8x Herfstachtige looks

herfstachtige looks

 

In dit artikel laat ik een paar plaatjes zien die ik heb opgeslagen in รฉรฉn van mijn Pinterest boards. Een paar looks die prima geschikt zijn voor de aankomende herfstdagen. Of je nou een wandeling door het bos gaat maken, een dagje gaat shoppen of alleen maar op de bank gaat hangen om je favoriete serie te kijken, ik vind alle looks gewoon perfect bij de herfst passen.
Here we go!

 

herfstachtige looks

bron

Een warm vest is echt een must tijdens de herfst! Zelf had ik bij deze outfit gegaan voor een vest in een donkere kleur, maar het idee is echt heel leuk!

 

bron

Een trui in een herfstkleur (en let ook op haar haarkleur) hoort er ook bij! De combinatie moet ik echt eens onthouden, een shirt met lange mouwen of een blouse onder een trui kan heus wel. En een mutsje. Moet ik ook maar eens kopen.

 

herfstachtige looks

bron

Velvet schijnt weer helemaal ‘in’ te zijn. Ik vind het in ieder geval een mooie stof in combinatie met de kleur aubergine paars. Of ik het zelf zou dragen weet ik niet maar velvet past gewoon goed bij de herfst.

 

herfstachtige looks

bron

Ook al zou je niet zo snel alleen met een shirtje rondlopen, toch vind ik deze look ook nog bij de herfst passen. Draag er een lange (warme) jas overheen en je kan zo naar buiten toe! 

 

bron

Weer een combinatie die ik bij de herfst vind passen. Een lange trui/ jurk met daarover een blouse. Mijn garderobe moet ik echt eens gaan uitbreiden met wat blouses. 

 

herfstachtige looks

bron

Bij deze look zou ik zelf wel een hotpants eronder dragen of een langer shirt/ jurkje dragen.

 

herfstachtige looks

bron

Een blouse hoef je niet per se te dragen als blouse, maar om je middel knopen kan ook. Met een jasje lijkt deze look wel meer op een herfstlook.

 

herfstachtige looks

bron

Dat vest lijkt me heerlijk om in weg te kruipen! Ik moet mijn fluffy vest deze herfst ook maar wat vaker gaan dragen. Zulke vesten kun je met veel looks combineren en is ook nog lekker warm.

 

 

Zulke inspiratie plaatjes geven me gelijk ook wat inspiratie om zelf meer outfitfoto’s te laten maken. Hopelijk gaat het niet vaak regenen tijdens de herfst zodat ik Roy kan vragen of hij weer eens wat foto’s van mijn outfits wilt maken.
Wat is jouw favoriete kledingstuk tijdens de herfst?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

16 reacties op “8x Herfstachtige looks”

 1. Joor schreef:

  Wauw wat een super toffe looks voor de herfst! Ik vind ze allemaal erg leuk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Heerlijk toch die inspiratie ๐Ÿ˜‰

 2. Rebecca schreef:

  Oh super fijn weer al die oversized truien!
  Leuke inspiratie!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja heerlijk toch :D!

 3. Els schreef:

  Wat een gave en gedurfde looks. Voor mijzelf wat te “donker”.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Je moet er inderdaad wel van houden ๐Ÿ˜‰ ik ben wel van dat “donkere”

 4. sammie schreef:

  Ik vind de tweede look wel tof, lekker warm ook zo’n oversized trui.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik kan niet wachten om mijn oversized trui aan te trekken ^^

 5. Eva schreef:

  De derde look met het velvet jurkje vind ik erg vet en dat blauwe haar ook! Al zou ik het zelf nooit blauw durven verven, bij andere vind ik het altijd erg vet. Mijn favoriete item deze herfst zijn mijn Tommy Hilfiger laarsjes <3

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat ken ik ja! Het lijkt me zo cool maar aan de andere kant ook wel een beetje eng, je moet dan oppassen of je kleding wel matcht met je haar :’)

 6. Dalinka schreef:

  Mooi! Ik vind vooral de outfit met de geruite blouse die om de middel is geknoopt erg leuk. Al zou ik zelf niet zo snel zo’n kort broekje dragen in de herfst of winter. Komen de kniekousen weer terug trouwens? Ik vind het wel leuk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Met een panty zou het op zich (nog) wel gaan, maar blote benen, brr!
   Ik zie de kniekousen nog wel in de winkels hangen en online zijn er ook nog zat te bestellen, dus ik denk dat ze terug komen ๐Ÿ™‚

 7. Henrieke schreef:

  Leuk! Ik draag niet zo vaak meer van die hele korte kleding maar zie wel dingetjes die ik in langere versies ook leuk vind. ๐Ÿ˜›

  1. DinjaDONUT schreef:

   Zo kan je het ook bekijken ๐Ÿ™‚ slim!

 8. Florentine schreef:

  Wauwie gave looks! Niet helemaal mijn eigen stijl, maar wel erg tof ๐Ÿ™‚
  Liefs, Florentine

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ieder zo zijn eigen stijl (anders zou de wereld zo saai zijn ๐Ÿ˜‰ )

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.