Waarom ik een tijdje niet heb geblogd

waarom ik niet heb geblogd

 

Waarom ik een tijdje niet heb geblogd…

 

Tja dat weet ik zelf eigenlijk ook niet echt. Het is niet dat ik niet wilde bloggen hoor, nee dat zeker niet! Ik blog nog steeds erg graag (met veel liefde zelfs) en vind het ook nog steeds leuk om andere blogs te lezen.
Maar ik had gewoon geen inspiratie. Er schoot de hele tijd maar geen goed idee te binnen en zodra ik een idee had voor een leuk blogartikel kwamen de woorden maar gewoon niet op het scherm. Daarnaast is onze hobbykamer (waar ik meestal de foto’s maakte) best rommelig en eigenlijk was het daar ook gewoon steeds te warm om foto’s te maken. Sowieso was het vaak te warm om even lekker te kunnen bloggen, ons huis staat de hele dag in de palle zon waardoor het afgelopen nazomer nog steeds boven de 26 graden was binnen (wat soms zelfs opliep tot 30 graden). En geloof me, dat is geen fijne temperatuur om achter je laptop te kruipen om wat blogberichten te typen.

 

Nu het een stuk is afgekoeld (zowel buiten als binnen) en de inspirerende herfst weer begonnen is, heb ik het bloggen weer opgepakt. Ik ben ook weer helemaal bij met het lezen van blogs, al kan het voorkomen dat ik alsnog iets heb gemist. Maar vanaf nu niet meer, en ik ben ook alweer bezig met het inplannen van nieuwe artikelen! 

 

 

Lieve lezers, bedankt voor jullie geduld en jullie lieve reacties. Ik waardeer het echt enorm <3
Heb jij afgelopen (na-) zomer ook last gehad van een blogdipje?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Waarom ik een tijdje niet heb geblogd”

 1. Vanessa schreef:

  Superleuk dat je het bloggen weer hebt opgepakt. Hopelijk heb je er weer veel plezier aan!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat heb ik zeker weer ๐Ÿ˜€

 2. Leoniae schreef:

  Leuk dat je weer begonnen bent :), ik heb op het moment ook geen inspiratie en het druk met mijn opleiding… Ik herken het dus heel erg!
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is ook lastig ja, hoop dat je snel weer inspiratie terug krijgt ๐Ÿ˜‰

 3. Eva schreef:

  Ik had voor mijn reis naar Japan last van een blogdipje maar zodra ik thuiskwam was dat direct over en sindsdien probeer ik zoveel mogelijk te bloggen. De herfst brengt zoveel inspiratie met zich mee daar heb je helemaal gelijk in ๐Ÿ™‚

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat vind ik dus zo fijn aan de herfst ๐Ÿ™‚

 4. Jinn schreef:

  Ik ben zo druk bezig geweest met mijn draai vinden met mijn nieuwe baan en woonplaats etc., dus bij mij is het ook nog steeds dikke radiostilte. Maar leuk dat je weer begonnen bent, ik hoop dat snel ook weer te doen !!<3 ^^

  1. DinjaDONUT schreef:

   Aww het komt vast wel goed Jinn ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.