DIY Halloween photobooth props

DIY Halloween

 

Vorig jaar wilde ik graag een Halloween DIY maken, maar voor ik het wist was Halloween al voorbij. Dit jaar ben ik echt al weken bezig met Halloween en wilde ik dus weer een DIY maken. Verzin dan maar eens iets. Tot ik op het idee kwam voor photobooth props. Dit product (maar dan geen Halloween versie) heb ik al bij een paar winkels gezien en elke keer twijfelde ik of ik de set moest kopen. Maar toch kocht ik het niet en dat is maar goed ook anders had ik nu geen Halloween DIY gemaakt.
Het is een snelle, simpele maar toch erg leuke DIY om te maken voor een Halloween feestje!

 

DIY HalloweenWat heb je nodig:
– gekleurd papier
– karton (eventueel van oude verpakkingen)
– satéprikkers
– schaar
– lijm (vloeibaar)
– potlood en gum
– eventueel glitters, stickers en andere versiersels

 

DIY HalloweenStap 1
Teken Halloween figuurtjes op het karton (van verpakkingen). Denk aan een heksenhoed, een spin, een spinnenweb, een pompoen, een spook, een zwarte kat, vleermuizen, een skelet of een eng monster. Houd ze simpel zodat je straks makkelijk de figuurtjes kan uitknippen. Ik heb wat afbeeldingen op google gezocht en die heb ik geprobeerd na te tekenen maar je kan ook genoeg sjablonen vinden (als je niet zo’n zin in tekenen hebt).

 

DIY HalloweenStap 2
Knip de figuren uit het verpakkingskarton en leg deze sjablonen op het gekleurde karton. Trek ze over en knip deze daarna ook uit. Zorg dat je het netjes doet want dit worden je photobooth props!

 

DIY HalloweenStap 3
Doe wat lijm op de satéprikker en plak deze vervolens op de gekleurde figuurtjes. Laat dit goed drogen en doe er daarna naar wens wat glitters, stickers of andere versiersels op. Je kan ze zo fancy maken als je zelf wilt.
– Ik moet eerlijk bekennen, de mijne heb ik nog niet versierd omdat ik nog niet goed wist hoe ik ze wilde versieren, ik weet het nog steeds niet dus vandaar dat dit mijn eindresultaat is 😉 –

 

 

En klaar zijn je photobooth props! Zoals ik al zei, het is een simpel maar leuk werkje om te doen. Iedereen die met een schaar om kan gaan, kan wel zijn eigen props maken. Natuurlijk hoeven dit geen Halloween figuurtjes te zijn, je kan van alles wel een photobooth prop maken; snorretjes, hartjes, (gekke) brillen, emoticons, etc.
Heb jij ooit wel eens een foto gemaakt in een photobooth?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “DIY Halloween photobooth props”

 1. Els schreef:

  Echt super leuk! Veel plezier met gebruiken.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje 😀 en dat gaat wel lukken tijdens mijn Halloweenfeestje

 2. Sabine schreef:

  Wat n leuk idee!!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.