De doorgeefbox

Doorgeefbox

 

Yes, eindelijk kwam de postbezorger van PostNL (lang leve PostNL, want ik heb de afgelopen paar dagen wat gedoe met DHL) met de doorgeefbox. En even in het kort; deze doorgeefbox is een leuk project opgezet door Dalinka van Placefuly, een box vol met beauty- en verzorgingsspullen. Dit is inmiddels alweer de 2e editie en ik besloot om maar eens een keer mee te doen. 
Ik laat vandaag zien wat er allemaal in zat en wat ik eruit heb gehaald!

 

De doorgeefbox dus, een box met beauty- en verzorgingsspullen die verstuurd wordt naar iemand die er dan wat spullen uithaalt die zij mooi vindt. Diegene stopt er dan weer spullen terug in die zij zelf niet meer wilt hebben of niet meer gebruikt. Zo leer je weer eens wat andere merken kennen en het is ook een handige manier om van je eigen spullen af te komen die je niet (meer) gebruikt.

 

Doorgeefbox

 

Doorgeefbox

 

Doorgeefbox

De box was heel mooi ingepakt maar helaas door alle lagen plakband liet het inpakpapier los, dit heb ik zelf vervangen zodat de box weer netjes naar de volgende persoon kon gaan. Alles zat goed verpakt in zip lock zakjes, soort bij soort. 
Het was een lastige keuze, er zaten niet veel producten in die ik zelf kon gebruiken of wilde hebben, maar toch heb ik 11 producten kunnen vinden. Toevallig had ik zelf ook 11 producten die ik niet meer gebruikte of niet wilde. 

 

Doorgeefbox

De producten die ik eruit haalde:
– Aussie 3 minute miracle deep conditioner
Ondanks dat ik nu een fijne conditioner/ haarmasker heb gevonden wilde ik toch deze gaan uitproberen. Ik heb vaak gehoord van dit merk maar ik vond het wat aan de dure kant. Dit is dus een handige manier om het uit te proberen!

 

– Demake-up doekjes
Heel toevallig had ik nog make-up remover doekjes nodig. Ik gebruik ze vaak om restanten make-up van mijn gezicht te verwijderen en ook voor fall-out van oogschaduw. Ik gebruikte zelf doekjes van de Lidl dus ik ben benieuwd of ik het verschil ga merken.

 

– Etos zonnespray
Deze ken ik al en ik vond hem zo fijn! Echt een ideaal formaat om zomers in je tas te hebben. 

 

– Fashion professional volume boost mascara
Tegenwoordig draag ik weer wat vaker mascara en ik vind het wel fijn om ze dan ook in voorraad te hebben (oké ik beken, ik heb wat met voorraden). Dit merk ken ik nog niet, maar na wat research kwam ik erachter dat hij te koop is bij Action. Altijd fijn om te weten, mocht hij goed werken dan kan ik altijd nog een nieuwe halen!

 

– Nail art stickers
Deze heb ik uit de box gehaald omdat ik ze er leuk uit vond zien. Ik heb al genoeg nagelstickers maar ik kon het gewoon niet laten.

 

– Hema nagellak
Op de foto zie je het niet goed maar deze groene nagellak heeft fijne glitters erin. Glitters zijn altijd goed en zo’n tint groen had ik nog niet! Nagellak heb ik daarnaast wel genoeg, maarja…

 

– Aden nagellak
Ik ken het merk niet maar om heel eerlijk te zijn ga ik het niet als nagellak gebruiken. Ik wilde al een tijdje een leuke DIY maken waarbij ik glitters nodig had en deze kleur nagellak is daar echt goed geschikt voor. Nu nog tijd vrij maken om de DIY te maken, haha!

 

– Essence nail art special effect topper – 10 glorious aquarius
En ook bij deze nagellak hetzelfde verhaal als bij die van Hema, ik heb eigenlijk al genoeg nagellak, maarja…
Meer kan ik er gewoon niet over zeggen. Het zag er leuk uit – ik haalde het uit de box.

 

– Pupa magnetic nail art kit – 32 Magnetic Green
Ook al mist er één magneetje, toch lijkt het me een leuke set. Daarnaast heb ik nog nooit een product van Pupa uitgestest dus ben ik benieuwd naar de nagellak, en ben ik ook benieuwd naar het resultaat van het magnetische effect. Dat heb ik ook nog nooit geprobeerd.

 

– MNY Maybelline lipgloss
Deze lipgloss leek me wel leuk voor de feestdagen, een mooi subtiel glittertje en niet zo’n opvallend kleurtje. 

 

Doorgeefbox

 

Doorgeefbox

De meeste producten zijn nog helemaal nieuw die ik uit de box heb gehaald en voor mij weer wat nieuwe merken die ik nog niet heb geprobeerd. Als de producten in de smaak vallen dan komen ze vast nog wel voorbij op mijn blog!
Natuurlijk heb ik ook zelf wat producten in de box terug gedaan. Miskoopjes, cadeautjes die ik niet gebruikte, en ook producten waarvan ik al zoveel voorraad heb. De producten zijn nog wel geheim, er zijn na mij nog andere personen aan de beurt voor de doorgeefbox en daarom vind ik het leuker om de spullen die ik erin heb gestopt geheim te houden. De box is in ieder geval alweer klaar om naar de volgende te gaan (als het goed is, is hij daar inmiddels al).

 

 

Het was leuk om aan dit project mee te doen, hopelijk was dit niet de laatste editie van de doorgeefbox want ik zou zeker bij een volgende editie weer mee willen doen. Omdat je de box moet versturen, betaal je alleen de verzendkosten maar als je slim bent doe je dat gewoon online (dan betaal je i.p.v. €6,95 maar €6,50). 
Vind jij de doorgeefbox interessant? Zo ja, waarom?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “De doorgeefbox”

 1. Eva schreef:

  Deze keer ziet de doorgeefbox en zooo veel netter uit 🙂 De vorige keer lag alles half open door elkaar. De producten lijken dit keer ook beter. Leuk dat je er zoveel spulletjes uit hebt kunnen halen. Volgende keer wil ik wel weer meedoen (net als met echte post), als het dan nog bestaat 😉

 2. Anita te Gussinklo schreef:

  Wat leuk om te zien, ik heb volgens mij de box naar jouw toe gestuurd.
  Ik zie dat je een aantal producten van mij er uit hebt gehaald (Aussie en de Etos zonnebrand) Ik vond het ook heel leuk om mee te doen.

 3. Dalinka schreef:

  Leuk dat je erover geschreven hebt! Leuk inpakpapier heb je gebruikt. Het ziet er supervrolijk uit!^^
  De Aussie 3 minute miracle deep conditioner is trouwens heel fijn en ruikt ook nog eens heerlijk. Ben benieuwd wat je ervan vindt!
  Ik herken overigens geen van deze producten dus er wordt goed gewisseld!

 4. Linda schreef:

  Super goed idee deze doorgeef box. De volgende keer zou ik ook zo mee willen doen. Zo worden producten die jij niet meer wilt hebben of gebruiken toch nog opgemaakt.

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.