Favorites #4

Favorites

 

Er staan weer een paar nieuwe favorieten klaar in het artikel van vandaag. Net zoals elke andere keer zijn deze favorieten heel uiteenlopend. Van beauty tot food en van kawaii tot erg handig. Ik heb weer 5 favoriete items van de afgelopen paar weken die ik toch even in het zonnetje wil zetten. Ik heb 2 nieuwe items gekocht en ook zelfs een nieuw drankje geprobeerd!
Ben je benieuwd naar mijn favorieten van deze keer?

 

Favorites

IQ-Fit van SmartGames
Ooit kocht mijn moeder het spel Rush Hour en we waren gelijk verkocht. Hierna kocht ze nog meer van dit soort denkspelletjes en laatst speelde ik weer eens zo’n spel. Ik bedacht me alleen dat ik zelf helemaal niet van deze leuke spellen thuis had liggen. Dus van mijn verjaardagsgeld heb ik het spel IQ-Fit gekocht. Goed om de hersentjes even te laten kraken en leuk om wat tijd te doden.
Pas op, deze denkspellen zijn verslavend 😉

 

Favorites

Wasa Sandwich
Eigenlijk stelt dit niks voor, gewoon twee crackers op elkaar met een spread ertussen. Maar lekker dat het is!
Zelf vind ik de ‘Cheese & Chives’ het lekkerst maar de ‘Cheese Tomato & Basil’ smaakt ook erg goed. Het is lastig om te kiezen tussen die twee. Zodra ik een pak heb gekocht zijn ze binnen no-time op! 
Het vult wel dus het voelt voor mij aan als een gezond tussendoortje.

 

Favorites

Betonlook waxinelichthouders
Ik ben de laatste tijd weer eens bezig met het decoreren van ons huis. Ik ben wat dingen aan het wegdoen zodat ik ruimte kan maken voor industriële decoraties. Deze betonlook waxinelichthouders zijn mijn eerste aankoop die een beetje industrieel lijken. Ik heb ze gekocht bij de kringloopwinkel voor €2,-! Waar een kringloopwinkel toch goed voor is…

 

Favorites

Pandora armband
Ook al draag ik hem niet elke dag, toch is het een favoriet uit mijn sieraden collectie. De waarde hiervan ligt ook wel een stuk hoger dan de rest van mijn sieraden maar daarom is het geen favoriet. Het is een favoriet door de bedels. Eerlijk gezegd heb ik alle bedels gekregen en heb ik er niks van gekocht, maar dat geeft het ook zoveel emotionele waarde. Zodra ik het zelf zo’n bedel ga kopen zit er geen emotionele waarde meer aan. De meeste bedels heb ik van mijn moeder gekregen (het was ook eerst haar armband) en van Roy heb ik ook een paar bedels gekregen (zie ook Birthday presents).

 

Favorites

Ramu bottle
Bij Jamin kocht ik laatst Ramu bottle voor €2,50. Ik had dit nog niet eerder gezien dus ik besloot gewoon om het maar eens te proberen. Omdat ik geen Japans kan weet ik niet wat er verder op de verpakking staat. Het smaakte in ieder geval erg zoet en het leek een beetje op een kauwgomsmaak. Ik noem dit altijd maar de ‘Soda’ smaak die je vaker tegenkomt bij Japanse snoepjes of drinken. 
Ik vond het in ieder geval erg lekker en laatst bij een meeting kocht ik het zelfs nog een keer. Als je het een keer wilt proeven dan raad ik het wel aan om het gekoeld te drinken, dat is het lekkerst. 

 

 

Ik vind het nog steeds leuk om mijn favorieten op deze manier even te showen. Ik ben wel van plan om nieuw gekochte items hier ook te delen, zodat ik vaker wat dingen heb om te laten zien. Natuurlijk zijn het wel producten die me bevallen, anders zou ik ze niet gaan delen in ‘Favorites’. Maar er is hier ook plek om de ‘gouwe ouwe’ favorieten te delen!
Vind jij het leuk om meer te lezen over nieuw gekochte items, of over de ‘gouwe ouwe’?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Favorites #4”

 1. Eva schreef:

  Denkspelletjes zijn zo leuk! Ik heb super vaak Rush Hour en River Crossing gespeeld ook 🙂 Vooral op vakantie kan ik me daar echt uren mee vermaken.

  En misschien dat je een mix kan maken van oudere en nieuwe aanwinsten? 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   River Crossing wilde ik vroeger echt heel graag hebben!
   Een mix is wel een goed idee ja 🙂

 2. Robin Valentine schreef:

  omg Ramu <3 en Pandora armband is inderdaad heel leuk 🙂 jouwe is al mooi vol! ik ben nog aan het sparen, heb er wel in Japan een voor mijzelf gekocht maar ik geef en krijg inderdaad ook meer.. maakt het specialer.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ohh ik zou er ook wel eentje in Japan willen kopen, dat is echt een mooi souvenirtje ^_^ !

 3. Nienke schreef:

  Ben benieuwd naar dat zoete drankje. 😉

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is heel erg zoet, maar als je het graag zelf wilt proberen dan zou je ‘m bij de Jamin kunnen kopen!

 4. Floor Daasvand schreef:

  Denkspelletjes zijn inderdaad verslavend haha! Ik heb zo vaak online Mahjong gespeeld niet normaal meer haha

  Ik vind het wel leuk om een mix te zien tussen oude en nieuwe items 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat heb ik ook ooit eens gespeeld maar ik snapte er niet veel van :’)

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.