Cosplay wishlist

Cosplay wishlist

 

Omdat ik de laatste tijd weer wat vaker met cosplay bezig ben, leek het me leuk om eens een wishlist te delen van alle cosplays die ik ooit nog wil gaan doen. Vroeger maakte ik vaker van dit soort lijstjes omdat ik vaak anime keek en ik wilde daarvan dan weer een character gaan cosplayen. Maar cosplay is meer dan alleen maar anime characters.
Ben je benieuwd aan welke cosplay ik de volgende keer ga werken?

 

Binnenkort ga ik naar Nishicon, maar omdat het zo kort dag is ga ik hiervoor geen cosplay maken. Ik zit nog te twijfelen of ik mijn Pokémon trainer of mijn Gothic Lolita jurkje uit de kast trek voor deze conventie. Naast deze conventie staan er nog meer evenementen op de planning. Zoals elk jaar ga ik ook in 2017 naar de Elf Fantasy Fair (Elfia) in Haarzuilens en ook ga ik dat jaar weer naar Abunaicon. Genoeg evenementen om een cosplay voor te gaan maken. 
En de cosplays die ik dus nog zou willen doen:

 

bron

Alice – Alice in Wonderland
Dit was – en is nog steeds – mijn all-time favoriete tekenfilm! Misschien komt dat door de hoeveelheid fantasie die in de film zit en de hoeveelheid fantasie die ik zelf heb. Ik weet het niet, maar ik heb altijd wel wat met de film gehad. 
Ik wil ooit nog het perfecte jurkje hiervoor gaan kopen, en als het goed is heb ik nog ergens een blonde pruik liggen!

 

 

bron

Kim – Kim Possible
Stiekem wilde ik al een tijdje Kim Possible cosplayen maar het is er gewoon nooit van gekomen. Nu wil ik toch echt serieus gaan kijken of ik haar zou kunnen cosplayen. Ze heeft vooral basics aan, en misschien moet ik een pakje haarverf gebruiken. 

 

 

bron

Mabel Pines – Gravity Falls
Tijdens het kijken van deze animatieserie vond ik mezelf erg lijken op Mabel. Die rare gekke trekjes, ik heb alleen niet van die maffe truien in de kast (nog niet). 

 

 

bron

Surfing Pikachu – Pokémon
Dit is een cosplay die al erg lang op mijn wishlist staat! Het is geen bijzondere Pikachu, maar een versie van een Pokémonkaart van Pikachu. Hierop staat de Pikachu afgebeeld op een surfplank.
Aangezien ik een Pikachu kigurumi heb, leek dit mij wel een leuke variant. Nu alleen nog een surfplankje zoeken.

 

 

bron

Eevee – Pokémon
Eevee is schattig. En omdat ik zelf bruin haar heb, ook gemakkelijk te cosplayen. Het enige probleem wordt de bruine outfit. Ik heb echt niks in de kast wat bruin is. Ach je moet het maar over hebben voor een cosplay!

 

 

bron

Espeon – Pokémon
Yep een evolutie van Eevee. We willen met de vriendengroep – althans de helft ervan – rond gaan lopen als de evoluties van Eevee. Ook al heb ik Eevee ook op mijn wishlist, toch zou ik ook nog een keertje Espeon willen cosplayen. Paars is gewoon een mooie kleur.

 

 

bron

Padme Amidala – Star Wars
Het lijkt alsof iedereen Padme vergeet… Ik heb dit jaar wel heel vaak een cosplay gezien van Rey en ook in het verleden wel een paar cosplays gezien van Leia maar eigenlijk nog nooit van Padme. En als best een grote Star Wars fan wil ik toch wel iemand van Star Wars cosplayen. Het idee is er maar nu nog de uitvoering! 

 

 

Genoeg cosplays om aan te werken dus! Wanneer ik welke cosplay ga doen weet ik nog niet, dus het zal een verrassing zijn waar mijn volgende ‘Cosplay Work in Progress’ over gaat 😉
Stel als je alles zou kunnen maken of kopen, als wie zou jij dan willen cosplayen?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Cosplay wishlist”

  1. sammie schreef:

    Ik ben een keer als Alice geweest met carnaval. Vind vooral de laatste nieuwe films helemaal geweldig.

  2. Els schreef:

    Kim Possible zou ik ook wel willen zijn :-).

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.