#Echtepostiscool

Echtepostiscool

 

Zo plaatste ik vorige week dinsdag nog inpaktips voor swaps of voor #EPIC/ #echtepostiscool, en zo mocht ik zaterdag mijn ontvangen pakketje van dit leuke project al uitpakken! Ik zat vol spanning af te wachten want mijn pakketje kwam vrijdag binnen en ik kreeg ook zelfs een extra pakketje maar die lag bij de buren. Gelukkig heb ik aardige buren en kwamen ze het zelf al brengen zaterdagmiddag. Ik had de inhoud al laten zien op Instagram maar voor degene die me daar (nog) niet volgen laat ik het ook nog even op mijn blog zien!

 

echtepostiscool

Mocht je trouwens niet weten wat #EPIC/ #echtepostiscool is, dan verwijs ik je nog even door naar de organisatoren van dit project: Northflix en Monsieur Mango, en mocht je een volgende keer ook mee willen doen (of nog een keer) dan moet je gewoon even hun blogs in de gaten houden! 
Ondertussen houd ik het even lekker spannend, ook al is het inmiddels een paar dagen na de onthulling toch vind ik het leuk om pas aan het einde van dit artikel te vertellen wie mijn lootje had. Mocht je niet langer willen wachten, scroll dan snel naar beneden.
Dat is ook waarom ik begin met de cadeautjes die ik zelf heb verstuurd naar: Dineke van Talking About Life and Style. Ze liet weten op haar lootje dat ze van kaarten houd en ze vind het ook leuk om creatief bezig te zijn. Daarom kocht ik onder andere leuke kaartjes, een stempelsetje en een DIY setje om sterren te maken. 

 

 

echtepostiscool

 

echtepostiscool

Maar wat kreeg ik toch van degene die mijn lootje had?
Allereerst zat het in mooi inpakfolie, helaas was de folie los gegaan aan één kant (die postsorteermachines ook) maar gelukkig zaten de cadeautjes goed verpakt in een envelop met daarop een kaartje. Tussen het kaartje zaten wat confetti vlokken die trouwens erg fotogeniek zijn. Ik bewaar ze zodat ik ze vaker kan gebruiken als achtergrond voor foto’s.

 

 

echtepostiscool

 

echtepostiscool

 

echtepostiscool

 

echtepostiscool

En toen mocht het uitpakken beginnen! Weer moet ik zeggen dat ik het inpakfolie echt heel mooi vind, het ziet er zo vrolijk uit!
Wat zat er in het pakketje: opstrijkbare patches, mini nagelvijltjes, 3 notitieboekjes, een spiegeltje, nagellak en een pen. Bij elkaar een leuk pakketje! Eerlijk gezegd weet ik alleen niet of ik de nagellak ga houden, geel is niet zo mijn kleur maar de rest van het pakketje is allemaal zeer bruikbaar. Zo kan je nooit genoeg notitieboekjes hebben, een pen kan je natuurlijk gebruiken om hierin dingen op te schrijven, het spiegeltje gaat in één van mijn tassen, net zoals de nagelvijltjes en voor de opstrijk patches moet ik nog een leuk plekje gaan zoeken. Ik heb nog ergens een saaie zwarte boodschappentas (niet echt voor boodschappen, maar meer om mee te nemen tijdens een dag shoppen) liggen en het wordt eens tijd dat deze gepimpt wordt.

 

 

echtepostiscool

 

echtepostiscool

 

echtepostiscool

Als verrassing kreeg ik ook een extra pakketje! Deze lag dus een tijd bij de buren, maar mijn lieve buren hebben zaterdagmiddag het pakketje alsnog gebracht. Dit pakketje is van de webshop TrendyCadeauShop.nl.
Van deze webshop heb ik een sleutelhanger gekregen. Het vogelhuisje kan je ophangen en je sleutels kan je aan het vogeltje hangen. Zo raak je thuis je sleutels niet meer kwijt! Ook dient het vogeltje als fluitje.

 

 

Mijn lootje was terecht gekomen… bij Nienke van Nienkedeelt.nl!
Ik vond het leuk om dit #echtepostiscool project eens een keer mee te maken. En wie weet doe ik de volgende keer wel weer mee! De komende periode heb ik in ieder geval genoeg te doen; ik doe mee met de Doorgeefbox van Dalinka en onze bloggroep is binnenkort van plan om weer eens een keer te meeten.
Wat voor leuks staat bij jou op de planning?
Liefs, 
Dinja

 

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “#Echtepostiscool”

 1. Inge schreef:

  Wat heb je leuke dingen gegeven én gekregen zeg! Leuk dat je meedeed aan Echte Post Is Cool. Wie weet tot de volgende keer?! 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het was ook leuk om eens een keertje mee te doen 🙂

 2. Astrid schreef:

  Wat een leuke spulletjes heb je gehad! Ik heb ook echt net plezier meegedaan aan dit project.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja ik ben goed verwend 🙂

 3. Tamara TS schreef:

  EPIC was weer geweldig! Wat heb je toffe spulletjes gegeven en gekregen. Ik verheug me nu al op de volgende editie.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad, ik vond het ook leuk om via Instagram en Twitter alle pakketjes te zien 🙂

 4. Els schreef:

  Wat heb je een leuke dingen gegeven en gekregen :-). Je extra pakket is ook echt leuk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja ik ben flink verwend!

 5. Eva schreef:

  Je hebt echt leuke dingen gekregen Dinja! De HEMA notitieboekjes zijn altijd zo schattig. Dit keer hebben mensen echt veel meer werk gemaakt van de pakketjes 😀 Volgende keer ga ik ook zeker weer mee doen! En ik kijk ook uit naar onze bloggermeeting in december~

  1. DinjaDONUT schreef:

   Klopt 🙂 sowieso zijn notitieboekjes altijd handig ^^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.