Het GROTE DIY Pakket

Het grote DIY pakket

 

Laatst kreeg ik super leuk nieuws, dubbel zelfs want ik won maar liefst twee winacties! De eerste is van Lois, van de blog LoisLorinde en de tweede laat ik volgende week zien. Maar boy, oh boy wat was ik blij want ik had namelijk het GROTE DIY Pakket gewonnen! Ik laat hier de unboxing zien en zal ik een beetje vertellen wat ik van plan ben met de spullen die in het pakket zitten. Hoog tijd om weer eens wat creatiefs te gaan doen!

 

Het grote DIY pakket

Het pakket was verpakt met super gave mustache tape!

Het grote DIY pakket

Het zat goed verpakt en Lois had er zelfs een leuk briefje bij gedaan 🙂

Het grote DIY pakket

Het totaalplaatje van alle spullen. Kijk en daarom is het ook zeker een ‘GROOT’ pakket, want er zaten zoveel leuke creatieve knutsel spullen in! 

Het grote DIY pakket

Sinds kort ben ik een beetje verslaafd aan de Yankee Candles, en tot mijn grote verbazing had Lois een votive van het geurtje ‘Waikiki Melon’ bij het pakket gedaan. Ik kan niet wachten om hem aan te steken!
Ook zie je hier leuke bewaarbakjes waar ik wat van de DIY knutselspulletjes in ga bewaren. Stickers zijn nooit verkeerd, en je ziet nog een stuk van de mustache tape die ik zeker wil gaan gebruiken om pakketjes in te pakken. Een lijmpistool had ik al (van de Action, die niet superduper goed werkt) maar ik wil deze ook eventjes gaan testen, als deze beter werkt dan blijf ik hem natuurlijk gebruiken!

 

Het grote DIY pakket

Die servetjes zijn zo schattig! Alleen ze moeten nog wel eventjes wachten aangezien ik deze meer bij de zomer vind passen. De paperclips zijn trouwens leuk om papiertjes bij elkaar te binden, al zijn het nou to-do lijstjes of snailmail brieven…
Ik wilde weer wat met klei gaan doen (dat is best lang geleden, misschien nog zelfs toen ik een kleine Dinja was) en toevallig zit dat dus ook in het pakket! 

 

Het grote DIY pakket

Eerlijk gezegd weet ik nog niet waar ik de piepschuimballetjes voor ga gebruiken maar na wat onderzoek op Pinterest kom ik vast wel een leuk idee tegen! Misschien wel iets voor de kerst?
Bij deze foto zie je ook een stukje van de standaard die – geloof ik – voor kettingen is. Dat komt goed uit want mijn kettingen liggen nu in een tasje. En vaak vergeet ik ze daaruit te halen, en vergeet ik dus een ketting te dragen.
Ik ben trouwens heel erg benieuwd naar de Brush pens! Ik heb daar nooit mee gewerkt en ik ga ze binnenkort gewoon eens uittesten. 

 

Het grote DIY pakket

Kijk eens naar dat leuke notitieboekje met de spiegeltjes! Hoewel ik echt zat notitieboekjes heb (Nee Dinja, niemand heeft genoeg notitieboekjes!) vind ik deze toch wel erg leuk. Wat ik er in op ga schrijven weet ik nog niet.
Lois had zelf ook al het Holographic tekenblok uitgeprobeerd en ik kan stiekem niet wachten om hem te gaan gebruiken. Ik wil er kaartjes van gaan maken, of gewoon kunst voor in onze – tot nu toe saaie – hobbykamer. 

 

 

Ik wil natuurlijk niet opscheppen met het pakket maar soms mag een mens blij zijn met wat hij/ zij gekregen heeft. Al was dit een groot pakket, ben ik natuurlijk ook al heel blij als ik een kaartje mag ontvangen. Gewoon blij zijn met de kleine dingen en ervan genieten. Door dit pakket voelde ik me wel een beetje jarig, terwijl mijn verjaardag natuurlijk al lang geweest is!
Van welke dingen word jij blij?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Het GROTE DIY Pakket”

 1. Els schreef:

  Ow, echt super gefeliciteerd! Wat leuk!

 2. Dalinka schreef:

  Wauw dat is zeker een groot pakket! Erg Leuk! De servetjes zijn inderdaad heel schattig en het holographic tekenblok lijkt me ook tof. Zoiets hebben we vroeger op de basisschool ook gedaan, dus herinneringen komen weer naar boven haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Haha ja dat had ik dus ook! Of dat het op school of thuis was weet ik alleen niet meer, ik had vroeger namelijk ook erg veel knutselspulletjes 🙂

 3. Lois schreef:

  Yaaaay, zo leuk om alles bij elkaar te zien! Ik ben heeel benieuwd wat je met alle spulletjes gaat doen! 😀 Ik vind de piepschuimbolletjes zelf heel leuk voor een kerstkrans (of mini kerstballetjes).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ohh dat is wel een leuk idee ja 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.