Feestdagen wishlist

Feestdagen wishlist

 

De feestdagen komen er weer aan! Pakjesavond, kerst en ook heb ik samen met een bloggersgroepje weer een meeting (met cadeautjes) op de planning staan. Dat leek me een goed excuus om weer eens een wishlist te delen! Voor deze feestdagen heb ik namelijk drie kleine verlanglijstjes gemaakt vol met leuke cadeautjes. Ook handig om zelf wat inspiratie op te doen natuurlijk.

 

Feestdagen wishlistPakjesavond vier ik dit jaar weer met Roy, mijn vader en stiefmoeder (+ hond Jara). Hiervoor hebben we lootjes getrokken voor een bedrag van €20,- en op mijn lootje staat:
1. Geurkaars (maakt me niet zoveel uit welke geur/ merk, ik wil graag verrast worden!)
2. Slagroomspuit (ik had er ooit één, maar die ging kapot)
3. Glazen voorraadpot (voor in de keuken)
4. Wasa delicate crackers sea salt (om te eten, het is gezonder dan een chocoladeletter!)
5. IQ link van Smartgames (verslaafd aan Smartgames, zie ook mijn Favorieten artikel)
6. Waxinelichtjes (omdat de voorraad nu snel op gaat)
7. Senseo Cappuccino Choco of Café Latte Speculoos (nomnomnom!)

 

Feestdagen wishlistSamen met Natasja, Laura, Jinn, Dalinka, Eva en Sanne zit ik in een leuk WhatsApp groepje. En ons bloggersgroepje houd dit jaar weer een meeting!  Net zoals onze eerste meeting hebben we weer besloten om lootjes te trekken voor €10,- en op mijn lootje staat:
1. Kawaii dingen zijn altijd goed
2. Iets met donuts ook (kan je ook niet anders verwachten)
3. Tony Chocolonely reep melk met noga (niet zo gezond, maar wel lekker!)
4. Rustieke kaarsen (kaarsen maken deze winter het huis lekker gezellig)
5. Nachtcrème (hier staat een merk, maar eigenlijk maakt dat me niet veel uit)
6. Eat natural repen amandel, abrikoos met een yoghurtlaagje (nomnomnom)
7. Bodyscrub (net zoals de nachtcrème maakt het merk niet uit, de geur ook niet)
8. Dr. Oetker red velvet cake (omdat bakken leuk is en ik benieuwd ben naar red velvet cake)

 

Feestdagen wishlistVoor kerst hebben we eigenlijk nog geen plannen, maar natuurlijk kunnen we ook deze feestdagen niet aan ons voorbij laten gaan. Voor het geval we nog iets met kerst gaan doen heb ik alvast een klein lijstje gemaakt, mochten we niks gaan doen dan kan ik het altijd nog zelf kopen!
1. Knoflookpers (omdat ik het te lastig vind om knoflook te snijden)
2. Essie nagellak It’s Genius (lijkt me een mooi lakje voor de winter)
3. Iets van Rituals… (showergel, bodyscrub, bodylotion, noem het maar op)
4. Treacle Moon iced strawberry dream (heb ik al, maar hij ruikt zó lekker!)
5. Tsum Tsum knuffel klein (super schattig gewoon!)
6. Atelierkruk (het liefst een gebruikte voor het industriële effect)

 

 

Natuurlijk ben ik hartstikke benieuwd naar wat ik allemaal krijg en vooral naar wie mijn lootje heeft getrokken! Eigenlijk zou je gewoon veel vaker lootjes moeten trekken, zelfs voor kleine cadeautjes is dit een leuke manier om ze te geven. Een extra verrassing! 
Doe jij dit jaar aan Sinterklaas of Kerst (of beide)?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Feestdagen wishlist”

  1. Jamey schreef:

    wat een leuke ideeën!

  2. Dalinka schreef:

    Leuke producten staat er op je wishlist! Een knoflookpers is erg handig kan ik je vertellen haha. Ik had er nooit eentje maar sinds kort wel en het is toch een stuk makkelijker en sneller. En die cappuccino choco en de café latte speculoos zijn zo lekker! Helaas heb ik nu geen Senseo meer:-(
    Zelf doen ik dit jaar niks aan sinterklaas. Kerst weet ik nog niet maar denk dat we ook geen cadeautjes doen. Dus ik vind het leuk dat we met de whatsapp groep lootjes hebben getrokken!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.