OOTD Butterfree cosplay

Butterfree cosplay

 

Na mijn cosplay wishlist kan ik jullie natuurlijk niet veel langer in spanning houden, want hoe zag mijn Butterfree cosplay er nou eigenlijk uit? Je kon de work in progress volgen via de updates (1, 2 en 3) en het verslag van Abunaicon staat inmiddels ook al online dus het is tijd om de foto’s van mijn cosplay te laten zien! 

 

Butterfree cosplay

 

Butterfree cosplay

 

Butterfree cosplay

 

 

 

 

Zoals je kan zien draag ik hier mijn back-up vleugels. Eigenlijk wilde ik dus de vleugels dragen die ik had gemaakt van ijzerdraad maar uiteindelijk bleek dit best onhandig te zijn tijdens de conventie en ik wilde niet in de weg lopen met mijn vleugels.
Wat ik voor de volgende keer wel zou willen veranderen aan de cosplay:
– Kleurlenzen, ik denk dat het resultaat net iets mooier is dan met zo’n zonnebril.
– Transparante BH-bandjes
– Enkelsokken voor in ballerina’s

 

 

Aan die punten kan ik mooi gaan werken voor de volgende keer dat ik die cosplay zal gaan dragen. Misschien ziet het er dan nog net iets beter uit en krijg ik wat meer reacties op mijn cosplay. Al vond ik het wel heel leuk dat ik al herkend werd als Butterfree!
Zou jij over straat durven lopen in een cosplay?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Eén gedachte over “OOTD Butterfree cosplay”

  1. Els schreef:

    Ik had je ook wel herkend als Butterfree. Goed gelukt!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.