Uitpakken: C&A en VanHaren 23 november

C&A VanHaren

 

En toen was het alweer bijna winter, had ik geen goede (warme) schoenen voor het werk en was ik bang dat ik niet genoeg spijkerbroeken had. Maar daarvoor heb je natuurlijk de webshops, waar je met één druk op de knop (al waren het meerdere knoppen) al een hoop kan bestellen. Ik was niet van plan om veel te bestellen en liet het daarom maar bij twee webshops van de C&A en VanHaren.

 

Ik keek eens in mijn kledingkast en kwam tot de conclusie dat ik niet genoeg spijkerbroeken had. Er zit natuurlijk geen grens aan wat veel of weinig is maar ik vond gewoon dat ik er te weinig had. Andere kledingstukken heb ik meer dan genoeg van, zo puilt de kledingkast aardig uit door mijn T-shirtjes. 
Hetzelfde geld dus ook voor schoenen, en dan voornamelijk mijn winterschoenen. Ik heb zat schoenen die de rest van het jaar gedragen kunnen worden maar schoenen voor de winter, ho maar. Misschien komt het omdat ik deze maar één seizoen per jaar draag en de rest vaker, of omdat ze meestal wel iets duurder zijn. Ik let soms wel op mijn geld 🙂
Hierbij dus een kleine webshoplog (is dat wel een woord?) :

 

C&A VanHarenIk koop mijn spijkerbroeken sinds een aantal jaar bij C&A, de lijn Yessica is echt mijn favoriet! Alle broeken die ik van deze lijn had zitten zo fijn en gaan ook best lang mee!
Helaas moet je bij C&A altijd wel verzendkosten (€3,95) betalen, maar ze bezorgen ook in de C&A winkels wat dus deze verzendkosten scheelt. Dan moet je alleen wel toevallig naar de C&A moeten of dichtbij wonen…

Blauwe skinny jeans (€22,40) – Zwarte skinny jeans (€24,90)

 

C&A VanHaren

 

C&A VanHarenEn bij VanHaren heb ik mijn schoenen besteld, hier heb ik al zo vaak besteld. Schoenen van VanHaren lopen lekker en zijn ook nog lekker budget. Ik heb liever 4 paar verschillende budget schoenen dan dure merk schoenen. 
De bordeaux rode sneakers kocht ik eigenlijk omdat ze zo lekker afgeprijst waren. Zulke schoenen lopen lekker en zijn eigenlijk altijd wel goed. Afgelopen jaar droeg ik de grijze variant hiervan maar rood lijkt me ook wel een leuk kleurtje!
De halfhoge zwarte sneakers kocht ik dus voor het werk, deze zitten lekker warm en zijn dus goedgekeurd voor de winter.

Bordeaux rode sneakers (€16,90) – Halfhoge zwarte sneakers (€29,90)

 

 

Niet veel aankopen maar aangezien ik de afgelopen tijd weinig via het internet had besteld leek het me wel leuk om even deze aankoopjes te delen. Gelukkig voor mijn portemonnee bestel ik niet meer zoveel 🙂
Bestel jij vaak via internet of koop je liever in fysieke winkels?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Uitpakken: C&A en VanHaren 23 november”

 1. Denise schreef:

  Leuke shoplog! Vooral de rode sneakers vind ik erg leuk. Zelf koop ik denk ik net zoveel online als dat ik in winkels iets koop.

 2. Sanne schreef:

  Leuke aankoopjes 😀 Die rode sneakers zijn cute ^^

 3. Eva schreef:

  Die zwarte sneakers zijn leukk! 😀
  Ik kwam er laatst toevallig ook achter dat ik echt spijkerbroeken nodig had 😛 dat is zo’n basic item dat je echt snel vergeet.

 4. Els schreef:

  Wat een leuke aankoopjes. DIe zwarte sneakers zijn leuk! ik let de laatste tijd ook meer op wat ik koop :-).

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.