Pan that Palette Update #9

Pan that palette

 

De dagen lijken steeds korter doordat het nu eerder donker wordt en daardoor lijken de dagen ook veel sneller te gaan. We zijn alweer bij de maand december aangekomen en dat betekend dat ik nog maar één maand de tijd heb voor mijn Pan that Palette Challenge. Ik kan je alvast verklappen, ik ga echt niet alle oogschaduw opkrijgen. Ik probeer gewoon om zo ver mogelijk te komen en vandaag laat ik jullie dus de één na laatste update zien!

 

Vorige keer 

Pan that palette

 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that palette

GOSH oogschaduw trio – 18 Golden Sea
Deze keer heb ik niet veel gebruikt van de lichte kleur maar zie je wel een groot verschil bij de donkere kleur. Nog steeds lastig om op te maken maar het blijven mooie kleuren. De lichte kleur opmaken gaat wel lukken voor het einde van de challenge maar ik betwijfel het of ik de donkere kleur op krijg…

  

Vorige keer
Pan that palette 
Hoe het er nu uit ziet
Pan that palette

Catrice – 420 Talk Like An Egyptian
Om heel eerlijk te zijn heb ik de afgelopen maand deze kleur maar twee keer gebruikt. En wat nou zo raar is, het lijkt net of er meer bij is gekomen dan ik heb gebruikt. Deze maand vol met feestdagen wil ik deze oogschaduw wel wat vaker gaan gebruiken en ik heb inmiddels een palette gevonden waar hij heel goed bij matcht!

 

Vorige keer  
Pan that palette
 
Hoe het er nu uit ziet 
Pan that palette

Max & More – NO.3 Floral palette
Op de kleuren moet je niet zo letten, die gebruik ik echt nog nauwelijks. Ik probeer me meer te focussen op de grijze tinten. En zoals je ziet gaat dat aardig goed. Twee licht grijze kleuren zijn bijna op, net zoals de zwarte rechtsonder. Ik ben er nog steeds niet uit wat ik met dit palette zal gaan doen zodra de grijstinten eenmaal op zijn, de rest van de kleuren gebruik ik amper maar misschien dat ik nog wel een Pan that Palette Challenge ga doen om de roze en paarse tinten op te krijgen. Zo’n challenge vind ik namelijk veel te leuk om te doen!

 

 

Ja je hebt het goed gelezen, ik ben van plan om na deze editie van de Pan that Palette Challenge nog een editie te doen. Dan begin ik natuurlijk wel in het nieuwe jaar en zorg ik dat ik wat ‘nieuwe’ oogschaduw producten heb. Stiekem heb ik ook andere producten klaar liggen voor zo’n project dus misschien doe ik die er wel lekker bij. Zo kom je nog eens van je producten af die je anders (te) weinig gebruikt.
Welk product heb jij echt te weinig gebruikt?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.