Birthday presents

Birthday presents

 

Vorige week dinsdag was ik jarig, zoals je al kon lezen bij de Kawaii winactie. Ik vierde mijn verjaardag maar liefst twee keer, één keer voor familie en één keer voor vrienden. Iedereen heeft me erg verwend met cadeautjes en geld. En beide dagen waren erg gezellig! Ook heb ik veel felicitaties gekregen, mocht ik je nog niet hebben bedankt: iedereen bedankt voor alle felicitaties.
Vandaag laat ik zien wat voor leuke cadeautjes ik heb gekregen. 

 

Herinner je mijn verlanglijstje nog? Ik had er een aantal leuke dingen op gezet en ik heb er nog aardig veel van gekregen! Ik vroeg aan iedereen iets anders, zodat ik geen dubbele items zou krijgen. Vorig jaar heb ik dat ook gedaan en ik blijf het een handige methode vinden. Maar als eerste laat ik iets zien dat niet op mijn verlanglijstje stond maar wat ik toch altijd wel leuk vind om te krijgen:

Birthday presentsKaarten!

 

Birthday presentsHeel raar, maar ik vroeg dus wat kleinere meubels van de IKEA. Wij komen zelf niet zo vaak in de IKEA (geen auto dus moeten we telkens Roy z’n moeder vragen als we wat willen vervoeren of online bestellen) dus leek het me handig om deze items te vragen voor mijn verjaardag. En gelijk kwamen de klapstoeltjes van pas! Nu al twee keer gebruikt, haha!
Het ladekastje krijgt een plekje in de hobbykamer en ga ik vullen met knutselspulletjes. Ik heb best veel knutselspulletjes maar het meeste zit in een doos of ligt overal en nergens. Niet handig dus! 

 

Birthday presentsIk vroeg ook deze gave voorraadpotten. Ik had er eigenlijk al één maar de deksel is kapot. Daarin kan ik niks bewaren, ook al bewaarde ik er lucky stars (kleine gevouwen sterretjes) in. Voor de andere moet ik nog iets bedenken maar dat komt wel goed, ik zat al te denken om al mijn nepbloemetjes erin te bewaren. Deze gebruik ik voor foto’s maar moet ik nu telkens uit een laatje vissen. Dat werkt niet zo goed en als ik ze in de voorraadpot zou stoppen staat het ook nog lekker vrolijk!

 

Birthday presentsIk vroeg een Pandora bedel, maar kreeg er maar liefst 3! Hoewel de camera bedel helemaal uit voorraad was (in de winkel en ook online) heeft Roy hem toch nog ergens kunnen kopen. Hij wilde naast de bedel die ik graag wilde ook nog het hartje geven.
En ja, je leest het goed. De pot met bakmix is voor kokos citroen koekjes! Nomnomnom! Ik houd van kokos en citroen dus dat moet wel goed komen.

 

Birthday presentsNaast de Pandora bedels heeft Roy ook nog twee boeken van de ‘Vampire Diaries’ gegeven. Ik kan niet wachten om met de boeken te beginnen! Daarnaast is het ook een goede oefening want ik vroeg de Engelse variant van de boeken.
De IKEA cadeaubon (die goed van pas komt, zie ook mijn IKEA Wishlist) kreeg ik van mijn vader en stiefmoeder. Roy had ook een cadeaubon gekregen voor zijn verjaardag dus nu moeten we alleen nog een dagje IKEA plannen.

 

Ik heb naast al deze leuke cadeautjes ook een hoop geld gekregen. Hiervan ga ik een paar dingetjes voor mezelf bestellen/ kopen en de rest bewaar ik. Over minder dan een maand ga ik namelijk ook Abunaicon en net zoals elk jaar is de dealerroom gevuld met veel leuke kraampjes. Ik hoop dat ik daar een Eevee knuffel tegen kom en ik wil ook nog wat Japanse snoepjes kopen.
Ik heb echt een leuke verjaardag gehad en ben zo blij met alles dat ik heb gekregen 😀
Ben jij wel eens een keer niet zo blij geweest met iets dat je kreeg voor je verjaardag?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

18 reacties op “Birthday presents”

 1. Leoniae schreef:

  Wat een super leuke cadeautjes allemaal :)!
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Vind ik zelf ook ^^

 2. Eva schreef:

  Je hebt echt leuke cadeautjes gekregen Dinja 😀 Die voorraadpotten van de Ikea heb ik zelf ook, voor koffiebonen en snoep. Vond ze zo leuk, kon ze echt niet laten liggen. En de bedels zijn ook mooi 🙂
  Ik ben eigenlijk altijd wel blij met de dingen die ik voor mijn verjaardag krijg. Het is altijd al lief als mensen eraan denken om een cadeautje voor je te kopen 🙂 Alleen 1 keertje had ik tijdschriften gevraagd, en toen had ik aangegeven welke ik al had van die maand, maar kreeg ik helaas toch precies die tijdschriften waarvan ik had gezegd dat ik ze al had :’) misschien miscommunicatie haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ben ook altijd al blij met iets kleins! Het gaat namelijk om het gebaar 🙂

 3. Nienke schreef:

  Wat een leuke dingen! Liefs,

 4. Ilse schreef:

  Leuke cadeautjes!

 5. Tamara TS schreef:

  Oeh, allemaal leuke dingetjes! Vooral de boeken. Ik heb ze uit en ik vond ze zoveel leuker dan de serie, dus heel veel plezier ermee!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Oh ik ben benieuwd! Ik was al een keer begonnen aan de serie maar ik kwam niet zo ver omdat ik het wat langdradig vond.

 6. Dalinka schreef:

  Leuke cadeautjes heb je gekregen! Ik vroeg altijd Pandora bedeltjes, maar ik kreeg ze nooit. Jij krijgt er 3 hahaha. En wat goed dat Roy het camera bedeltje toch nog ergens heeft kunnen krijgen! Dat is dan helemaal een leuke verrassing.
  Volgens mij ben ik altijd blij geweest met mijn cadeautjes. 1 keer heb ik oorbellen gekregen terwijl ik geen gaatjes heb hahaha. Niet dat ik het heel vervelend vond. Ik vond het eerder een beetje ongemakkelijk om tegen die persoon te zeggen dat ik geen gaatjes heb. Ik kon wel iemand anders blij maken met de oorbellen.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat was eigenlijk ook helemaal niet mijn bedoeling, haha :p ik vroeg een bedel aan Roy en gaf hem een lijstje om er eentje uit te kiezen… Hij kocht er twee en van mijn moeder kreeg ik de andere.

   En ik kan het me goed voorstellen dat het een beetje ongemakkelijk was om te vertellen dat je geen gaatjes hebt :’)

 7. Astrid schreef:

  Wat ben je lekker verwend! Leuke cadeautjes hoor! Die klapstoeltjes hebben wij ook, zijn heel handig voor als je een feestje geeft ofzo.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad! Als ik ze niet had gekregen, dan had ik ze alsnog gekocht omdat ze zo handig zijn! En ze zitten ook niet verkeerd!

 8. Amélie Cammaert schreef:

  Wat ben je verwend geweest! <3
  Ik ben ook fan van de Pandora bedeltjes. De camera wou ik ook eens kopen 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad! Mijn vriend heeft de camera bedel nog ergens online kunnen scoren, dus mocht je hem nog willen kopen dan raad ik aan om even online te zoeken 😉

 9. Els schreef:

  Wat ben je heerlijk verwent. Ik vind dit soort artikelen altijd erg leuk om te zien :-). Dat ladekastje heb ik ook… ik denk al zo’n 20 jaar. En dan denk ik dat ik niet eens overdrijf :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja die ladekastjes komen goed van pas! Ik had ook een andere variant maar die is niet meer te koop bij IKEA, ach deze vind ik ook leuk (en handig).

 10. kim schreef:

  Leuke dingen heb je gekregen! Die voorraadpotten zijn tof!

  1. DinjaDONUT schreef:

   En vooral handig! 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.