Soap Bubble nagellak

Soap Bubble nagellak

 

In mijn Zwitserland shoplog liet ik zien dat ik in Zürich een nagellak van Essence heb gekocht. Het was een limited edition en na wat online zoeken bleek dat hij ook al eens in Nederland te koop was – dat heb ik dus helemaal gemist. 
Ook al kan je hem niet meer kopen, toch wilde ik deze mooie topcoat met jullie delen!

Ik schrijf een review over de Essence Light Reflection top coat met Soap Bubble effect. Volgens mij waren er geen andere kleuren maar dit is in ieder geval nummer 28 magic play of light.

 

Toen mijn oog op deze nagellak viel wist ik meteen dat ik hem mee naar huis zou nemen. Het ziet er gewoon zo bijzonder uit. Nou heb ik al een zwak voor alles dat met glitter, metallic, shimmer en holografisch te maken heeft en ik moet zeggen dat het Soap Bubble effect ook mijn hart gestolen heeft. Het is lastig om op de foto te zetten maar geloof me, in het licht ziet hij er elke keer weer anders uit. Zo heeft hij een roze/ groenachtige gloed en soms lijkt het ook net of hij een blauwe gloed heeft. Het is net magie.

 

Soap Bubble nagellak

Er zit 8 ml in, precies genoeg al vind ik het voor een topcoat wel aardig veel (hoe krijg ik dat ooit op). De verpakking ziet er speels uit, door de verschillende lettertypes en ook door het ‘soap’ plaatje op de dop. Het is een fijne verpakking want je ziet duidelijk de kleur van de topcoat.

 

Het kwastje is wat aan de brede kant maar het lukt me wel om hiermee fijn de topcoat aan te brengen. 
De lak is een beetje stroperig maar ondanks dat gaat het lakken prima en laat hij geen strepen achter. Ook droogt hij vrij snel, wat ik niet had verwacht. Mocht je zoals ik de topcoat als nagellak willen gebruiken dan kan je dus al snel het tweede laagje aanbrengen. Als topcoat heeft hij aan één laagje genoeg maar als nagellak is het mooi om twee lagen aan te brengen.
De topcoat is sterk, en blijft wel 3-4 dagen goed zitten (dat ligt er ook aan wat ik precies aan het doen ben die dagen). 

 

Soap Bubble nagellak

 

Conclusie:
Pluspunten:
+ Brengt streeploos aan
+ Droogt snel
+ Blijft 3-4 dagen mooi zitten

 

 

Ik kan voor deze topcoat geen minpunten opnoemen. Ik ben gewoon verliefd! Bij dit artikel heb ik hem als topcoat gebruikt op de lichtgrijze kleur van Essence 03 Greyt Times en als nagellak maar ik zal hem zeker vaker combineren met andere kleuren nagellak. Ik denk dat hij op zwart ook een mooi effect zal geven.
Welk effect van nagellak vind jij het mooiste?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Soap Bubble nagellak”

 1. Leoniae schreef:

  Wat een mooie topcoat, hij heeft echt een mooi effect :).
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Op de foto valt het nog flink tegen hoor :’) in het echt is hij nog een stuk mooier!

 2. Rochella schreef:

  Ik vind deze erg mooi, maar dan als de transparante variant zoals op je eerste 2 nagels.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Tot nu toe vind ik hem zelf ook zo het mooiste, maar ik heb lang nog niet alle nagellak uitgeprobeerd voor de ultieme combinatie 🙂

 3. Amélie Cammaert schreef:

  Ik heb een paar topcoats van Essie en daar ben ik verliefd op! Maar deze ziet er ook tof uit! Vooral kwa prijs natuurlijk 😉

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad! Nou heb ik hem in Zwitserland wel wat duurder gekocht dan hij waarschijnlijk in Nederland was, maar als nog was hij goedkoop! 😀

 4. Saskia schreef:

  wat een mooi lakje!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.