Kerstcadeau ideetjes

Kerstcadeau ideetjes

 

De maand vliegt voorbij en voor je het weet vieren we al kerst. Over net iets meer dan een week is het tijd om kerst te vieren met familie, vrienden, met een gourmetstel, fonduen, een ander heerlijk diner of met pakjes onder de kerstboom.
Wij geven zelf dit jaar niet veel geld uit aan cadeautjes (eerlijk gezegd ben ik zelf een beetje te druk om cadeautjes te zoeken en te kopen, dit leg ik later nog wel uit) maar dat houd me niet tegen om een lijstje te delen met wat cadeau ideetjes!

 

Kerstcadeau ideetjes

Kaarsjes
(of iets in die richting) doen het altijd wel goed. Je kan voor mooie rustieke kaarsen gaan of heerlijke waxmelts (misschien nog zelfs inclusief brander, mocht de ontvanger deze nog niet hebben). De laatste paar weken steek ik steeds vaker een geurkaarsje of waxmelt aan. Mijn lievelings waxmelts zijn in ieder geval die van Yankee Candle!

 

Bonbons
Onder het motto “Chocolate is a girl’s best friend” kan je heus wel een paar bonbons in huis halen om als cadeautje weg te geven. Of wat denk je van een pakje ‘Merci’, dat is ook altijd goed. En gelukkig rond deze feestdagen zie je veel cadeauverpakkingen van een aantal merken chocolade/ bonbons in de supermarkten liggen. 

 

Wijn of bier
De meeste mannen maak je wel blij met een speciaalbiertje. En voor de wijnliefhebbers haal je een lekkere fles wijn en laat deze mooi inpakken bij de plaatselijke slijterij. 
Maar let goed op: GEEN alcohol onder de 18!

 

Een tijdschrift
Weet je wat de hobby’s of interesses zijn van de ontvanger van het cadeautje? Koop dan een tijdschrift. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten en voor elke hobby of interesse is er wel iets te vinden. 

 

Parfum
Heb je iets meer te besteden of doen jullie aan wat duurdere cadeaus? Dan kan je ook overwegen om een lekker parfum (of een eau de toilette, meestal iets goedkoper) te kopen. Wel lastig als je totaal niet weet wat diegene lekker vind, maar als je zijn of haar favoriet weet dan is het zeker een leuk cadeau!

 

Douchegel
Bij elke Kruidvat, Etos of parfumerie zijn er nu wel leuke sets met douchegel te verkrijgen. Deze sets verschillen vaak qua inhoud. Meestal zit er wel douchegel in, in combinatie met een deodorant, bodylotion, bodyscrub, badzout of een spons.
Ook zijn er verschillende merken te verkrijgen. Je kan het dus zo duur maken als dat je budget het toe laat.

 

Kerstcadeau ideetjes

 

Kerstcadeau ideetjes

Sieraden
Je kan er ook voor kiezen om te ontvanger van het cadeau blij te maken met wat mooie sieraden zoals kettingen. Zo ontving ik van Lucardi deze mooie zilveren oorbellenJetSet Horloge, een armband met een kruis en een ketting met een kruis. Maar er is natuurlijk nog veel meer te vinden. En heb je geen idee wat je moet geven, neem dan zeker even een kijkje in de online kerst folder.

 

Cadeaubon
Maar voor sommige mensen is het echt lastig om cadeautjes voor te vinden. Of ze hebben alles al, of ze hebben gewoon niks nodig. En tja om nou niks te geven staat ook zo raar. Geef dan gewoon een cadeaubon! 
Die zijn er van verschillende winkels (en webshops) maar denk ook eens aan een bioscoopbon, dinerbon, tijdschriftenbon of een bon voor een dagje weg. Je hebt tegenwoordig echt overal wel een cadeaubon van.

 

 

Dat waren een aantal ideetjes, hopelijk kan je ze gebruiken of nog beter zou zijn als je alles al in huis hebt voor de kerstdagen!
Wat zijn jouw plannen voor de kerst?
Liefs, 
Dinja

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Lucardi.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Kerstcadeau ideetjes”

  1. Els schreef:

    Sieraden vind ik altijd leuk om te krijgen. Een cadeaubon trouwens ook :-).

  2. Anke schreef:

    Fijne ideetjes! Cadeaubonnen doen het altijd goed, vooral die van de Bol.com. Xx

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.