Pan that Palette Update #7

Pan that palette

 

Oei oei oei, ik heb een paar keer de Pan that Palette overgeslagen. Waarom ik het heb overgeslagen en waarom ik de laatste tijd niet meer zo vaak blog lees je dinsdag in een persoonlijk artikel. Ik wil nu de aandacht vooral richten op de challenge want ook al heb ik hem niet gedeeld, de challenge is toch doorgegaan. Deze keer heb ik een grote update, aangezien ik al een tijdje de challenge niet heb gedeeld. Met nog 4 oogschaduw items te gaan beginnen we deze update!

Vorige keer

Pan that palette 

Hoe het er nu uit ziet

Pan that palette

GOSH oogschaduw trio – 18 Golden Sea
Hier zie je niet zo heel erg veel verschil. Ik heb deze oogschaduw trio ook niet zo vaak gebruikt. Maar ik heb wel het gevoel dat deze nog voor het einde van het jaar op is. Het blijven twee mooie kleuren maar hij moet gewoon op, ik heb immers al een vervanger!

 

Vorige keer
Pan that palette

Hoe het er nu uit ziet

Pan that palette

Black Onyi eyeshadow – #8240
Jongens kijk eens goed! HIJ IS OP!!!
De kleuren waren goed bruikbaar maar het werd gewoon tijd dat deze op zou gaan. Nu kan ik eindelijk aan mijn nieuwe grijze oogschaduw mono beginnen.

 
Vorige keer
Pan that palette
 
Hoe het er nu uit ziet
Pan that palette

Catrice – 420 Talk Like An Egyptian
Deze mono heb ik niet veel gebruikt de afgelopen paar weken. Moet ik eigenlijk wel gaan doen als ik hem nog op wil krijgen voor het einde van het jaar. Maar de feestdagen zijn alweer in zicht en dat betekend dat ik hem vaker wil gaan gebruiken. 

 

Vorige keer  
Pan that palette 
Hoe het er nu uit ziet 
Pan that palette

Max & More – NO.3 Floral palette
Hierbij zie je echt dat ik een vooruitgang heb geboekt. Vooral de grijze kleuren zijn erg hard gegaan, die heb ik ook het meeste gebruikt de afgelopen paar weken. De andere kleuren gaan gewoon niet zo hard, ik kan de grijze kleuren gewoon wat beter combineren. Maar de roze en paarse kleuren gaan ook al aardig de goede kant op.

 

 

Stiekem hoop ik dat ik bij de volgende update alweer een oogschaduw item op heb gemaakt. Het zal wel niet zo snel gaan maar wie weet! Ik ga in ieder geval mijn best weer doen.
Heb jij de laatste tijd nog wat opgemaakt?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Pan that Palette Update #7”

  1. Floor Daasvand schreef:

    Wat goed dat er eindelijk eentje op is! Ik heb nog nooit een oogschaduw volledig opgemaakt, maar ik draag ook niet zo vaak oogschaduw.

    1. DinjaDONUT schreef:

      Dan gaat het niet zo snel inderdaad šŸ˜‰

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.