Zomerpakket

Zomerpakket

 

Laatst kreeg ik super leuk nieuws, ik had namelijk een winactie gewonnen bij Placefuly
Zulk leuk nieuws wil ik wel gewoon even op mijn blog delen want dit zomerpakket was super gaaf. Een leuke tas, zomerse bekers, heerlijke oreo koekjes en er zat nog meer in dit pakket. 
Dus kijk je gezellig mee naar wat er allemaal in het pakket zat?

 

Zomerpakket

De postbezorger belde aan, er was een pakketje voor mij! Toen hij eenmaal boven was (we wonen in een flat voordat je je af gaat vragen wat een postbezorger boven moet doen) zag ik dat het pakket groter was dan ik had verwacht. Ik moest me heel erg in gaan houden om het niet meteen open te maken en alles eruit te halen. Dus ik pakte snel mijn camera erbij en maakte wat foto’s van de inhoud. Het pakket was door Dalinka (van Placefuly) goed ingepakt en ze had er een lief kaartje bij gedaan.

 

Zomerpakket

En dit is het dus! De inhoud van het zomerse pakket. Er zitten wat producten tussen waarvan ik nog nooit eerder had gehoord en waar ik best nieuwsgierig naar ben. De leuke tas zag ik al eens eerder bij Primark hangen en ik kon mezelf inhouden om hem niet te kopen, maar goed ook want nu heb ik hem gewonnen. 
Wat zit er allemaal in:
– Rituals douche foam ‘The Rituals of Karma’
– Twee blikjes Bloomings ijsthee
– Geurkaars met cactus print
– Twee plastic bekers met print
– Ananas rietjes
– Unicorn cat tas
– Twee pakjes Oreo koekjes

 

Zomerpakket

Een close-up van het kaartje dat Dalinka bij het pakket gedaan heeft. Met visitekaartje – die kan mooi bij mijn verzameling 🙂
De tas wordt inmiddels al gebruikt voor kleine boodschappen en is ook al mee gegaan bij een shopdagje!
En ja, de Oreo koekjes zijn al op, haha!

 

Zomerpakket

De douche foam van Rituals ruikt echt heerlijk, de geur doet me denken aan een geurtje van vroeger maar verder kan ik hem niet goed omschrijven. Op de verpakking staat ‘holy lotus & bergamot’. Hij schuimt goed en de geur blijft ook nog aardig lang hangen. Heerlijk gewoon! 
Het kaarsje heb ik nog niet aangehad maar bewaar ik liever voor de koude wintermaanden. In de zomer doe ik meestal citronella geurkaarsen aan om muggen te verjagen.

 

Zomerpakket

De ijsthee van Bloomings had ik nog niet eerder geprobeerd maar ik ben blij dat ik op deze manier kennis mocht maken met deze verfrissende ijsthee.
De variant met appel, citroen en lavendel is verrassend lekker. Het smaakt fris en de combinatie – wat ik niet had verwacht – vind ik goed bij elkaar passen.
De variant met perzik, citroen en oranjebloesem smaakt ook fris en heeft geen sterke smaak al haal ik de smaak van de perzik er wel goed uit. Deze combinatie vind ik ook lekker maar wel iets lekkerder dan degene met appel. Dit is echt mijn favoriet!

 

 

Ik vind het echt heel leuk om iets te winnen – wie niet?! Daarom wilde ik ook nog even mijn eigen winactie in de spolight zetten, je kan nog t/m 30 augustus meedoen! Klik hier om meer over de winactie te weten te komen.
Wat is het leukste dat jij ooit hebt gewonnen?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

3 reacties op “Zomerpakket”

 1. Leoniae schreef:

  Wat super leuk dat je gewonnen hebt :), echt een leuk pakketje :)!
  Xoxo, leoniae

 2. Els schreef:

  Wat leuk dat je gewonnen hebt! Gefeliciteerd! Die Unicorn cat tas is echt geweldig!

 3. Linda schreef:

  Wat een leuk pakket 🙂

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.