik dus gekregen:
– Een zak met theelichtjes
– White cake vanilla geurkaars
– Twee zakken Senseo Cappuccino Choco 
– Twee zakken Wasa Delicate Crackers Sea Salt
– Slagroomspuit

 

En alles stond op mijn lijstje! Eén zak Senseo ligt al klaar voor onze vakantie (we gaan in januari weer eens naar… Center Parcs!) en de zakken Wasa Crackers zijn inmiddels al op, haha. Ze zijn ook zo lekker!
Iedereen was blij met zijn/ haar cadeautjes en om er helemaal een geslaagde feestdag van te maken hadden we als avondeten kaasfondue. Met hierbij stokbrood, soepstengels, komkommer, augurk, cherrytomaatjes, zilveruitjes en mini pasteitjes. Ik vond vooral de pasteitjes wel een aanrader, vullen met de kaas, even laten afkoelen en eten maar. 

 

 

Nu zijn we gezellig op weg naar de kerst, onze kerstboom staat al (binnenkort deel ik weer een timelapse filmpje hoe Roy en ik de kerstboom hebben opgezet, net zoals vorig jaar hebben we namelijk weer een filmpje gemaakt) en alle andere kerstdecoraties hebben ook hun plekje al gevonden. Ik moet wel zeggen dat ik schrok van hoeveel kerst decoratie we eigenlijk hebben, ik ga na de kerst even een selectie maken van wat we willen bewaren. 
Maar even terugkomen op Sinterklaasavond, heb jij ook nog leuke cadeautjes gekregen?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Sinterklaas cadeautjes”

 1. Linda schreef:

  Ik heb dit jaar geen Sinterklaas gevierd. Sommige jaren doe ik dat met vrienden. Ik vind het altijd een hele gezellige avond wanneer wij dat wel doen. Op naar de kerst! Dit is mijn favoriete tijd van het jaar, overal broeit het van gezelligheid!

 2. Els schreef:

  Heerlijk verwend! Die slagroomspuit lijkt me echt super handig!

 3. Vanessa schreef:

  Wat een leuke cadeautjes! In België wordt Sinterklaas eigenlijk enkel gevierd voor kinderen, maar ik heb toch een chocolade mannetje gekregen, haha. Trouwens superleuk dat jullie in januari naar Center Parcs gaan, een toffe start van het nieuwe jaar.

 4. Anke schreef:

  Handig die slagroomspuit! Leuke cadeau’s. Xx

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.