Giftswap met Floor Flawless

Giftswap

 

Het werd weer eens een keer tijd voor een swap. Samen met Floor van Floor Flawless heb ik een giftswap gedaan aangezien deze swap eigenlijk al een tijdje op de planning stond. We waren het eerst een klein beetje vergeten en toen we eenmaal met de swap bezig waren (in de zomervakantie), waren we een beetje te druk om onze pakketten te versturen. Maar nu hebben we de swappakketjes eindelijk verstuurd en inmiddels zijn ze ook uitgepakt! Ben je nieuwsgierig naar de inhoud?

 

Na weer een korte blogpauze kom ik weer helemaal terug met een swap! Ik had afgesproken met Floor (van Floor Flawless) om een giftswap te doen. We waren beiden erg makkelijk en stelden geen eisen. Dus met een budget van €20,- gingen we op pad om cadeautjes voor elkaar te kopen. 

 

Giftswap

 

Giftswap

Het pakketje wat ik had gekregen van Floor.

Omdat een swap veel leuker is om in een video te zien dan alleen een artikel, heb ik er dus een video van gemaakt. Het hele unboxing process kan je dus helemaal volgen 🙂

 

 

En ook Floor heeft er een video van gemaakt die ik hier ook nog even deel. 

 

 

Mocht je hier zijn gekomen voor de foto’s, die heb ik natuurlijk ook voor je! Hier kan je alle cadeautjes terug vinden die ik heb gekregen. Ik vind het echt gaaf om te zien dat alle cadeautjes qua kleur precies bij elkaar passen. Het ziet eruit als een heel vrolijk geheel 🙂

 

Giftswap

Alle cadeautjes bij elkaar.

Giftswap

 

Giftswap

 

Giftswap

 

Ik vond dit een geslaagde swap, en ik word altijd blij van een giftswap. Je voelt je jarig omdat je cadeautjes mag uitpakken en het is ook erg leuk om de reactie te zien van degene met wie je swapt. En zoals ik in de video ook al aangaf, mocht je ook willen swappen dan kan je me gewoon een mailtje sturen (dinjadonut@gmail.com). 
Wat vind jij leuker, cadeautjes geven of cadeautjes krijgen? En waarom 😉 ?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Giftswap met Floor Flawless”

 1. Ilse schreef:

  Toffe spulletjes! Ik vind beide wel leuk, geven én krijgen. 🙂

 2. Els schreef:

  Swaps zijn zo leuk! Ik doe er ook wel eens aan mee :-). Jullie hebben allebei erg jullie best gedaan!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik vind ze ook heel leuk! 🙂

 3. Floor Daasvand schreef:

  Het valt me nu pas op dat alles qua kleur bij elkaar past. Ik had daar niet eens bij nagedacht, maar is puur met toeval ontstaan hahaha!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het viel mij meteen op haha ^^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.