Halloween nailart

Halloween nailart

 

Zo plaatste ik vorig jaar een complete oogschaduwlook die ik speciaal voor Halloween had gemaakt, en nu is het tijd voor een nailart! Ik ben helemaal niet zo’n ster in het maken van een nailart, eigenlijk ben ik in dat vakgebied gewoon een noob (lees: het laten vallen van een nagellak kwastje, hele vingers die onder de nagellak zitten en te snel iets willen doen met de nog natte nagellak op de nagels). Maar ik kreeg zoveel inspiratie door op Pinterest te zoeken naar ‘Halloween nailart’, dat ik graag een nailart wilde maken.
Dus hierbij deel ik mijn Halloween nailart!

 

Halloween nailart

Ik gebruikte de volgende nagellakjes:
Essence – basecoat
– Hema Holographic – 51 Holographic Green
Hema – 24 Abrupt Aubergine
Catrice – 39 Black to the Routes
Essence – topcoat

 

Ik begon met de basecoat van Essence, daaroverheen deed ik op bijna alle nagels (behalve mijn pink) de Holographic nagellak van Hema. Op mijn pink wilde ik een ander kleurtje en koos ik voor de Abrupt Aubergine van Hema. 

 

Mijn duim was als eerste aan de beurt. Dit zou het meeste tijd in beslag nemen, maar het leek me wel leuk om te doen. Met behulp van mijn dotting tool heb ik fijne lijntjes met de zwarte Catrice nagellak gemaakt. Het is geen perfecte spinnenweb geworden, maar hoe vaak zie je dat nou in de natuur?
Mijn wijsvinger en ringvinger waren hierna aan de beurt. Met de dotting tool maakte ik op deze nagels stukjes spinnenweb en bij mijn pink deed ik dat met de Holographic nagellak van Hema.

 

Halloween nailart

 

Bij mijn middelvinger wilde ik iets anders dan een spinnenweb maken, dus koos ik voor de eigenaar van de spinnenwebben: het spinnetje! Deze maakte ik ook met de dotting tool, waarbij ik het grote deel gebruikte voor het lijfje en het kleine deel voor de pootjes. Om een extra touch aan de spin te geven gaf ik hem ook wat paarse nagellak op zijn lijfje. 

 

 

Dus mocht ik je geïnspireerd hebben voor het maken van een nailart, ga dan zeker ook eens kijken op Pinterest. Daar staan zat leuke Halloween gerelateerde nailarts! En bij Kruidvat zag ik zelfs ook hele leuke Halloween nageltattoo’s, zeker handig voor als je niet veel tijd hebt om zo’n nailart te maken of als je niet zo creatief bent.
Doe jij nog iets speciaals met je nagels voor Halloween?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Halloween nailart”

 1. Vanessa schreef:

  Wat een leuke nailart! Ik doe eigenlijk niets met Halloween, behalve dan misschien een griezelige film kijken, maar ik vind de blogs rond Halloween wel leuk om te zien.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dan doe je toch een klein beetje aan Halloween 😉

 2. Quinty schreef:

  Wat een leuke nailart!

 3. Eva schreef:

  Leukk :)! het is goed gelukt! Pinterest is zo chill voor nail art inspiratie inderdaad. Misschien dat ik dit weekend ook nog wel Halloween nail art ga maken. Dan doe ik tenminste nog IETS aan Halloween dit jaar haha~

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ben benieuwd of je nailart hebt gemaakt 🙂
   En Pinterest is bijna overal wel goed voor xD

 4. Els schreef:

  Wat grappig! Het spinnetje vind ik het leukst :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje 🙂 ja die moest er gewoon bij!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.